30

Анонимен

преди 3 години

Президентът на Германския институт за икономически изследвания има манталитет на телефонен измамник. Когато студент се явява на изпит, преподавателят не се интересува колко време е отделил изпитваният за да се подготви върху включения в конспекта материал. Когато спортист участва в състезание е важен резултата, а не колко време той или тя е отделил(а) за тренировки. Какво става, ако за 4 работни дни, работникът произведе същото, което е правил преди това за 5 или повече дни?

29

Анонимен

преди 3 години

До ПешоКолко и да псувате, Пешо е прав - да сте учили, да сте мислили :) Аз и сега бачкам по 3-4 дни в седмицата, заплатата е пълна, работа за целия китайски народ има, стига да имаш акъл обаче. Черноработниците и Иссус да се върне, пак ще сте недоволни.

28

Анонимен

преди 3 години

аре шъ ви дам язе 4 дни седмица - 8 дни требва да работоте за мен и то за половин заплатастига сте драскали ту ами марш на работа че яхтата ми илезе от мода и требва да я сменям

27

Св

преди 3 години

По - близо сме до 0 дни раб. седмица!

26

Анонимен

преди 3 години

Кое е по добре? Безвъзмезден доход или намалена работна седмица?

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен А по близо ли сме, до по празно чекмедже ? И като работим по малко ,Мафията Герб ,по малко ли ще краде ?

24

Анонимен

преди 3 години

Всяка година ставаме все по-добри и продуктивни, а все така ни заливат с повече работа. Четири дни стигат, а и така ще има повече време да си изхарчим парите.

23

Уууу

преди 3 години

"Работа" е трудно дефинируемо и изключително разтегливо понятие в днешно време. Някой страдат от "маясъл", други се изгърбват, трети ги боли устата(или другото). Но истината е че без някои може, а други правят хляб, боза, ток, вещи...без тях не може все още, а от работна седмица се вълнуват тези дето не им се работи

22

Пешо

преди 3 години

Така ще е, нискоквалифицираните полу-роби ще работят по 10 часа на ден плюс събота, а ние мениджърите и IT спецове ще работим от 10 до 6 по 4 дни в седмицата...Пчеличките са зa това, да носят мед..

21

62360

преди 3 години

Реалното е да се утвърди работата вкъщи. Намалява се потокът от хора, които се местят два пъти дневно - облекчен трафик, облекчен градски транспорт, удобство за служителя, удобство за неговото семейство и децата, повишена работоспособност, подобрено качество, икономии за работодателя при поддръжката на офиси, режийни и пр.

20

frd

преди 3 години

няколко по-богати страни може и да получат привилегия като 4 дневна раб. седмица, но за сметка на новозавоюваните робски колонии

19

Анонимен

преди 3 години

Ама че пример взели от Нова Зеландия,с производителността във фирма за консултантски услуги,дето всеки служител може и СЪС СИГУРНОСТ СИ НАВАКСВА недостигащото работно в реме у дома си,а не в офиса!Защо не видят,как стоят нещата с материалното производство,например със строителството?!Перверзия на квадрат!

18

Anonimna

преди 3 години

При нас в офиса е същото - ядене, пиенье и тея три неща. И сех, ноо сех. И плащат пущините - шесцифрени заплати да си гледаш кефа. Работа - 0. Кеф - 100 %. Безусловен базов доход - ноо пари ноо нещо.

17

Анонимен

преди 3 години

Е, то работа с петдневна седмица почти няма, какво остава за четиридневна...

16

Анонимен

преди 3 години

Не у нас синдикатите в задруга с работодателите искат 60 часова работна седмица.

15

Анонимен

преди 3 години

Ковид кризата в съчетание с пет-G със все по бързото развитие на дигиталната икономика и електронна търговия светът върви все по бързо към ББД,подаяние което ще осигури на над 90% от населението средства единствено за хляб и вода! Да ни е честито настоящото бъдеще!

14

МЕРЦЕДЕС-КОРОНА,САТА

преди 3 години

КАК ДА СГЛОБИМ МЕРЦЕДЕС ОНЛАЙН И НА ЧЕТРИ ДНЕВНА РАБОТНА СЕДМИЦА ШВАБИТЕ ЩЕ НИ НАУЧАТ С ПОТОЧНА ЛИНИЯ В АПАРТАМЕНТА!

13

Анонимен

преди 3 години

До Офисен плъх до 8Не може всички да сме с мики маус дипломи трябва и реална икономика и производство.

12

kowid19

преди 3 години

започват фалититепо-близо сме до нулева работна седмица

11

Офисен плъх до 8

преди 3 години

Ми да си учил, мама!