44

1

преди 3 години

Върнете шльокавицата на човека

43

Плачко

преди 3 години

И са откъде пръцоца за протесту

42

gosho

преди 3 години

До Новинаtrafoposta e sobstvenost na chez.tarikata vutre se bil zaklyuchil.mayamata lujeshe che bilo ured za varene na kompoti

41

Новина

преди 3 години

Това е всъщност новината,как 10 полицай ,без да представят заповед за обиск, тарашат трафопост на брата на противник на властта на Тиквата. Нищо не открили,но за да не са с празни ръце взели казана ,като едва неблишилинот свобода и чушкопека...Не ,това не е майтап,а тъжна история. Така живеем ние щастливо в Тиквостан. Мутри вън.

40

Бако

преди 3 години

Еххх напрао ми е жал за човека.

39

Анонимен

преди 3 години

Притежаванети на казан не е незаконно, продажбата му също, миналата година в бриколаж даже се продаваха, така че невиждам тия какво искат

38

Анонимен

преди 3 години

до 34Защо да плащам акциз ако си варя? - Защото това е алкохол и има закон за акцизите, където се определя кой и колко трябва да плати за да вари.Ако беше варил компоти или сиропи, лютеничка - никой нямаше да го бутне. Ако не е бил и в трафопоста да краде точец пак никой нямаше да го бутне.Прав си за доматите и ДДС-то ама бъди прав и за това, че който нарушава закона независимо от пол, религия, длъжност. социален статус и пари - трябва да си понася наказанието...

37

vale_karo

преди 3 години

До КюстендилскаСливаАко вкъщи имам казан за ракия,но не го използвам.Аз Престъпник ли съм?

36

Анонимен

преди 3 години

Някой добър самарянин го е издал.

35

Чудно

преди 3 години

До Уууупо какви места ходиш, та ти лъхат по обяд на пърцуца...

34

Анонимен

преди 3 години

Големият престъпник, варил си ракия...

33

КюстендилскаСлива

преди 3 години

Сестра Галева без малко да се окаже под колелетата на полицейската кола когато със тялото си е опитала да защити казана за компоти на един обикновен човечец. Много добра жена...после се оказа че било казан за ракия но това не променя нещата, по-важен е принципа.

32

ЧЕКМЕДЖИЯ

преди 3 години

Божеее.... тея бият тъпана гаче са фанале бай *** га пълни шкафчето с кюлчета злато!!!

31

Анонимен

преди 3 години

Чакай ве, защо ще плащам акциз за това, че си варя? Ами ако си гледам домати ДДС да плащам ли? Ако си варя лютеница или бруля на комшийката сливата трябва ли пак да плащам данъци? Тея управляващи съвсем взеха българина на караминьол. Връткат го както им падне... Или ако си оправям колата в гаража си трябва ли да плащам ддс за услугата? Ненормална работа... Интересчийска.

30

Анонимен

преди 3 години

Герберугите удариха дъното,не-копаят под него.За пачки и кюлчета злато проверка няма,а за един казан за ракия може и в затвора да вкарат човека.Питам закона позволява ли да си свариш ракия за собствена консумация?Позволявааааа!!! Тогава?

29

Майчето

преди 3 години

Ама това е казана на баба ми за варене на буркани!Полицаят или ГДБОП или ФБР са я взели под мишница!Върнете поне ракиика та !

28

Наглите

преди 3 години

Такива са масата протестиращи - вярват, че те могат да нарушават закона и правата на другите, но властта няма право да ги санкционира при нарушение на закона. Нещо са се объркали!

27

ейй смешници

преди 3 години

какво се правите на интересни-това е Васил ментето,брат на Тишо ментето-криминално проявен и виден протестър ведно с групата на майките с увреждания-нали вече ви е ясно защо лежат по палатките нищонеправещите-за да може всеки решил да бруки държавата да е недосегаем.Защо Васил ментето си мисли че е прав да нарушава закона,и да се крие като мишка в трафопоста(тук гледам даже се чудят дали е крал ток,ама защо се чудите,той затова е там).Плати си акциза,обяви си количеството алкохол-това е начина.

26

още ли не си разбрал

преди 3 години

До Анонимен 18Не се тревожи,той брат му хвърля домати ,за да може да се извършват нарушения на закона от близките на всички протестиращи(които до един са от крими контингента)

25

Само за това няма

преди 3 години

да гласувам за Мая, защото тя защитава точно такива тарикати, били му взели казана за компоти!? Не е разбрала горката, не са били компютри, а компоти. А този няма ли къде да се навре, че сигурно и ток си краде!? Давай, нали трябва да има ракийка за почерпка на Мая!