27

Анонимен

преди 3 години

Статията е 100% лъжа. Точно обратното е истината.

26

Добре де

преди 3 години

Не им знам на тия изследванията, но дядо ми на село винаги ходеше бос. И нямаше настинки, нямаше болести нямаше нищо. Умря си от старост. Баба ми е все още жива и тази година става на 90 години.баба Ванга, преди 20 години още го каза - ходете боси, не прекъсвайте връзката със земята. Е да, сега когато си по центъра, или в магазина ил ина обществено място, нормално е да носиш обувки. Но когато си вкъщи или на село - ходи си бос, що да ти се спарват краката? Ми тъй де.

25

Анонимен

преди 3 години

Имахме река покрай булевард минаващ покрай къщите ни,преди да ни отнемат водата и реката за язовир,като деца не само играехме боси на улицата или в градинката,но по цял ден шляпахме в реката боси и ни доставяше огромно удоволствие,ловихме си дори и рациИ нищо ми няма.

24

Анонимен

преди 3 години

Стига лъга,псевдо докторе,играехме боси на улицата,в двора,покрай реката и морето,боси си ходим и в къщи и се чувстване чудесно!Стига сте вменявали глупости в главите на хората!

23

Ямболски цървул

преди 3 години

Когато се напия в къщи,ходя на ръце с ръкавици.А, когато се набръскам на вън,просто левитирам.Хората ме снимат и ме мислят за Н.Л.О.На крака и бос ходя само, когато съм в джамията.Ама тогава пък много ***!

22

Явер

преди 3 години

Аз имам паднали сводове. Единствено като хода бос в къщи се чувствам добре. Иначе имам напрежение в стъпалата и колената. Човека е проектиран/еволюирал за босо ходене. Този специалист от статията е от здравната мафия.

21

Анонимен

преди 3 години

То ако не сложиш протезните ***,какво се случва.-Подпочвена реклама.Колегата го е написал; ходете колкотосе може повече боси.Шимпанзето еотрасло с подпорки,та да му кривят таза.Така е когато всичко зависи отедин всезнаен веселяк ,с чекмедже.

20

...

преди 3 години

Тая да слага 12см ток и да тръгва из тях

19

Анонимен

преди 3 години

Хе хе, много смешна статия! Като малък лятото ходех много често бос, някои други приятели от квартала също. Тези, които ходехме често боси, не станахме дюстабанлии .И до ден днешен никога не съм имал гъбички. Тия, дето все бяха с кецове и маратонки, все имаха гъбички, кокоши тръни и сега са си бая дюстабанлии. Така, че тази статия си е чиста лъжа!

18

Анонимен

преди 3 години

Босото ходене е правилно и естествено.Както и бягането.Или поне с обувки,които максимално се приближават до естественото стъпване.

17

Аааааааааааа....

преди 3 години

...не знаех, че когато ходя бос, стъпалата поемат 100% от тежестта на тялото ми, а когато съм обут - 60% поемат стъпалата, 30% обувките/пантофите, а 10% лактите...Чувствам се обогатен от този преводен текст ;)

16

Анонимен

преди 3 години

Не ходете боси, рискувате безвъзвратно да деформирате крака си, не рискувайте здравето си

15

Анонимен

преди 3 години

Скоро и маските ще са част от нормалната мода като обувките и дрехите.

14

Анонимен

преди 3 години

'С течение на хилядолетия човекът ползва обувки'А с течение на милиони години е ходил бос.Дори вярвам, че дрехите вредят.На кого да вярвам?На собственото си тяло или търговецът?

13

Винаги има начин

преди 3 години

Аз ходя на 4 крайника, за да облекча краката малко.

12

Анонимен

преди 3 години

А като ходя обут, кракът половината тежест ли поема.

11

ДДТ

преди 3 години

Най-добрите бегачи на дълги разстояния са от Кения и Етиопия. Всички са бягали от малки боси. Не са знаели горките, че е много вредно.

10

Котка

преди 3 години

"И кога ще бъде забранено на производителите да произвеждат обувки,сандали,джапанки от изкуствени материали.Кога ще срете да внасяте *** от Китай и там другите масови производите на ДОСТЪПНИ уж ЦЕНИ,КОГА?"Когато спрете да ги купувате.

9

истина

преди 3 години

Малките момчета трябва да ходят боси, за да им растат пиш ките. Това го знам от баба.

8

NHT

преди 3 години

И кога ще бъде забранено на производителите да произвеждат обувки,сандали,джапанки от изкуствени материали.Кога ще срете да внасяте *** от Китай и там другите масови производите на ДОСТЪПНИ уж ЦЕНИ,КОГА?