41

Анонимен

преди 3 години

Във връзка с тези гнусни престъпления не трябва да има смешни глоби от 80 бона а затваряне на бизнеса за винаги и конфискация на цялото имущество на селендурските тарикати.

40

Тоско

преди 3 години

Който иска качествени горива, заплата съответстваща за държава в Западния свят, добра социална политика, върховенство на закона, ***, която да не е политик трябва да измести локацията си на минимум 1300 км на Запад. Който не го е направил го съветвам да започне да мисли в тази насока, защото животът е доста кратък, за да бъде използван от гнусни политици.

39

Аз

преди 3 години

И какво от това, за тези констатации четем през месец, глобяват ги и те започват пак с по голяма сила, за да избият загубите. Държава на автопилот.

38

До 43

преди 3 години

Може да стане нормална държава, ако дойда на власт , но тогава ще мрънкате че трябва да се спазва ред и закон и няма да има далаверка. Ще има преследване на корупция със специални екипи и ефективни наказания. В затворите ще трябва да си изработват храната и престоя , а не да лежат и да приемат наркотици. Ще остане само 1/3 от администрацията , но с двойни заплати и специалисти избирани с интервю като в частна фирма, електронни услуги и безхартийна администрация. Кметовете с местни бюджети

37

Анонимен

преди 3 години

Иначе не вярвам на активните мероприятия на Прокуратурата. Всичко е прах в очите за вдигане на рейтинг.

36

Сат Н

преди 3 години

до FFКойто е късметлия да е заредил на Aral в Германия, разбира колко му върви колата..разхода е ненормален естествено надолу .Колата лети ------ Ако щеш вярвай, точно това ми хрумна и на мене. Февруари месец докарвах един бус от някакво село до Кьолн, там имаше Арал - малко по-скъп беше дизела, но Форда беснееше като луд кон.

35

Анонимен

преди 3 години

Къде е списъка с проверените обекти и резултатите. Това трябва да е публична информация и то не само за бензиностанции, а за хранителни магазини и всякакви обекти. Проверяващите и техните началници взимат пари от нашите данъци

34

пасарела

преди 3 години

Няма БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА НИКОГА !! КАТО СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ г-н ПРЕЗИДЕНТА , та се стигне до бакалина ! Всеки гледа да те прекара , та не го еня и за здравето на децата ,само келепир да падне!!

33

Анонимен

преди 3 години

А щом проверяващите са открили,значи че не са се отчели тези на време!!!

32

Ебати майтапа

преди 3 години

За 40 тона скапан дизел дават до 3000 лв. глоба. Я да сметнем, от 40 тона ще изкарат поне 40 000 лв., а ще ги глобят с 3000 лв. Какви са тези смешни глоби?! Сложете 30 000 лв. глоба и другият път ще се замислят.

31

Анонимен

преди 3 години

Кажете къде я спряхте тази цистерна и къде я разтоварихте? Иначе за качеството на горивата - гонете до дупка.

30

Бунгар

преди 3 години

Само толкова??? Ако е 40 тона е нищо.

29

FF

преди 3 години

Който е късметлия да е заредил на Aral в Германия, разбира колко му върви колата..разхода е ненормален естествено надолу .Колата лети .Какво караме тук незнам.

28

Пепи

преди 3 години

Марешки

27

гербисто-патриот

преди 3 години

Какво значение има толкова качеството на дизела? Дизелът си е за камиони, и да не е от най-високо качество няма проблем.

26

Анонимен

преди 3 години

Менте политици менте стоки и всичко останало е МЕНТЕ.

25

Аз

преди 3 години

Е те на нас кога са продавали качествено гориво та сега било развалено..?

24

ПЕНКО

преди 3 години

ЕЛЕМЕНТАРНО "ДО СМЪРТ" !!!!!!!! ПУБЛИКУВАТ СЕ БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ ПРОДАВАЩИ "ГРЕШНО ГОРИВО" -НА ВСЕОСЛУШАНИЕ- ВЪВ ВСИЧКИ МЕДИИ И МЕДИЙНИ МАСИВИ / СЛЕД СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ / --- САМИ ЩЕ ПРОВЕРЯВАТ ДОСТАВЕНОТО ГОРИВО!!! А ПРОВЕРКИТЕ ПРИ ТЯХ НЯМА ДА СПИРАТ ЗА МИГ !!!!!!!!!!!

23

Лукойл

преди 3 години

Основния и вечен проблем при дизела в бг, е това, че идва от москалския Лукойл, които преработват само Уралс - най гадния като качество нефт. На цени като Брент разбира се, нали затова са братушките.

22

Анонимен

преди 3 години

До Дизелнай-големите глоби са за липса на биогориво в нафтата, същото което скапва двигателите. Т.е. нищо няма да се оправи, просто са "разбили" 2 бензиностанции с по-качествено гориво, др. път ще напомпат добавката от кравешки *а*на и така.