12

Totenkopf

преди 3 години

Поредния селянин овчар, който вместо в обичайната си каруца се качил в автомобил. Явно е и човек на властта, пеевски или доган, че го пазят така.

11

Анонимен

преди 3 години

Имаше информация а гонка - покриха я.Алкохолната проба я правиха три дена, при положение, че излиза за час - два.Какво още ще покрият? И чий роднина е шофьорчето?

10

анонимен

преди 3 години

не е пил а е взимал наркотици................

9

Джамбазки

преди 3 години

Значи всичко е точно...

8

хахахахаха

преди 3 години

Няма ли проверите дали книШШШкътъ зъ шъфиор не е купена???

7

Митко 21 см

преди 3 години

Комшиите ги даваха по телевизията, казаха за шофьора че бил " много добро момче". Кафява работа, нека се трепат

6

Анонимен

преди 3 години

Браво, за близо една седмица , успяха да установят , че не е пил! Сега за месец , ще установят дали взимал наркотици! Следва двугодишно разследване дали той е виновен или убитите, така де , къде му се пречат на джигита докато се развихря и след 10 години разследване, ще му дадат 2 години условна! Пууу , да ва *** и съдилищата и разследващите!!!

5

kirasirrav

преди 3 години

Еми нали казаха че е гонка (ама не могат да го докажат ), две коли са се обърнали по таван.Жената с две от децата са умрели + някакъв мъж който е бил до тях /тоест 4-***/. Третото и дете е в тежко състояние, а също и този който ги е помел (и не пие и не пуши ).Третия мъж който споменават с леки рани, е бил в другата кола.А бащата изобщо не е присъствал при инцидента (бил е на работа )

4

Менто

преди 3 години

Не е пил, той самият е ром пиян по рождение .!,

3

Нито ял, нито пил

преди 3 години

Причината е ясна - бутнал рушвет в кат, взел книжка и ... фокусмокус изпогазил брат'чедите на мегдана.

2

Дните

преди 3 години

Започнаха да се дават рушвети. Накрая ще го изкарат до 2г ,че не неговата скорост е била висока и е вън . То това е ясно made in Bulgarinistan

1

Анонимен

преди 3 години

Дано оцелее детенцето.То за нищо не е виновно.А за катастрофата нищо.Каква е причината? Засичане,лош път,тех.проблем или просто лошо стечение на обстоятелствата в даден момент.