40

Русия

преди 3 години

Бойку Бурисуф пак при ака Северна България,важнутуй чи надолу е пълнъ сmah,raли *** Столипиново!

39

AZ

преди 3 години

Направихме си антиреклама със съобщенията за заразените старци в старчески домове в Добрич и катастофалното положение на болницата там. Така също и с големия брой заразени във Варна и с протестите там (не че съм против тях,ама немците търсят спокойствие).*** им обяснявай после,че Албена не е в Добрич и Златните не са във Варна.

38

Анонимен

преди 3 години

България ВЪН от ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ отиваите в евразия АМИН

37

теменужка

преди 3 години

До НЕКОЙГермания бъкана с коронавирус - на кукуво лято. Спазват си хорицата мерките, техният коронавирус е три пъти по-малко от нашия. А къде е по-голяма държава!

36

Факт

преди 3 години

Туристи има там, където има правилни мерки срещу епидемията. Не казвам строги, а правилни, защото в началото в България имаше строги, но неправилни мерки. Строгостта на мерките не е мерило за тяхната полезност. Мутрите искат да няма мерки и си мислят, че така заведенията и хотелите им ще са пълни, аз става точно обратното, както в случая с немците.

35

Анонимен

преди 3 години

Броя на тестовете зависи от броя на хората в риск да са заразени и от броя на пътуващите в чужбина, които трябва да си направят такъв тест. Мислете де! Какво значи да се увеличи броя на тестовете? Като се увеличи с примерно 2000 теста и няма нито един заразен сред тези 2000 от увеличението, какъв е смисъла от повече тестове?

34

Анонимен

преди 3 години

Тия вече прекаляват - каква опасна дестнация е Варна бе, м алоумници? Ходя на работа, бях на два купона с много хора и няма никакъв коронавирус. Вемсто да им се дупим на германците, да вземат да им се изрепчат най-накрая.

33

Анонимен

преди 3 години

Май ши трябва пак да са затяга. То на края ши са скъса от затягане .

32

Христо Христов

преди 3 години

Голям прас!ГЕРБ ще намери друг начин за усвояването на 35 евро от бюджета за субсидирана седалка на немски пенсионер....

31

Анонимен

преди 3 години

Хората като видяха какъв запой правят тинейджърите на почивката си в България им стана лошо.Въпреки че вече и в Германия по улиците няма много карантина.

30

Хемус

преди 3 години

Разбирам сега ще се започне песента за хотелиерите и мутрите,но не забравяйте,че един затворен хотел и става ефекта на доминото,по-веригата доставчици,транспорт и т.н

29

Анонимен

преди 3 години

За Гърция и за Турция,чартарите не са отменени.Само за БГ-то са ги отменили.Сигурно се страхуват нашия МП да не праска с 200.Не че хотелиерите по спа курортите ги пракат с 400,де.Хеле пък тея в Банско.

28

Анонимен

преди 3 години

За Гърция и за Турция,чартарите не са отменени.Само за БГ-то са ги отменили.Сигурно се страхуват нашия МП да не праска с 200.Не че хотелиерите по спа курортите не ги правната с 400,де.Хеле пък тея в Банско.

27

Анонимен

преди 3 години

Сега вместо евтаназия,измислиха корона вирус и "подкараха"старите хора на конвеер в душегубките,наречени старчески дом.

26

Анонимен

преди 3 години

Всъщност,Германия искаше да превърне България в старчески дом за немските старци за дa спести на възрастните си семейства разходите за гледане на болен член от семейството.Там до преди месец плащаха по 4000 еврака на месеца на нашите болногледачки.Затова и мед.сестрите в България вече са кът.Може да е за добро.

25

Анонимен

преди 3 години

Всъщност,Германия искаше да превърне България в старчески дом за немските старци за дa спести на възрастните си семейства разходите за гледане на болен член от семейството.Там до преди месец плащаха по 4000 евтаназията на месеца нашите болногледачки.Затова и мед.сестрите в България вече са кът.Може да е за добро.

24

Анонимен

преди 3 години

Между другото за тестовете, много бавно почнаха, но в момента сме в средното ниво за Европа с близо 1000 на 1милион на ден. Направих сравнение и се изненадах. Примерно Швейцария през уикенда имаше 4000 теста, а вчера 10000, Което е съизмеримо. Има още доста примери. Говоря за последните 2 месеца, преди това е трагедия.

23

Анонимен

преди 3 години

До 18 Кой брой тестове не обявяват ??? Днес са над 8500? Иначе да затваряш граници има смисъл за държава като .. примерно Нова Зеландия, където вирус почти няма. Ама в Германия? Малко закъсняло, те си имат достатъчно вътре в държавата.

22

Bon

преди 3 години

Чудесно, ами кого ще дерат сега мутро-бъзнесмените по.... морието?

21

НЕКОЙ

преди 3 години

Ползата от коронавирусът е, че се показа грозното лице на ЕС. Тоест, че няма никакъв ЕС. Че има едно голямо лицемерие. Европейски мошеници.