36

Анонимен

преди 3 години

За роодители, които имат възможност да държат децата си в къщи и да помагат при необходимост.... не виждам защо да не могат да избират онлайн форма на обучение. Не губим време в пътуване, детето не носи тежки чанти, връзката родител-ученик-учител е по-добра. Аз лично бих избрала онлайн форма на обучение за моето дете

35

Анонимен

преди 3 години

"Всички хора ще си направят тестове на децата ако са контактни с болно дете".......................Това не е вярно. АЗ няма да направя тест на децата си, нито на семейството си. Предполагам и повечето след първия-втория "опит", защото ще се окаже, че е напълно безсмислено, ако няма симптоми.

34

Анонимен

преди 3 години

Вместо лятото да решават проблемите на дистанционното обучение, които са толкова много, те говорят небивалици.

33

Анонимен

преди 3 години

Доста голяма част от родителите на тези деца имат съпътстващи заболявания. Ако децата им ги заразят, кой ще се грижи за тях после?Кунчев? Вълчев? Борисов?

32

Анонимен

преди 3 години

Цял свят препоръчва масов скрининг, тестване на контактни лица, но ние сме пак наопаки.при болни родители детето ще може ли да посещава училище?При болни учители какво ще се прави? Има ли кой да ги замества? Или важното е децата да са в сградата и да се бутат в поРноградският транспорт

31

Анонимен

преди 3 години

Докторе..защо не купите от руската ваксина ..или нема корона бря

30

Анонимен

преди 3 години

Преди учениците търсеха фалшиви бележки от лекар, сега ще търсят фалшиви бележки от лабораторията, с тази разлика, че сега с една бележка заминава целия клас, особено удобно е преди контролна или класна работа.

29

ГРАбене

преди 3 години

сега да ви обясняпарите ги разпределихмезаминавайте да учите и да бачкатеза да връщате кредитите на държавата

28

Анонимен

преди 3 години

А така честито .Хем ще ни изпозаразите децата,хем ние ще плащаме тестовете.Естествено,че повечето родители при болно дете ще си направят и те тестове или ако детето им е в един клас със заболяло дете.Само дистанционната форма ни спасява за момента.Не се правете на луди.

27

Анонимен

преди 3 години

"Масов скрининг аз не предвиждам, той няма някаква профилактична особена стойност"Можеше просто да кажеш, че Тиквата е издънил хазната и няма пари.

26

Анонимен

преди 3 години

Защо да се стига до масово заразяване, родители дават луди пари за тестове, никой не знае кой е заразен докато не се стигне до летален изход.....И после вече заразени,:без пари....Ще искат да се мине на дистанционно обучение.Само дето не знам какво става ако се зарази 1 даскал. Идва да го замества друг в същия клас.Заминава и той. Кой идва тогава????

25

Анонимен

преди 3 години

Добре,питам тогава: в един клас влизат средно 10-12 учители.Те влизат в средно 5 -12 паралелки. Какво става с тях??И още: даден клас е карантина.Даскалът изкарва 5-6 часа и бегом в къщи да кара 7 час с тоя клас.Тия деца ще трябва да учат по нощите. Или сутрин много рано, пък те децата още сладко си спят.А пък как ще стане с този ученик от същия клас, който междувременно е заразен и може да е с температура и хрема. И той ли учи или него ще го учат чак когато оздравее???

24

Анонимен

преди 3 години

До СмехуркоЕдинствено и само редовно обучение! Студентите да слушат професора с увиснала долна челюст и да водят записки на мъдрите му слова!

23

Анонимен

преди 3 години

Да не би и вие да бяхте в шок от Ковида и забравихте да поръчате грипните ваксини?Или секретарката има закачена бележка на стената "Грипните ваксини се поръчват през септември", и това е меродавно?

22

майка

преди 3 години

Ама как извъртяха нещата ,че контактните няма да се тестват.Кунчев и заразените няма да се тестват-повечето джипита отричат вируса и дори в кабинетите си са без маски!Като не са на първа линия..

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Нямаше ли как да се предвиди това повишено търсене и да се поръчат навреме?"Съветът ми е, да не чкаш на нашата система, а да търсиш други канали за ваксини за себе си и близките си. Не се притеснявай - все се намират хора, които ще ти я поставят.

20

7

преди 3 години

На никой не му пука за децата,това стана ясно от всички изказвания на различни хора,на различни длъжности!Само лелката от кварталния магазин не е казала как да тръгнат децата-дистанционно или присъствено!

19

до 17

преди 3 години

Не само нищо няма да кажат за Вас учителите,ами и Вие ще сте виновни ,че децата не са спазвали мерките и са се разболели.Вие и директорите на училищата ще го отнесете.

18

тоя е ясна диагноза

преди 3 години

слуга на герб - симптомите са амнезия, лъжи и манипулации, но-най-големият симптопм е извъртане на 360 градуса в зависимост какъв е кефа на шефа, А кефа на шефа е променлив:)

17

Анонимен

преди 3 години

Доц. Кунчев, учителите също имат диагнози. Нещо за нас учителите ще кажете или нас кучета ни яли? Учителите не сме пълнеж в детските градини и училищата. Училищата и ДГ имат помощник възпитатели и помощен персонал. Те също са хора.