22

Анонимен

преди 3 години

"Готови сме да подкрепим мирното предаване на властта в Беларус"---------------------------През февруари 2014 г. лидерите на Германия и Франция клетвено произнасяха същите думи пред Янукович, относно Украйна. Нали си спомняте какво се случи после?

21

Анонимен

преди 3 години

Айде, полячетата съвсем ще я окъсат с ябълките...

20

Анонимен

преди 3 години

До УчуденЗатуй им е най-трудно с интернационал-комунист пропагандата при бившите соц-страни в ЕС, защото който веднъж е вкусил свободата след комунист-интернационализма им трудно може да бъде преметнат пак. Хубавото е че и тези дето не са му яли попарата се осъзнават вече! Въпреки МСМедиите и подобни.

19

Учуден

преди 3 години

За Беларус ясно! Но защо за страната ми която обичам от цялото си сърце и която е в ЕС, не беше направено нищо, за да имаме нормални демокрация, пазарна икономика и многопартийна система. Стигна се до там, че протестиращите сега дори да свалят сегашното правителство, просто ще докарат друга издънка на ДС/БКП поради липса на избор! Защо Брюксел ги прие с вината и мезетата и назначи на постове там? За да служат на поредния им Интернационал-Комунизъм ли? E, няма как да стане при гърмяни зайци

18

Анонимен

преди 3 години

Санкциите трябва да се засилят и заРушкотоЗло тоже.

17

Патриот

преди 3 години

A тази гарга кой и на какви избори е избрана и како каква се изявява точно???

16

до хемус

преди 3 години

Просто има разлика в протестите, в Беларус хората искат да са като нас, а тук протестираме защото явно искаме да сме на тяхно място. И е нормално да не намират смисъл да ни подкрепят...

15

Бурлеска

преди 3 години

Съюзът на корумпираните осъжда последния диктатор - някаква бурлеска стана.

14

Йово

преди 3 години

Така според чиновниците в ЕС. Има насилие от страна на полицията над протестиращите искащи оставката на Лукашенко. ЛУКАШЕНКО = ДИКТАТОР. Има насилие от страна на полицията над протестиращите искащи оставката на Борисов. БОРИСОВ = ДЕМОКРАТ.

13

Анонимен

преди 3 години

Какви санкции са даване на 56 милиона евро на Беларус?Санкции чрез даване на пари. Това не са санкции, а платен преврат.

12

Хемус

преди 3 години

Значи протестите в държава извън ЕС са по-важни от протестите в държава член на ЕС!Егати лицемерието!

11

Анонимен

преди 3 години

Червените, успокойте се, Лукашенко е пътник!:)))))

10

Анонимен

преди 3 години

Европейският съюз отделя средства от бюджета си за финансиране на преврати в чужда държава.Опозиционерите ще вземат парите,ще станат мултимилионери и ще изчезнат като Гуайдо.Народът на чуждата държава ще страда от гражданска война, подпалена от ЕС.Като Сирия, като Либия, като Ирак, като Венецуела.

9

Мишо

преди 3 години

Путин ви предупреди, и французи и германци.Ако не са си направили правилните изводи ще ядат хурката.Русия няма да изгуби Беларус, за нещо на света! Там са разположени стратегически обекти отговарящи за следенето на всичките натовски подводни и надводни кораби, а също така и система за ранно предупреждение за ракетна атака. Заводите в Беларус произвеждат важни компоненти за руската отбрана и техника.Лукашенко е *** да връзване, ама руснаците ще го оправят!

8

Анонимен

преди 3 години

За Беларус има кой да се грижи.Вие от запад се погрижете за България,че останахме последни в ЕС.

7

Христо Христов

преди 3 години

Не вярвам сами да си таложат санкции.

6

Анонимен

преди 3 години

До 71460Правилно, ще поискат отваряне на процедура по импийчмънт на ***.

5

Анонимен

преди 3 години

Тия са превъртели! Какво ще санкционираш? Бизнесът на Белорус беше да продава преработен в страната евтин руски нефт. Путин спря тая работа и рече, че вече далаверата ще е на пазарни цени и белоруската утопия приключи.

4

Кид Шелин

преди 3 години

Фашисти !!!

3

71460

преди 3 години

Следваща точка е от дневния ред на ЕС е посветена на протестите срещу беззаконието, корупцията, социалните несправедливости и полицейщината в България, нали! Защото събитията в България са сериозен тест за рефлексите на общността спрямо вътрешните й проблеми.