15

Брадвата

преди 3 години

Който не затваря всичко, майдан, справка Беларус! Така че, мирувайте и си запушете устите!

14

Анонимен

преди 3 години

Някои родители ги тресе голяма параноя! Цяло лято децата си ходят където искат и събират, цяло лято детските градини също не са затваряни, при малките деца да не мислите че се спазва дистанция? Мислете по трезво на нещата и по-спокойно.

13

джави

преди 3 години

Ех,на мама и на тате сериозно им натежа да гледат собствените си деца 3 месеца.

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7"Кога ще има ваксина ?" няма да има ваксина, то и за обикновеният грип няма. Отново проличава с пълна сила интелектуалната инвалидност на управляващите. Тоз доктор ще поеме ли отговорност за смъртта (да не дава Господ) на учител или дете?

11

Анонимен

преди 3 години

"Най добре е връщане на всички мерки и ново затваряне (онлайн обучение на всички учащи, затваряне на всички търговски обекти и т.н.) и когато внесем ваксина от САЩ, след задължително ваксиниране, едва тогава освобождаване на всички мерки."---------------Надявам се да е опит за шега и сарказъм, че ако го мислиш сериозно, човече, закъсал си го... ама много...

10

НЕКОЙ

преди 3 години

До Родител: Алююююю, ку-ку, нали не се създавал имунитет?! За какво ваксиниране пишеш?! Ку-ку,ку-ку, ранно изкукване.

9

Анонимен

преди 3 години

Така са го измислили,че децата от вкъщи сами да се откажат. Ето това е! Така ще си ходят всички заразени,докато не се стигне до усложнение при родител или учител. Вчета Кънчев каза,че нямало смисъл защото нямало профилактична стойност от скрийнинг.

8

Анонимен

преди 3 години

Сега слушам министъра. Нищо!! Да си мият ръцете, дистанция няма, не се мери температура, евентуално маски по коридорите, шлемове за учителите и МОЖЕ БИ ще се правят тестове на деца и учители при случай на ковид. Да се говори на децата и родителите да говорят с децата си за мерките.Деца с хронични болести евентуално гледат само урока. Консултации на учителите - платени, от къщи ,ако децата не разберат нещо.Порнография!Нищо не са измислили!

7

Анонимен

преди 3 години

Адекватно решение ! Защитете децата ,които от медицинска гледна точка са в рискована позиция.Всички останали -присъствено !До кога ще учат дистанционно ?Кога ще има ваксина ?Когато ослепеят,затлъстеят и психясат между 4 стени ???

6

Някой да знае

преди 3 години

какъв software мислят да използват от чисто любопитство. Zoom, Skype, Teams? Някой български software разработен от МОН хехе

5

Родител

преди 3 години

Най добре е връщане на всички мерки и ново затваряне (онлайн обучение на всички учащи, затваряне на всички търговски обекти и т.н.) и когато внесем ваксина от САЩ, след задължително ваксиниране, едва тогава освобождаване на всички мерки.

4

Анонимен

преди 3 години

До НЕКОЙНе само на млади. Тази хибридна система ще разкаже играта също и на учителите и родителите.

3

Анонимен

преди 3 години

Горките учители - хем присъствено, хем за домашно дистанционно.

2

НЕКОЙ

преди 3 години

Бъдете сигурни, че този социален експеримент ще донесе горчиви плодове след десетина години. Ще има бум на млади социопати и психопати.

1

Анонимен

преди 3 години

Ами болестите на учителите?Аааяа, те не са важни!