20

Мали

преди 3 години

Изкарайте си главите от....... Я се замислете *** е възможно ФАЩ да е отговорвн за атентатите по ЕУ.На тях им трябва изкупителна жертва все пак те навлизат в комфликти с деуги страни и ако не им изнася се превръщат в врагове ФАЩ се притеснява единствено че може да загуби ресурси другото не ги интересува

19

Анонимен

преди 3 години

16 и 17 предполагат неправилно."взе да се сифирясва" или "сафирясва се" - пробуждане след продължителен транс, връщане в чувства, връщане в реалността след фатална заблуда, илюзия, зависимост, безсъзнателно състояние. Връщане към дееспособност.

18

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовЯ си спомни колко атентати имаше в Европа - Франция два пъти,Испания метрото,България Бургас и т.н.Да не би всичките немци да са ги организирали? Съмнявам се.

17

Анонимен

преди 3 години

изфирясва - също означава и изпарява се

16

Анонимен

преди 3 години

До АнонименОсмане, би ли превел на български "сифирясва"?------Предполагам,че иска да каже изфирясва,нещо като оглупява,изкуфява е в нашия край значението

15

Анонимен

преди 3 години

Конфликта е между Израел и Иран,а не между другите държави и Иран,да се оправят с дипломатически средства израелците и иранците.

14

Анонимен

преди 3 години

Тия кравари да вземат да се скрият. Щото те предизвикаха бежанските кризи и заради тях в Европа се населиха милиони бежанци мюсюлмани. Лесно им е на тях. Бомбандират ги,правят революция,оставят анархия в разни страни,взимат им ресурсите и си тръгват. А за нас последствията.

13

eve1

преди 3 години

Съвета за сигурност да наложи санкции на САЩ.

12

Анонимен

преди 3 години

4, не викай дявола! Ще направят същото като на 04.08. в Бейрут, Ливан.Повярвахте ли на плоската версия, че е гръмнала амониева селитра?

11

Анонимен

преди 3 години

"изглежда съществуват две планети. Една въображаема, на която цари законът на джунглата и САЩ правят, каквото си поискат, без да се церемонят с никого, нарушават и напускат споразумения, но въпреки това се възползват от тях, и една друга планета, на която живее останалият свят и където властват международното право и дипломацията"---Още повече, че Пиндостан вече на практика прилага санкции във вид на пиратство- конфискува горивото, превозвано от ирански танкери и предназначено за Венецуела.

10

Христо Христов

преди 3 години

До 6Така е!Единствено немски шпиони са арестувани 2 пъти в последните 25 години в подозрение за атентати срещу цивилни обекти в европа.

9

Гост+

преди 3 години

"...поставят в опасност народите на Ирак, на Йемен, на Ливан, на Сирия..." - те щото досега народите на изброените държави си отживяха в благоденствие и сигурност........

8

Христо Христов

преди 3 години

"...поставят в опасност народите на Ирак, на Йемен, на Ливан, на Сирия,..." - егати как лъже страхливото джудже, Единствено ционистът нетаняхо с речта си на омразата и терора може да бъде застрашен... и еврейските му поддръжници по света.

7

анадъмно

преди 3 години

неблагодарна турция и оттоман там си благодарение на сащ това което сте сега щатите го направиха или сега да сте велика Курдия

6

НЕ ИРАН!

преди 3 години

Първо ще изгори примитивна Рус.

5

Анонимен

преди 3 години

Германия се интересува само от сделките си.Те са официално призната терористична държава

4

Анонимен

преди 3 години

дано иран скоро да имат ядрено оръжие,че да видим тогава евреите какво ще напроват

3

Анонимен

преди 3 години

Османе, би ли превел на български "сифирясва"?

2

Европа взе

преди 3 години

да се сифирясва! Разбраха, че САЩ само я използваше за лични интереси! Скоро и НАТО ще се разпадне!

1

Анонимен

преди 3 години

Излизането на САЩ от мирното споразумение на практика ликвидира сключени сделки за милиарди, защото глобализацията е първо америланизация на финансите. Ппчти всички потоци минават през САЩ . Европа не успя да си изгради независимо банки и независима кредитна институция.