183

До196

преди 3 години

Ама кой ще ви чака до март бре,Вождът ви е безвъзвратен пътник,ама вие иначе си "чакайте"

182

ДО 196

преди 3 години

март месец пак старата песен на нов глас но от всичко това печели само ДПС с твърдия си електорат

181

Анонимен

преди 3 години

До До175Ам тъй де ще ни отидат жалките заплатки от държавни службички зорлем!!!Добре, че има такива добри катунари като теб да ни хранят с данъците си :)

180

Анонимен

преди 3 години

Не само в Пловдив а на всякъде трябва полицията да ги разчисти и повече да не позволява да се опъват палатки

179

Анонимен

преди 3 години

Прав си с писане няма да го опазим ,но с гласуване ще стане работата.През март всички на избори да прогоним завинаги *** от БГ.

178

до 194

преди 3 години

Ти май си се натряскал още преди обед? После ревете, че пенсиите ви малки, а още от сутринта с патрончето в ръка. Алкохолици!

177

Анонимен

преди 3 години

С писане в анонимни форуми няма да опазите вожда си и службичките си,ами вземайте и грабвайте "телата" и на "фронта" Анъдънму?????

176

Анонимен

преди 3 години

Тълпата протестъри всеки ден все повече озверява, снощи все едно гледах неандерталци в съвремието! Това са прачовеци, как може да унищожаваш сгради и да се легитимираш като борец за една по-добра държава?!Тези сгради са строени тухла по тухла от нашите родители! И се хилят и се радват, мислят че вършат велики неща!Срам за Протестиращите, вие сте терористи!

175

истина

преди 3 години

Останаха да протестират само пияни, платени и извратени.Господ наказва тези които хвърлят храна.Мутрата Радев повтаряше, че хора умират от глад, а неговите наети платени превратаджии хвърлят яйца и домати. Престъпници искат власт чрез терор.

174

Анонимен

преди 3 години

Ще ги търпите до изборите в САЩ.После нещата ще утихнат.Това било демокрацията,не чухте ли ,че от посолствата това ви казаха.

173

Оставка бг

преди 3 години

Горан,Благоев,Бойко Василев,Култура бг,библитеката.Сороси -вън.

172

Трагедията

преди 3 години

е резултат от ниската раждаемост и неправилното възпитание. Очевидно става дума за презадоволени мамини синчета, на които е отнета всяка творческа енергия и се задовляват с разрушаване. А за това че такива има много в София знаем отдавна, като гледаме изпочупените пейки, спирки, надрасканите сгради, унищожените мостчета на Витоша... Просто сега са успяли да ги съберат на едно място и настина е впечатляващо.

171

Анонимен

преди 3 години

В Пловдив тая нощ полицията на бърза ръка им разтури седянката на моста. Не разбирам София защо търпят това беззаконие. Мирен протест е едно, това, което виждаме всеки ден в София - съвсем друго.

170

До185

преди 3 години

"Докога ще търпим.......................... "Споко-Още съвсем малко,има-няма седмица - двеи крадливата дружинка ще абдикира!

169

Ха

преди 3 години

Били събрали пари? Ха! Какви пари сте събрали бе всичко идва от Дубай нали чухме в оня телефонен запис! Черепа превежда пари!

168

Анонимен

преди 3 години

До кога ще търпиме една дружинка безработни пияндурници да тормозят цял град

167

Анонимен

преди 3 години

Тия там дето такова таковато и онановат дет кат минат онаковото на таковато и таковато на инаковато ша тъковат тва на онуй онаковото щот таковато е като онова онаковато дет не е онаково щот е токова на оноковато и не е токова кото онаковото. Сега разбрахте ли?

166

#KOЙ купи яйцата?

преди 3 години

които снощи ви докараха с бус в кашони и ви наредиха да мятате по сградите? Ъ? Или беше "спонтанно"?

165

Сороси -вън

преди 3 години

Горан Благоев,Бойко Всилев,Култура бг,библиотеката-вън.

164

Анонимен

преди 3 години

Снощи им донесоха един бус яйца и домати, колкото да стигне да изхрани една детска градина за два месеца! Това са анархисти!