61

Злобар

преди 3 години

Полицията в пловдив работи добреХубаво е че настървява хората да гласуват за - корнелка и бсп тоПолицията в - софия да вземе пример , може и да понабият някои за да стане по интересно

60

мая с камбанката

преди 3 години

о ужас , това е репресия , това е нарушаване на правата на протестиращите, това е полицейско насилие . има ли вече изпратени снимки до DW и свободна Европа ? ако няма , канна рачева веднага да измисли нещо !

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонименедна блокада неможе да устискатес тия меки китки как да стискат бе :)

58

Атанас Велмазов

преди 3 години

Браво на органите на реда ! Не е редно Плводив да се превръща в катун ! Оставка НЯМА ДА ИМА ! Пълна подкрепа за законно избраното правителство !

57

Анонимен

преди 3 години

Мая да тича да ги спасява. Че нали после тези нови хора трябва да управляват.

56

Анонимен

преди 3 години

Съставени са 2 акта за установяване на административно нарушение по Закона за българските документи за самоличност. При шест от проверените лица дрегерът е отчел употреба на алкохол.Минималното отчетено количество е било 0.97, а максималното - 2.38 промила. Останалите проби са били над 1.28 промила- съответно: 1.49; 1.95; 2.09.

55

ВИЖТЕ ГИ

преди 3 години

Няма задържани и отведени в структури на МВР лица след снощните протести. в ПловдивПроверени на място са 30 лица. 10 от тях са имали криминални регистрации, като при някои те са повече от една: с регистрации за кражби са били 4 от проверените. Двама са познати на полицията за извършено преди време хулиганство.Криминалистичните регистрации на останалите са за:Принуда-1 лицеНаркотици-1 лицеГрабеж-1 лицеОтнемане на МПС - 1 лицеУвреждане на чуждо имущество-1 лице

54

Анонимен

преди 3 години

Ех искам да идва зимата за да видя тия нещастници как ще сядат по земята:)))))))))))))))). Мега забавно ще бъде

53

Анонимен

преди 3 години

Браво на полицията.Пон на едно място да си свърши работата.

52

само да ви кажа

преди 3 години

Убитаците разгонени от моста,довечера ще се правят на ядосани пред управлението на МВР.Да отидем и ние,и да им покажем че сме благодарни на полвдивската полиция ,която ни осигури спокойна сутрин,и безпроблемно отиване на работа.Поклон пред полицаите!!!

51

Анонимен

преди 3 години

Слаба ракия сте пловдивчани, една блокада неможе да устискате

50

666

преди 3 години

На тези имената им изписани на фланелките (даже няма нужда аз да ги нарачам по някакъв начин) :)))

49

Анонимен

преди 3 години

Всички в ареста и с обвинения за хулиганство...

48

Прасчо

преди 3 години

Хубаво е ,че полицията в града помага за изборният успех на - корнелка и бсп то ас почти ги бях отписал от политиката

47

само в една

преди 3 години

Найстина богата европейска държава просперираща във всички отношения ,социална -- можеш да купиш пенсионерите с два пъти по 50 лева ! ! !

46

до 51

преди 3 години

Ще са страхливи е напълно вярно , НО ако бяха истински неудачници и отчаяни щяха да разгонят и полиция и власт....А онзи с евраците и златото където и да беше отдавна нямаше да е премиер...

45

Анонимен

преди 3 години

А нещо справедливост за този който плашеше Българите с "ще има яко умрели", за убиеца на Милен Цветков, за полицайте които метаха младежи по 50кг зад колоните на МС, за всики шофьори които паркират и блокират тротоари???

44

Анонимен

преди 3 години

Във Варна има ли местна власт или само чакат нареждане от София!? Браво на Пловдив. Слаб 2 за Варна.

43

И аз викам браво !

преди 3 години

Още 10г. искам цвета на народа ,спящия сладко ,, стройтелят да управюява ,че това племе да изчезне ,е има и такива дето ще облажат и ще се преместят в оправени държави да харчат припечеленото като истински европейци ! И с тая проста тактика смешна-- един Винету ви разказа играта ,айде обикаляите с цветя и с жените си и скимтете оставка ! Сега като раздаде всичко ,а то няма много ще подкара и кредитните и грантови линии ,а после всички който нищо не са взели от тях ще връщат,ще връщат...

42

ПорЦелан

преди 3 години

Всичко е много лесно. 87-*** като сменяваха имената на турците ни бяха събрали 30 шофьори на БТР във Враня, вътрешни войски, дето е жандармерията сега и ни обучаваха за борба с партизани и демонстрации. Шест машини стрелят по 50 халосни над тълпата и след това минава машина за миене на улиците да измие лай на та. Това е.