13

Анонимен

преди 3 години

До CFREЗабравяш щетите които могат да ти нанесат на жилището....после може да се налага основен ремонт да правиш...От цялата работа Аре Б не Б печелят...никакви задължения само прибират комисионни и скатават данъци...

12

CFRE

преди 3 години

Имах постоянно клиенти за по 5 дни,имаше и такива за по 3 дни,10 дни,20 дни.Постоянно беше заета спалнята. Това беше през 2017 година за периода Март-Декември. Аз живея в Тампа Флорида.

11

CFRE

преди 3 години

Платформата е лесна и достъпна за ползване,но те постоянно натискат домакините да правят намаления,отстъпки ,да предоставят на гостите освен всичко необходимо за престоя им ,а и кафе,сладки,плодове и дори храна някои домакини предоставят,за да им изпратят Airbnb клиенти за по-дълъг период . И в крайна сметка домакините получават по-малко пари от това да дадат жилището си извън платформата.Аз лично давах една спалня за период от 8 месеца. Домакина обслужва гостите като в хотел .

10

Анонимен

преди 3 години

Какви партита в жилища за преспиване вееее?!?!?Това дс не са мееста за оргии ??Такива компании като Нещоси.бнб трябва да бъдат ЗАКРИВАНИ на мига.

9

CFRE

преди 3 години

Airbnb не предлга жилища ,платформата използва жилищатата на хората и прибира високи комисионни от клиентите,като домакините поемат тежестта като плащат ток,вода,интернет.Предоставят кухнята си за ползване ,хола си ,отделна баня,жилището е напълно обзаведено със задължителни пералня и сушилна,хавлиени кърпи ,тоалетна хартия,баунти,сапуни,шампоани,препарати за пране,кафе ,такса за услугата,данък.

8

Анонимен

преди 3 години

Стига сте ни занимавали с услуги, които нямат почва у нас. Сякаш цяла България се вълнува дали някава компания разрешавала партита или не.

7

До 123

преди 3 години

И къде са изчезнали случайте? Какъв % от населението им е било заразено че просто така да 'изчезнат'? Защо в Европа не изчезва и никой не може и да си помисли да отиде на събитие от този сорт но в Китай магически изчезва? Защо ни говорят за 'втора вълна' и ни третират като мишки?

6

123

преди 3 години

До С.Сега нямат случаи. Ти може да потърсишш какво правеха като имаха и да се радваш, че живееш в демокрация. ***.

5

С.

преди 3 години

Напишете wuhan pool party в youtube и вижте какво правят китайците докато всички останали ни третират като заразни плъхове.

4

Сахар

преди 3 години

Как са AIRBNB-тата по и около бул. Витоша? Има ли посетители?

3

Анонимен

преди 3 години

Я не знам как св използва това приложение???Некой да обясни

2

Русия

преди 3 години

Гуляма нувина , важну беши.Гешефта няа идин убвимителен акт за КАТЕБЕТУ!!А на Суджука шкафчиту МУ???

1

Анонимен

преди 3 години

Че те никога не са били разрешени, но всеки си прави каквото иска