29

Атанас Велмазов

преди 3 години

Да живее Маршал Ким Чен Ун ! Най-дейният политик в света, велик държавник и ръководител !

28

Анонимен

преди 3 години

КИМ ЧЕН Е НАПРАВИЛ МОЩНА ИКОНОМИКА И ФИНАНСИ, ПОСТРОИЛ Е СТОТИЦИ НОВИ ГРАДОВЕ, ЛЕТИЩА- САМО ДЕТО НЯМА САМОЛЕТИ, ПО УЛИЦИТЕ СЕ ДВИЖАТ ПЕША, ХОРАТА СА ПО УЛИЦИТЕ И ПЛОЩАДИТЕ НЕПРЕКЪСНАТО И ПРАВЯТ С ТЕЛАТА СИ НАЙ ПРИЧУДЛИВИТЕ ФИГУРИ И СЕ ПИТАМ ЗАЩО НЕ СА НА РАБОТА, КОГА РАБОТЯТ, ЗАЩО ДРЕХИТЕ ИМ СА НОВИ, ОБУВКИТЕ ИМ СА НОВИ- СИГУРНО ЗАЩОТО ПОЛУЧАВАТ ВИСОКИ ЗАПЛАТИ- ЕТО ЗАТОВА СА ТИЯ ВИСОКИ ОГРАДИ, ЗА ДА НЕ ИДВА НИКОЙ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ТРУДА НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ЖИТЕЛИ НА СЕВЕРНА КОРЕЯ.

27

Христо Христов

преди 3 години

аз съм вечния *** във форума, моля не ми обръщайте внимание.

26

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/26Само *** и платените *** бяха на митинга на цариградско... Нормалните хора спряха да ходят на митинги на сДС след преврата 14.12.1989та....

25

Анонимен

преди 3 години

Ще обещае на народа си,че дозата сено на пасящите трева ще се увеличи през следващите 5г. - голям прогрес,ония ще викат ура и ще реват от щастие.

24

Христо Христов

преди 3 години

До Варна/19Ми в коя друга държава опозицията се криеше, защото всички имаха досиета на шпиони? Нито един от сДС-арските "лидери" не се яви по мажоритарната листа. сДС и Луканов неутрализираха потенциалната опасност за БКП още на 14.12.1989та - от балкона на ЦКДКМС и викащите "желю желев президент тетки от су"

23

Анонимен

преди 3 години

А БСП спечели с фалшификация.Видял ли си предизборния митинг на Цариградско шосе?Цяла София беше там. И всички се радвахме предарително, защото не можехме да си представим, че БСП може да спечели. Това беше най-големия удар.Тогава не знаехме, че СДС е пълно с агенти на БКП.

22

Христо Христов

преди 3 години

До спомени на истта колко ти платиха та да лъжеш след първото изречение?

21

Анонимен

преди 3 години

Варноооо, живял съм го това време. Всички се радваха. Но не по пулиците, защото страхът беше голям. В службата всички се целувахме, даже ходиха да купят алкохол. Всички звъняха на близките си като на Нова година.Ана първия митинг пред Ал. Невски бяха огромно количество хора. Защото нямаше високоговолители, а ораторите говореха през рупори.Блъсканицата беше такава, че имаше смазани хора. Отзад седяхиииа линейки и тълпата правеше кридори да изнасят припадналите.

20

Кане Корсо

преди 3 години

Ама тоя още ли е жив?

19

1

преди 3 години

Какви петилетки? Тук на мода са петдесетолевките!

18

спомени на ист

преди 3 години

При соца всички ходеха на работа. От тях работеха половината. Нямаше безработни, но работните получаваха колкото сега безработните.В ТКЗС заплащането беше от 60 до 80 %. Никога 100 %.Имаше поговорка - текезето взема на богатите имота, и на бедните живота.Не хвалете миналото, и не очаквайте добро от бъдещето.

17

Русия

преди 3 години

Стига с тая Корея , разбрайми чи Оранджавия памперс гуй страх *** тоя.Дайти за димукрациити, Линия ,Ирак, Бангладеш!!

16

Анонимен

преди 3 години

Горкия народ на този ***!

15

Христо Христов

преди 3 години

Ний пък в ес си имаме седемлетки и между тях дву-три-пет и десетолетки, че чак и 20 летки.

14

Анонимен

преди 3 години

При плановото стопанство пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна, защото бяха празни от преизпълнени шестолетки.

13

Анонимен

преди 3 години

При плановото стопанство пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

12

Анонимен

преди 3 години

Мдаа а в плановото стопанство хората работеха за 20 стотинки на ден....сърпИчук.

11

Анонимен

преди 3 години

Демокрацията и пазарната икономука успяха да превърнат България страната която е първа по смъртност в Света и където 2 милион българи мият улиците на Запад защото България няма икономика и няма работа.

10

Анонимен

преди 3 години

Всички държави от източна Европа които приеха демокрацията днес живеят в мизерия, а България от индустриална страна със средно-европейски стандарт на живот днес е мизерна васална държава от Третия свят. Само Белорусия запази авторитарното управление и единствено там днес живеят по-добре въпреки санкциите на ЕС.