12

Анонимен

преди 3 години

Не съм този който питаш, но какво ще сравняваш? Ливърпул са шампиони и смачкаха почти всички, какво сравнение ще правиш? Юнайтед с мъка измъкнаха доста мачове, имаше и лека подкрепа в някои...

11

Анонимен

преди 3 години

До 4Бруно не е нападател. Неговата работа е да разпределя топката. Явно не си научиш още позициите във футбола, но пък се правиш на разбирко :) Отделно Бруно е класи над средната линия на лузерпул. Посочи най-добрия в средата на ливврпул да сравним статистиките от Януари до сега :) Пинко

10

Анонимен

преди 3 години

Просто са го бъзикали за калъфките хахаа Говорят за 30-те години на Ливърпул, а не си знаят собствената история на безтитлие- 41г и 26 г хахаа , Тия 30 г на Ливърпул са песен хахаа

9

Анонимен

преди 3 години

Алооо футболистите вие сте публични личности и хората следят вашето поведение не само на терена!И сте пример за децата!!!

8

Анонимен

преди 3 години

Нормално, просто особености на този глупав спорт и неговите фенове.

7

Червен дявол

преди 3 години

Удри Хари

6

Анонимен

преди 3 години

Едвам спечелиха титлата горките. Като има срещу тях качествени отбори все губят. Предната година водеха с 11т и я загубиха.Тая години Сити имаха доста проблеми, Юнайтед сменя цяло поколение, Челси и те... Не мн силна титла за лузерпул.

5

Анонимен

преди 3 години

Дузпата, не е бутане а невъзможност на противниковия отбор да се защити. Ако имате бавни и тромави защитници, които не могат да спрат бързи нападатели обикновено се прави дузпа. Това си е решение на защитника. Всеки малък или голям фаул в наказателното се наказва с 11метров удар. Няма такова понятие малък и голям фаул. Използваш ли ръцете си е фаул, докоснеш ли кракът ми е фаул.

4

Ельоменат

преди 3 години

Ей и главчо да изпъкне с нещо тази година. След толкова дузпи и бутане до заветното 4то място Юнайтед остана с празни ръце и тази година, а найгскъпият защитник в света освен с няколко красиви автогола с нищо друго не изпъкна. Другата много милионна покупка Бруно бе закупен явно за да изпълнява дузпи, защото гол от игрова ситуация за 20 мача няма.

3

Анонимен

преди 3 години

Проблема е от половинката му. Някой я е закачил станало е приказка е другата половинка е реагирала. В тия географски ширини с половинката не се ходи на бар. Там си има друг режим. Стои се в къщи.

2

Totenkopf

преди 3 години

А собствениците защо не са арестувани, при положение, че явно не са осигурило охрана, които да предотвратят цялата тази простотия?

1

Анонимен

преди 3 години

Хари е натупал няколко ливерпулкси дрисниии. Които след 30г взеха една измъчена титла, без никаква конкуренция поради проблеми във всички отбори. Браво Хари.Само бой за селскиитее кратунии от реката.