20

И Байдън протерорист

преди 3 години

Иран се управлява от престъпен корумпиран ислямски диктаторски режим и беше историческа грешка допускането членове на терористични ислямски организации като Обама да го въведат и ЕС Русия и ООН да съучастват в престъпления срещу човечеството мира и правосъдието заради лична изгода- корупция терористични заплахи срещу семейсвата им или невменяемост. но Бог ще ги съди и тях за всички престъпления на ислямските терористи срещу християни евреи кюрди и др. невинни

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Виж колко сме зле от 11 човека 6 са с кипе.

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11Без Америка ще съществувате до обяд.Въпреки пуканките за които официално не си признавате и МАГАТЕ си затваря очите.

17

Анонимен

преди 3 години

До ХипиНе ги обичам арабите , но льжеш.(Палестина-израелнум дава всичко(храна,болници,ел.енергия и тн) Сметките плащат богатите араби ,а вие ги контролирате или присвоявате.Типично.

16

Анонимен

преди 3 години

В този близкоизточен котел никога не е имало истински мир и НИКОГА няма да има.

15

Анонимен

преди 3 години

Мирът е лоша новина.Колкото повече се изтребват помежду си, толкова по-добре за всички останали в света.А за американците думата е, че са готови и с дявола да сключат сделка, стига те да са добре.

14

СЛАВА НА ИЗРАЕЛ!

преди 3 години

СЛАВА НА ИСУСА ХРИСТЕ!КОЙТО Е ПРОТИВ ЕВРЕИТЕ ....ГОСПОД ГО НАКАЗВА ЖЕСТОКО!ИСУС ВИЖДА ВСИЧКО И ВСИЧКИ!АМИН!

13

Анонимен

преди 3 години

Единственият проост тук си ти. Не съм никакъв евреин. Това, че не може да водиш спор и си беден на история и факти, не ме прави евреин. Прави тебе да изглеждаш глупав :)

12

Абе

преди 3 години

Колкото и да са напред икономически от 1920 г до 2019 г са убити 3 155 евреи в терористични нападения срещу Израел и няма изгледи скоро да спрат. Всяка седмица по 1 мъртъв човек, отделно хиляди ранени. Голямо удоволствие е да живееш в блок с бронирани прозорци и като започнат да вият сирените за ракетна атака да се чудиш къде да се навреш. В България животът е много по-добър като климат и просто несравним като спокойствие и сигурност.

11

Анонимен

преди 3 години

Е то, за какво да те интересува. Ти си просто един папагал, който повтаря някаква Стара максима против еврейте и никога не може да се защити. Приказваш някакви детски глупости. Естествено, че Израел има военен съюз със САЩ и какво? Открил си света ли :)Това, какво общо има с икономиката на Израел?

10

Анонимен

преди 3 години

кой е по напред или по назад неме вълнува,ти като си запознат толкова я кажи сащ колко милярда дава на евреискота държавица и ги задължава да купуват оръжие от нея с част от тези пари,я кажи да та видим?

9

Хохохоооо...

преди 3 години

ЩЕ ДОКАРАТ ЧЕРЕПА ОСТЪКЛЕН, КАТО АРАБСКИ МОНУМЕНТ!!!!

8

Анонимен

преди 3 години

Ти по принцип няма, какво да добавиш. Личи си, че си глупооват да обсъждаш политика и история. Израел е толкова напред икономически, че такива като тебе проскубани кокошки, ще е гонят 100 живота :)

7

Менто

преди 3 години

*** не може да се промени докато е пълна с животни, но на никой не му се цапа с приключването на милиони скотове, затова израел е трън в Газа на алахата, да си се мразят и трепят на воля мордорските създания .!.

6

Анонимен

преди 3 години

до 6хахаха,виж как сам си призноваш че с чужди финанси са издържат малките държави включително и еврейската.Повече няма какво да добавям

5

Анонимен

преди 3 години

Очевидно ти не знаеш нищо за ТАЗ държава. Айде върви си лягай... Балалайкаа, без факти.Ако имаш изисквания към чужда държава отивай да се биеш. Иначе файда няма от глуупави коментари. На твоята държава за освобождението са помагали куп чужди държави и финанси. С какво си по различен..?

4

Анонимен

преди 3 години

до 4хахаха,самостоятелна била,то май ти незнаеш нищо за таз държава и откъде идват финансите и.

3

Анонимен

преди 3 години

Дон3Ами отиди ги отстрани. Ти май си по голям тумор. Беден, соц им лежиш на помощи на ЕС. :) Израел е силна и самостоятелна държава заобиколена от нахални бедни агресори. В главата им има само нафта и ислям.Така, че Израел нито, ще се махне, нито ще го махнеш. Ако не си разбрал 70г проблема е твой.

2

Анонимен

преди 3 години

Ще се промени, когато арабите осъзнаят че Израел е държава с граници, завоювани, както и техните. Всяка държава е водела войни за границите си някога в историята си. Не може тези араби да продължават да тормозят Израел. Взели са огромни територии и то нефтени и пак лампят за още. Трябва да се радват, че Израел не е използвал ядреното си оръжие още.

1

Анонимен

преди 3 години

Време е да признаят, че са една кръв и да заживеят като брада до бакенбард