26

Анонимен

преди 3 години

не забравяйте, че румънците са българи

25

Анонимен

преди 3 години

Значи другите не ги приемат заради големия брой заразени от коронависур, но в България ги приемаме с отворени обятия и без никакви мерки. Прекрасно! И после затваряне на градове и села, поставяне на България в черни списъци за пътуване.

24

Анонимен

преди 3 години

"Избират дълъг уикенд и съчетават със СПА процедури"ХА-ХА-ХАРумънец и СПА е като църен африканец на ски.

23

Анонимен

преди 3 години

Супер!!В Румъния има 10 пъти повече заразени на ден.не ги пускат в Гърция и сега ще налетят на Ганьово да ви заразят както си му е реда.Браво на Боко-тиквето че ви уреди с румънски вирус-убиец.

22

Анонимен

преди 3 години

До Моренцеето пак продължавате с глупостите...българинът пълни хотелчетата предимно на юг от бургас за 1 месец.с други думи тези хотели отварят на 15 юли и затварят на 20 август.е как ви се струва,че те само токът,който са изхарчили не могат да платят...а годината е 12 месеца нали?каквото и да правиш 1 месец работа няма как да покрият разходи за 12 месеца...а чужденците пълнят хотелите от края на април до началото на октомври...

21

Анонимен

преди 3 години

румънските и българските туристи правят сезон от 1 месец един месец словом...както искате така го разбирайте.а годината е 12 месеца нали?без западния и руския масов туризъм българския туризъм е обречен на фалит...за това е необходим минимум 5 месеца сезон с над 60 % заетост иначе по-добре затваряй.и от повече от месец слушаме една и съща мантра-българинът спаси сезона,родният хотелиер отново разчита на българския турист...

20

Хемус

преди 3 години

Абе румънците са пичове,само да не шофират пред теб,зад теб,около теб

19

нищо ново

преди 3 години

Ами то на север от табелата Златни пясъци всяко заведение има секция в менюто на румънски и то не от вчера. В Балчик основните езици на менютата са български и румънски и само при нужда вадят английски/немски/руски. Преди време чакам един колега да дойде, идва сервитьорка и почва на румънски, викам от тук съм и тя.. ааа добре..извинявайте

18

Моренце

преди 3 години

Миналата седмица бяхме на Каваците и от Бургас надолу всичко е пълно макар и с българи. Цените бяха съвсем прилични. Виждал съм поне десетина морета и нашето хич не е толкова зле колкото се представя в медиите и хейта. За цените си е добре.

17

Mda

преди 3 години

А ти имаш ли пари да изпълниш от твоята си дупка?!!Руснаците нямат право да влизат в страната, така както и американците нямат право да влизат в ЕС.

16

е, т'ва е!

преди 3 години

имаме поне едни готини комшии!

15

Атанас Велмазов

преди 3 години

Румънците са пичове, хапват и пийват стабилно , харесвам ги защото имат отворена алкохолна клапа, жените са сладуранки, обичам да ги целувам отгоре додолу ! Добре дошли са, народни хора !

14

Анонимен

преди 3 години

Румънците просто са на друго ниво на селения от нас. Ходят на тумби, говорят и се кикотят на висок глас без да им пука, карат много по-зле, спонтанни, свръх-емоционални и т.н.

13

заключение:

преди 3 години

Аха, значи. Северното ни черноморие е пълно с румънски ***, а южното с български!

12

ВЪПРОС

преди 3 години

Сезона е Спасен . Време е ДДС да стане отново 20% . С какво Децата на Хотелиерите са Повече от Моите ДЕЦА ?Аз ще плащам за Училище и Учебници по 20% ДДС а децата на Мафията по 9% .Новия Главен Прокурор трябва да се заеме Веднага след всъпване в Длъжност с ДДС 9% - Как е Харчено ?За Коли , За Бетон , За Мафията .

11

нямат ли си море?

преди 3 години

До АнонименЕуфория и Констанца!

10

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Докато мутрите командват в Туризма, добро няма да видим.А пък на мутрите господарите са недосегаеми !

9

Анонимен

преди 3 години

До КрайТоку виж са ни окупирали курортите с руска помощ естествено!

8

Анонимен

преди 3 години

Дали румънци от Румъния или Факултето - разлика почти няма

7

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Нищо му нЕма на Сезона по морето.Някои алчни тарикати не можаха да изплатят наемите високи на обектите, следва фалит !Лошото е, че работниците им останаха без заплати за труда си !!