16

Тончо

преди 3 години

Ще ви кажа защо: защото например във фирми като връзкарската Арсенал Ад Казанлък при съкращения(каквито има и в момента) се съкращават хора с по 2 деца, хора в работоспособна възраст, а в същото време пенсионери на 70,80 годишна възраст работят и никой нито иска нито може да ги пипне. Те са несменяеми най ценни комунистически кадри. Познайте защо? Див комунизъм.

15

Миро

преди 3 години

Аз съм с две малки деца 6 месеца и 6 годинки..... и съм под наем... нямаме никой да ни помага само аз работя... но не се оплаквам!! Парите стигат до там че да оцеляваш не да живееш

14

Драго

преди 3 години

До dddЕвала! Напълно подкрепям! Стоя далеч от жени и деца - само проблеми създават и то тровят живот и то доживот. Самодостатъчен съм си!

13

Цецо Мен

преди 3 години

Няма как да не сме. Бюджетите в детките градини и училищата вървят, а като отидеш те гонят от там. От 13.03 до сега я сметнете колко време родителите се чудим какво да организираме за децата. А това може да продължи още месеци и години. Ефекта от дистанционното обучение клони към 0, но няма кой да го каже.

12

до ddd

преди 3 години

Де да беше и баща ти толкова умен...

11

До 11

преди 3 години

Просто никой не знае кражбите са огромни и държавата е на самотек ти какво очакваш от мутри някаква компетентност

10

Анонимен

преди 3 години

Най-засегнати май са семействата с 5 и повече малки деца, чиито родители не са или току що са навършили пълнолетие. Сещайте се.

9

Анонимен

преди 3 години

Нали вчера писахте, че спадът е по-малък от очакваното и е 7%? Сега пишете за срив и давате други числа. Някой знае ли, на кого може да му се вярва тука?

8

Анонимен

преди 3 години

Най-засегнати са тия, дето или не работят, никога не са работили - под предлог, че са завършили две-три вишу (най-вече в Харвард или ЮЗУ) и отвсякъде ги гонят не защото за нищо не стават и искат 3000 лв. заплата за некадърността си, а защото не били "гербери". Ти да не си пРЕЗИЛДЕНТин, та да взимаш 12 бона за нищоправени и КРЕМЪЛСКИ преврати, бе?Е, покрай ***-Божковския преврат най-после захлебиха и запържолиха

7

ddd

преди 3 години

Епа я съм умен. нямам деца и си бича айляка. Другите да му мислят :ДДД

6

Анонимен

преди 3 години

За първите три месеца спад с 8,2%, с през следващите три спад с 9,8%, т.е. коронавируса може би все пак има някакъв малък дял в този спад. Епидемията в България започна през март, а през март започнаха и епидемиите в Европа, със седмица-фве преди България. Спадът от 8,2% не се дължи на коронавирусът, а некадърното управление на България. В тези 8,2% може би само 0,3% е заради коронавирусът и 7,9% заради мутренското управление.

5

Анонимен

преди 3 години

*Гурбетчиите

4

Анонимен

преди 3 години

Гърбетчиите са си най-добре.

3

Мартин

преди 3 години

До първия коментар Ти си завършен ***.. Значи тези дето не пълнят икономиката да мрът??? А тези дето я пълнят какво печелят?Че си лъскаме имиджа?? Хиляди пожелания да останеш гладен и бос.

2

Анонимен

преди 3 години

Нищо подобно. Виждам млади семейства с малки деца да харчат здраво и да незнаят от къде им идват тия пари. Външно си личът по слабата гамотност и по това, че не дават никакъв продукт или услуга. Не знаят кое е работа на светло и работа на тъмно.

1

Анонимен

преди 3 години

Най е засегната магистралната индустрия от триото полицай, сутеньор , пронститутка. Но статистиката , като ги види си обруща главата на другата страна.