126

Случаен минувач

преди 3 години

Не мога да прочета какво пише на плакатите. Ако някой вида по-добре от мене, да ми каже, моля ви.

125

Анонимен

преди 3 години

Ники Ролекса дали е благословил акцията с бъклицата си?

124

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе съм забелязал почитателите на Христо Иванов да са почитатели и на чалгата!

123

Анонимен

преди 3 години

Преди години, част от българите видяха в Бареков месия и го изпратиха евро депутат. Сега същите имат нов месия - Христо Иванов. Вероятно и този ще е толкова успешен борец за правда.

122

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Господин,Бареков(господин,доносник) има документи за вас като личност,която се "активира"когато е "удобно"!!!!Изключителен популист и винаги "правилно" "направляван" от един определен кръг,за които няма смисъл да се коментира........

121

Е, Бареков накрая ми

преди 3 години

стана симпатичен.Вярно,че привържениците на протеста му не са много,но и на другия протест са една шеща хора.Колкото повече наближаватизборни времена,толкова повече борци за свобода и демикрация(и кандидати за славата)ще се появяват.

120

Анонимен

преди 3 години

До доган,нищо сега Слафчо и ристо ще го заместат,ще се намърда Глафчо /за ристо въобще не е сигурно,оставете ги фалшивите изследвания/в парламента и ще му дреме за тия дето сега правят циркове по улиците,много хитра тая плевенска Мутра!Рошавият му сценаристбеше само на първия протест,сега гледа страшно от демоде студиото на измислената му телевизия и трие ръчички благодарейки на тъ..паците които врещат оставка

119

За сведение

преди 3 години

Те журналистите, отразяващи "събитието", двойно повече от участниците!Ха ха ха ха

118

Анонимен

преди 3 години

А пусна ли "Радка пиратка" по мегафона?Маймунката там ли е?

117

Анонимен

преди 3 години

Ее какъв *** е тоя човек бре.. Какви ли не излагации толкова години, като и Волен, и е така за пари на всичко сме готови. Е как да ни управляват почетени, откъде да дойдат?!?

116

доган

преди 3 години

Това е човека, който когато го погледнеш, просто го мразиш. Не е нужно да има причина, макар че той дава стотици хиляди. Взе милиони от Пеевски. После отиде с Европарламента и една запетайка не е написал. Осигурен до живот. Този човек трябва да го намерят под някой мост вързан и безжизнен

115

Анонимен

преди 3 години

Много хора, много симпатизанти бе!На пръстите на двете ръце ги броя и повече от 10 не мога да ги изкарам!

114

Анонимен

преди 3 години

При протеста на Бареков поне няма ЛГБТсладурии онеправдани ромикакто снощи в София!Нормално, там го няма Хаджигенов поклонника на еднополовите бракове!Само като чуят българите какви са идеите на деснитеза брака и ристо ще отима 0,02% подкрепа.

113

Некъф

преди 3 години

Най големия Бok.лyk търси недостатъци на хората

112

Анонимен

преди 3 години

Хахахахахаха,бившият месия с ристовите камъни по ристовата глава.Не е зависим само от ПрокопОФ ристо както се видя ами и е в комбина с РадОФ и БКП!!

111

Анонимен

преди 3 години

Тоя па откъде се излюпи?

110

Аланкоулу

преди 3 години

Към РистьоИвановцитеА га ядахте кифтяата добре ви беше !С вашите камъни по вашите глави !Когато се правихте на клоуни по площади, улици и плажове - всичко беше наред !А сега - ама защо този прави така ?Тъкмо да се видите отстрани какви *** сте и вие като него.***, лъжлива, лицемерна и продажна пасмина !Това сте вие !Усещате неприазанта на хората към вас и това ви влудява !Вземете по един камък от тези и вървете да скачате бънджи, но без да съсипвате ластика.Успех !

109

смях

преди 3 години

барекова майна.... да беше слушал баба си.

108

Анонимен

преди 3 години

Е сега пък ! Човека ,само е искал да изпее "радка пиратка" в нецензуриран вариант , а тук го обръщат на политика !

107

Анонимен

преди 3 години

Поредния пияндурник с претенции за политик !Надул се е ,като плондер от пукницата !