114

Анонимен

преди 3 години

Някой ще ни светне ли с по-детайлна дефиниция за това въстание и маршрута му, амунициите. Нещо пушки кремъклийки, патрони, черешово топче, пръти, тояги? Въобще, като как ще етя тая работа бе, джанъм ?! Къде се олайфахте такива спецове възстаньори?

113

Анонимен

преди 3 години

Не обират мандри купуват си яйца и домати.

112

Анонимен

преди 3 години

Коментарите тука копаят дъното. Съдейки от тях излиза че мнозинството страстно желае да робува на ДС мафията.

111

Ха хаа

преди 3 години

А мандри ще обирате ли

110

Анонимен

преди 3 години

До 117: Браво Пешо, и аз така мисля. Борисов, Гешев после ако е нужно Радев и т.н. докато не станем нормална държава.

109

Пешо

преди 3 години

Я всички,които са дошли в София след 90 г.да се върнат по родните си места ако им пречат толкова блокадите. Ако им е мръсен въздуха също.Борисов трябва да си ходи,въпреки че няма алтернатива.Нещо за да се оправи първо трябва да се развали.

108

Анонимен

преди 3 години

Троловете си знаят едно и това си дъвчат БСП и Божков .... тотални ***, опорките са такива явно.Слепите си заслужават диктатурата до живот !!!После защо България е първа по смъртност в СВЕТАОТВРАТЕН съм ...

107

Никола

преди 3 години

А стига бе въстанници партизани. Да излизаме и да ги помитаме и да се свършва. Септемврииското въстание рубли, 9 септември рубли, сега черепови рубли. Не ги ли пометем една шепа надничари чакайте новия сезон на 16 република и добре дошли в белене. Кой ви е упълномощил да говорите от името на всички?!!! Аз харесвам правителство и прокурор. Има избори там се взема власта. Другото е метеж а метежниците подлежат на затвор.

106

Тим

преди 3 години

До 110Мъжете са там, където се решава бъдещето на родината им - НА ПРОТЕСТА!Мижитурките мрънкат в къщи.

105

Аз

преди 3 години

За всичко, което ще се случи на 02.09.2020 г. вина има ЕДИНСТВЕНО една страхлива и крадлива мутра!ОСТАВКА НЕЗАБАВНО!

104

Нострадамус

преди 3 години

Тези палаткаджии, отровното им трио и оня *** Христо, да се изринат от всички кръстовища и да вървят в дън земя, че ще им дадем едни въстания.

103

Да попитам

преди 3 години

Има ли мъже в София ?!!?Как може шепа платени кресльовци,които са никои да си играят с цяла София и да пречат на нормалните хора?!!?Най-лесни са през нощта,когато се броят на пръсти и са вече пияни и дрогирани...!!!

102

Ядливия

преди 3 години

Намерил съм 10 кори развалене яйца, с които искам на 2.09.2020 год. да замервам тримата отровни! За тази цел искам полицията да ме пази, както пази 40 дни тях при всичките им действия!

101

ЧИЧО ГЕНЧО

преди 3 години

Ще разберете, че с действията си, попадате под ударите на закона и ако това не се е случило до сега, ще се наложи да благодарите за това на същите тези корумпирани и крадливи мафиотски мутри срещу които протестирате. Така че отново питам, с какво сте по-добри от тях? Бах маа му и парадокс. Ама много е прав Дългия и не мога да му го отрека,,НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА" и бих допълнил и,,НЕМА ТАКЪВ НАРОД"!!!!! П.П. Четете 106;107;108, извинявам се, но не ми стигна мястото.

100

ЧИЧО ГЕНЧО

преди 3 години

Наричате управляващите мафия, олигархия, корумпирани и крадливи, неспазващи законите в България. За това ще Ви попитам отново. Каква е разликата между тях и Вас, при положение, че и Вие не спазвате законите? Ако се чудите за какъв закон става въпрос, напишете в Гугъл ,,ЗАКОН ЗА СЪБРАНИЯТА, МИТИНГИТЕ И МАНИФЕСТАЦИИТЕ" и четете много внимателно!

99

ЧИЧО ГЕНЧО

преди 3 години

,,42-рата вечер на антиправителствено недоволство протестиращите заявиха, че целта на протестните прояви е да пречат, затова няма да искаме разрешение за провеждането им!"Госпожо Фандъкова, крайно време е да си влезете в ролята на кмет и като такава да приложите ,,ЗАКОН ЗА СЪБРАНИЯТА, МИТИНГИТЕ И МАНИФЕСТАЦИИТЕ", което е от вашата компетенция. А протестиращите и техните водачи, ще попитам, дами и господа, с какво сте по-различни от тези срещу които протестирате?

98

Радо

преди 3 години

Наближава датата за освобождаване на движението, безработни ***. Парите привършват!

97

Анонимен

преди 3 години

До гробокопачКой си ти че да скачаш срещу народа? Нали се борите и заради народа или май само кокала искате. А ти *** завърши училище и тогава прави революция.

96

Анонимен

преди 3 години

Че те са 30 човека. Какво възстание ще правят. Даже буря в чаша не могат да предизвикат. Добре че са услужливите медик, че все още се пише за тях.На Радев му пари под крачетата, затова и протестъри и умрелите им *** подскачат. А оставка НЯМА и няма и да има.

95

Анонимен

преди 3 години

Дебелият търмък така се окупал във власта,че трудно ще бъде махнат сега! Виж зимата когато нещата се сговнясат тотално е възможно и просто дотогава не трябва да бъде оставен на мира!