125

Аз

преди 3 години

И аз подкрепям промени в Конституцията, но не и докато правителството, Борисов, Гешев са на постовете си. Не герберите трябва да правят тези промени. Те ни показаха, че са окупирали всички власти и държавата се командва еднолично.ОСТАВКА! НЕЗАБАВНО! А не да се опитват да се бетонират с тази ПОДМЯНА!Едва след като изберем нов парламент, тогава да стартира процесът за свикване на Велико Народно Събрание!Но Бойко сам си призна, че не се вижда как ще живее, ако не е на власт!ПРОТЕСТ до ОСТАВКА!

124

утайката

преди 3 години

Целият *** на обществото се е изсипал в това управление. Човек, като не стаба за нищо, влиза партия.

123

Колежката е

преди 3 години

Йорист

122

Анонимен

преди 3 години

Колкото Дани Кирилов е юрист, толкова и тая...

121

kfjdklfjk

преди 3 години

Аз нещо не разбирам ....Аз съм завършила туризъм и много други като мен?! Защо дявол да го вземе МТ се управлява от юристка, която трябва да ходи на уроци по английски за произношение ?

120

Анонимен

преди 3 години

Като йорист,да,като д.....та на далавери-още повече.

119

Анонимен

преди 3 години

Оставка ***, мутресо!

118

Анонимен

преди 3 години

Много му отива на Валерката тая.Направо-КОНгречулейшън,дъ бест чойс.Само Ръбъла може да си избере по-проуста любовница.

117

Анонимен

преди 3 години

Ако не знаете какво е "въздух под налягане", Марияна Николова е живият пример. Жалка картинка на фона на всичките й дипломи, специализации, високи постове, които е заемала.Честно, с какво толкова е ценна тази жена, какви умения има в действителност че я лансират толкова все на престижни длъжности, предполагам и с доста тлъсти възнаграждения?

116

Анонимен

преди 3 години

Тая *** от всичко разбира - от компютри - "Имам квалификация IT CARD", от Право....Да не каже някой, че понеже е метреса на Валери Симеонов се е издигнала на тия постове.

115

Лора

преди 3 години

Няма ли вече разумен и кадърен политик или министър в тази България да излезе и да каже,че вожда,Борисов е гол,бос и ***?Управлението му и ръководството,некадърно,корумпирано,ограничено и просто много изхабено!

114

До 121

преди 3 години

До ДисидентНяма такова нещо като "Господ да ни е на помощ".САМО и само САМИ трябва да се справим с тези идио...ти.Никой няма д ани помогне в това. Нито САЩ, нито ЕС. За рашистите изобщо не говорим. На тях, положението в България ги устройва напълно. Яко корупция и подкупи и си прокарват интересите.Та, нама Господ. Има само НИЕ, САМИ.

113

Анонимен

преди 3 години

Теб пък, от кога някой изобщо те брои за човек???Камо ли за юрист?Сигурно е завършила ЮЗУ-то. Със служебна димплома.

112

тако

преди 3 години

Не си виновна ти от други свят съм аз и в твоите очи съм силно влюбен Аз.Господи,Господи,кога ще слезнеш и в България да си прибираш вересиите?Прости ми!

111

отрицателен

преди 3 години

Когато тиквоний е с отрицателно QI, няма кой в цялото ОПГ ГРОБ да осъзнае колко необразована и нискоквалифицирана е цялата партийна пaплач.

110

123

преди 3 години

Тая па се има за юрист, защото 2 години е работила да праща покани на бабите да си платят парното....................... евала

109

kory

преди 3 години

От сутринта пишем за калинка,малинка,Марияна,шапката,перото,полиглота,министър на...,ташото на Далавери,юриста,французойката,ит специалистка,все едно е,кервана си върви,кучетата си лаят,коня го изядоха муите,ахмак лозе копа,юнак вино пие,кравата е на път да умре,ние плачем за юздата и най-вече баницата се разпределя повторно и се папа,папа сладко,ами май е истина лудите само ние дращим,плашим и накрая...НИЩО!

108

РУСЕНЕЦ

преди 3 години

До ЙордановКОМЕНТАРА ТИ Е ДОБЪР НО НЕ ИЗПОЛЗВАЙ ДУМАТА А М А Н ТЯ НЕ Е БЪЛГАРСКА НИКОГА И ПО НИКАКЪВ НЕ Я ИЗПОЛЗВАЙ ВСЕДНО АЗ ДА ТИ КАЖА АНАДЪМО ТОЕСТ РАБРАЛИ

107

Ужас

преди 3 години

Тази е абсолютно олицетворение на неграмотност, невежество, некадърност, малообразованост и нисък интелект. Същият е и правосъдният министър Данаил Кирилов. Това са и отличителните качества на министър председателя Борисов, с тази разлика, че при него има силно изразена склонност към криминални престъпления, което е и част от неговото минало.

106

въй

преди 3 години

С такоива като теб няма да прокопсаме.