163

Томи

преди 3 години

Последно кога сте ходили на църква?

162

Анонимен

преди 3 години

Как може да пишете Лоши коментари за чужд президент който видимо работи за страната си! След като знаят А и виждат своя президент че е фигурант!!! На друга държава!!! Със сигурност ще е завистлив ***.

161

Анонимен

преди 3 години

Вън турските спортисти от европейски първенства!Това ще е добър знак, какво мисли цивилизованият свят за тях!

160

Манол

преди 3 години

Ще сбъдне предсказанието . Ще дойде антихриста и ще дойде краят на земята. Ще започнем с дупка в морето . Как древното море под чието дъно са демоните заключени няма да бъде техен затвор.Молете се за душите си.

159

Анонимен

преди 3 години

Почти целия свят говори за 320милиарда куб.м газ в черно море открито от турция, а в нашите медии нищо за това!!! Защо ли??? Защото фигуранта работи за страна която получи шок от новината!!! А българия е първа като местоположение, открито е 100мил от турския бряг срещу българия, почти в средата!!!

158

Анонимен

преди 3 години

До 163:Ти един протест не можем да направим, тръгнали от джамия църква да правим. За нищи не ставаме

157

Анонимен

преди 3 години

Приготвяйте си чифт потури, като тръгнат ордите и запада няма да ви спаси. Турция през 2050г ще е 90 млн население, БГ 5 млн население.Бита карта сме ... мерси Боко ***.

156

анонимен

преди 3 години

Сега Европа трябва да започне да затваря една по една всички джамии! Никакви отстъпки на ислямиста Ердоган!

155

Дедо

преди 3 години

Началото на края на османската империя.

154

наблюдател

преди 3 години

Башибозука също настъпва към България.

153

Е

преди 3 години

Турция настъпва мотиката и пак ще си окаля чаалмата в локвата!

152

Турция настъпва

преди 3 години

Турското се завръща и няма да съжаляваме. Само благоденствие на раята.

151

Анонимен

преди 3 години

Ами да направим джамията в София църква!

150

Анонимен

преди 3 години

Иначе всички домати в Кушфланд са турски. Защо купувате турски стоки? Защо? Защо ходите на екскурзии в Истанбул и др. турски курорти?

149

Анонимен

преди 3 години

Спомням си онази другата Вселена. И там посъщия начин събитията следваха сходна закономерност. Хората бяха същите като вас с малки изключения, тенденции,култура и т.н.Спомням си, когато Иисус дойде на облаци. После зло нямаше. Всички сгради бяха съборени. Всички планини просто се стопиха. Цялата планета стана гладка като футболно игрище. Всичко беше зелено и красиво.

148

Анонимен

преди 3 години

Скоро масово българските турци ще се завърнат във България.Божествения план бързо идва към своя край от гледна точка на Бог. А, за нас хората това са хиляди години. Не случайно,колкото повече се отдалечавам от нашето съзвездие време върви по-бързо. За божествения план няма значение, кой е ггей, атеист,мюсулманин, юдеин, християнин. Защото и Бог знае. Щом пристигне всички ще повярват.Аз съм Вашия Пастир и живота си дадох за вас.Тогава заблудата ще изчезне. Лъжа няма да има.

147

Анонимен

преди 3 години

Сигурно е приятно да си бивш византиец.Режеш си пишлето и се чудиш що предците ти не са го правили.Докато се молиш в техните храмове.Хубаво е, но защо се припознаваш с араби, а не със византийци?

146

Народен човек

преди 3 години

НЕЗАБАВНО,всички джамии в България да станат ПРАВОСЛАВНИ ЦЪРКВИ!! Ало,Тикво и лъжепатриотите! Къде сте?? Защо спите?? Да не сте поданици на Падишаха??

145

Анонимен

преди 3 години

Министър Дьонмез каза: "В този регион има дълбочина на морето от около 2100 метра. След разкопаването на 1400 метра започнаха да идват 2 газови потока. Технически екип ги изпробва. Проведени са показания за налягане. И решихме, че в района има газ."В допълнение, министър Дьонмез каза: "Можем да кажем, че икономическата стойност на този газ ще бъде 65 милиарда долара.

144

Анонимен

преди 3 години

Друго си е да се дупиш във византийско светилище.