35

Анонимен

преди 3 години

руския космонавт е военен, или е капитан или майор

34

Анонимен

преди 3 години

До 39Бойко ли е виновен, че си толкова глупаво?

33

Анонимен

преди 3 години

На вас май проблема ви е, че понеже е космонавта е руски няма никой право да му противоречи :)) толкова сте елементарни :)

32

Анонимен

преди 3 години

До 37Пропаднала е понеже си нямате представа от света и се информирате главно от днес бг. НЛО не значи извънземни означава Неидефициран Летящ Обект. Може да е всичко от балон до самолет и последното нещо което всъщност учените допускат е извънземни по ред причини. Второ в деня когато е снимано видето Спейс Екс изстерляха нова серия от Старлинк Сателитите. Така, че ако следиш поне малко нещата в тази сфера щеше да знаеш малко повече.

31

Анонимен

преди 3 години

До 35 АнонименБрей къв умник от бегето бре ! Всико знае и от всичко разбира, брей ! А Аз се чуда защо държавата е толкова пропаднала

30

Анонимен

преди 3 години

До 19Кой точи пари от държавата бе :) как може да сте толкова смешни :)нямате си дори представа как работят големите корпорации :)))

29

Анонимен

преди 3 години

Първо НЛО не значи извънземни. Второ това са сателите от Старлинк. Тоз трябва да има поне малко представа егати...

28

я сум маке

преди 3 години

абе кви НЛО ?! това са македонски космически станции !

27

Анонимен

преди 3 години

който е гледал досиетата Х сигурно помни сценария за вируса, който извънземните пускат на земята, за да я обезлюдят и превземат по-лесно и как ваксината беше пазена само за избрани хора, които да създадат хибридна раса с човешко и извънземно ДНК, която да насели наново планетата и по този начин чуждоземците да се приспособят към земните условия за живот

26

Анонимен

преди 3 години

Ле леее тия братушки са супер зле.

25

Анонимен

преди 3 години

ааах просто още една примамка за форумните тролчета, ако беше истина това видео щяха да го махнат след 2-3 часа и тоя образ щеше да е вече с промит мозък и с един куп измислени психически проблеми... просто в мадър ръша и в уса действат така за да прикрият присъствието на най-долната *** във вселената, които са направили един куп промени по вида ни и са ни върнали в предучилищната завинаги а ние послушно ги наричаме бог.

24

Летяща(wc)чиния

преди 3 години

Това са новите бг стелт изстребители, поръчани от каракачанката. Положението е напечено и американците са ускорили доставката.

23

Бог

преди 3 години

Искате или не, сте експеримент...за който се грижат. Ако си мислите, че сте сами мирогледа Ви е като на мравка от термитник. Прочетете шумерските клинописи. Те са преди всички религии. Има рисунки по пещерите ... Само няма цветни снимки :)) ако отидете до мачо пикчу ще Ви стане ясно ....че сме поредната версия ...която ще бъде заличена така както предишните. Но за това трябват много разходи, да сте любознателни и най-вече да виждате, не само да гледате.

22

War

преди 3 години

То това е проблема че *** и пульо знаят и правят мизерии. Война и това.

21

Анонимен

преди 3 години

Това е Старлинк, индианци такива.

20

защо

преди 3 години

ПРез 1969 землянин стъпва ня Луната за следващата една година още 12 космонафти и до днес никой не смее и не е публикувана автентична снимка защо, защото някой знаем.

19

offtopic

преди 3 години

До АнонименГражданинвиж 11 секунда

18

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Извънземните са дошли да си...приберат Боку.Биоробота-пробен...модел беше тестван...успешно.Такива 100,пръснати по планетата Земя ще я сринат за...десетилетие,кат държавицата България.След като подадат...дигитален импулс за...оставката на биоробота,ще бъде изпратен за...доработка и тогава ще се запусне поточната лента за...пълната серия.Боку-001 ще влезе в...музея на Галактиката.

17

АнонименГражданин

преди 3 години

НЛО,или Северно сияние?

16

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 17ПРО-СТА ЛЪЖЛИВА КОМУНИСТКА!