11

Анонимен

преди 3 години

някои наистина може и да са оцеляли заради непроведени ненужни операции. Но нека се види смъртност и за месец юли, че ситуацията в страната е, до юли е горе долу една и съща и после юли изведнъж има близо 700 души повече починали през 2020 г., от тях около 200 бяха диагностицирани с вируса. Ще видим как ще е за август, статистиката доста набъбна.

10

Анонимен

преди 3 години

ПРИЧИНАТА:Спрели са да ходят по доктори

9

славянин

преди 3 години

Резултатът от върлуването на ''страшния'' вирус!

8

Доктор

преди 3 години

До АнонименАбсолютно вярно!,Някъде преди 2 месеца, се изпусна някакъв специалист със статия че,именно НЕХОДЕНЕТО на лекар е причината за по-малкото смъртни случаи.

7

Как така

преди 3 години

А къде са чувалите с трупове и хладилните камиони? Някои хора ни обещаха!

6

Анонимен

преди 3 години

Ако не е някаква странна случайност, трябва да приемем, че карантинните мерки по един или друг начин са спасили живота на над 100 жители на Варна. Независимо от това по какъв начин - по-малко катастрофи, по-малко лекарски грешки, по-малко трудови злополуки, защитното действие на маските, другите хигиенните мерки и т. н. Другият вариант е качеството на живот във Варна да се повишило рязко в сравнение с 2019, което едва ли е вярно. Странно нещо е животът, като се замислите.

5

4040

преди 3 години

Хора няма, съответно и починали. Що ни занимавате с глупости

4

кво??

преди 3 години

108 брака по-малко водят до 103 починали по-малко! Слочаеност???

3

аууу

преди 3 години

То и болестите се страхуват от К19 :)

2

Анонимен

преди 3 години

Вероятно не малко хора умират от грип и други инфекциозни заболявания. Като сложиха маските и наблегнаха на хигиената, се стигна до неочакван ефект. Хигиената и пазенето удължават живота независимо от това, дали става въпрос за Ковид или не.

1

Анонимен

преди 3 години

Намалели са , защото не можеха да отидат на лекар. Лекарските грешки и интервенции са водеща причина за смъртта по целия свят.