356

Анонимен

преди 3 години

Искам си Васил Божков:Да изнасилва и убива наред, а пенсионерите да търкат лотарийни билетчета защото животът на всички ни в тази държава принадлежи на бащиците-олигарси.

355

Анонимен

преди 3 години

Доста объркани представи имат хората. Който иска комунизъм и партийни секретари - ето Ви ги. Бойко Борисов е жив наследник на Тодорживковия клан на БКп/ БСП. Съвсем същия, дори е обучаван да се държи като Тодор Живков, защо хитри анализатори знаят, че хората над 50 г. са си свикнали с Бай Тошо и така Бойко ще им на помня за славното минало, когато са били млади. Този също *** , но хитър правешки шоп, който обаче за разлика от Бойко Борисов е обичал България, според приближени до Тодор Живков.

354

Анонимен

преди 3 години

Менда Стоянова член на БКП, партиен секретар на звеното Приходи от народното стопанство в Окръжния Народен Съвет в Пловдив

353

Анонимен

преди 3 години

Искаме червени фалити на по 20 банки накуп. Искаме БСП да си бие собствения рекорд от 16 фалирали банки. Искаме нов евразийски съюз с Върховен председател Путин. Искаме нова национална катастрофа, че минаха само 25 години от последната и 30 години от предпоследната.

352

Анонимен

преди 3 години

384 Вие пак си искате Ристо *** И Слави чалгаря. В допълнение Решетников и госпожа Лъжа от БСП.

351

Анонимен

преди 3 години

комунисти, предатели български,мандри ли пак ще обирате?

350

Анонимен

преди 3 години

Красимир Велчев член на БКП като пилот в авиацията

349

Герб Бкп Дружба

преди 3 години

Управляващата партия ГЕРБ уж е дясна и демократична, а е пълна с бивши комунисти. Абсурдното е, че в 3/4 от националното ръководство Изпълнителна комисия, начело с Бойко Борисов, са били членове на БКП с лидер Тодор Живков, докато в лявата БСП, бивша БКП, бившите комунисти са по-малко в процентно отношение 50%.

348

Анонимен

преди 3 години

Дечица та на комунистите протестират, че доста дълго власта не се сменя, за да си намажат парче от баницата,както са свикнали.За какво мама и тати потрошиха крадени пари, за обучението им на запад, където немогат да се реализират, а у нас, БСП е все в опозиция?И връзки те им не вървят.

347

Анонимен

преди 3 години

Искам комунизма, той е необходим на народа, като слънцето и въздуха на всичко живо!

346

До 381

преди 3 години

Ето бреБойко Борисов син на комунист, полковник от МВР Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР през 1995-а. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията. Става известен като персонален бодигард на развенчания Първи Тодор Живков.

345

Анонимен

преди 3 години

Пожарникарят с една прочетена книга,отново им разказа приказка! Бил ***...вярвате ли го сериозно? Бил мутра - остави на воля да обърнат столицата на курник, само за да покаже какво готвят тези бъдещи ремсисти за всички ни. Вместо да се обяснява, просто отказа да играе по тяхната вувузела! Тези всички "умни и красиви" какво очакваха - Да излезе и да се замеря с яйца с тях ли?Или да бие тъпан от балкона?Винету сложи индианците там,където им е мястото - в палатките!

344

Анонимен

преди 3 години

Искаме червени партийни секретари - доносници да ни диктуват живота и да ни казват кой е прав и кой греши. Искаме си комунизма обратно, защото при бай Тошо се живееше най-добре.

343

Анонимен

преди 3 години

Искаме Нинова да ни управлява. Тя знае най-добре. Има добри съветници - Румен Гечев и Румен Овчарски. Тя предложи българската икона Радев по предложение на бившия мъж на настоящата му жена, Севлиевски. Червените политици ще ни поведат към светлото бъдеще.

342

Анонимен

преди 3 години

Борисов и Гешев посегнаха на ОЛИГАРСИТЕ ТЕЗИ ЧОРБАДЖИИ ИЗЕДНИЦИ ЗА НАРОДА и какво стана?НАРОДЪТ ЗАСТАНА НА СТРАНАТА НА ИЗЕДНИЦИТЕ!ПФУ!-за протестърите!

341

Анонимен

преди 3 години

Димитър Николов московски възпитаник израснал в семейство на комунисти.

340

Анонимен

преди 3 години

Йорданка Фандъкова редови член на БКП като учител

339

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов син на комунист, полковник от МВР Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР през 1995-а. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията. Става известен като персонален бодигард на развенчания Първи Тодор Живков.

338

Анонимен

преди 3 години

"Не можем да си рестартираме живота", вижте ни какви сме жертви, никой нищо не ни дава, искаме да контролираме целия обществен живот в България... Ако не ни дадете това, което искаме, ще рушим. Ако имате различни мнение от нашето, ще ви набием (ама да не е посмяла полицията нас да ни бие, когато рушим).

337

Напред

преди 3 години

На 2 Септември ще капитулира хунтата.11 загубени години за България. Масово крадене, рекет и ограбване на Народа. Оставка!