93

Анонимен

преди 3 години

Патицо смешна, за каква законност говориш?!? Законност по Лойковски или по Дебелянски или може би по Догански?!? Всички сте за народен съд директно пред парламента!!!

92

Божков

преди 3 години

Е как да ви кажат тия *** маршрута за утре като не го знаят!Ще им звънна към 4,00 ч.питайте ги след това .В Дубай съм , в Дубай съм!!!!

91

къде са

преди 3 години

40 дни,къде са 400-протестите на герб срещу Орешарски.

90

Тигър

преди 3 години

До пияч на БЕЛИНАТочно така. Само, че има една приказка "Комунист (социалист) кръв да повръща пари не връща, пък БСП е задлъжняла яко и кредиторите напират. Трябва им бързо тяхно правителство, техен президент и техен главен прокурор.

89

Пешо

преди 3 години

Копирам изказване на Бойко - правилно го е казал: Хубав бой няма, като си свиеш юмрука, трябва да знаеш, че и от другата страна има юмрук. И да победиш пак боли

88

близо

преди 3 години

10 000 деца чакат място за детска градина.

87

Анонимен

преди 3 години

.....за да им пусне провокатори.

86

11

преди 3 години

Защо ? Шофьорката не е тествана за алкохол и наркотици , и точно тогамва няма полиция , и коя майка жертва децатаси по чужда воля !?Защото всичко е сценарий за опорочаване на протеста ! Ние не пасем трева , все още !

85

Тигър

преди 3 години

"Протестиращите" пак върнаха у мен спомени за младостта и джунглата, а с тях долетя и музата на поезията :" Там на жълтите павета пак беснеят шимпанзета. В президенството Гибона си човърка телефона до Москва и до Дубай, за инстукции и пай . На белградския Мустак за пари напомня пак. За Щирлиц се изживява и закона не признава.Ей ги идат: Бабикян - разярен орангутан, мармозетката (малка ***) Минеткаи макака Николай що законите не знай. Те маймуните зоват хонорарите делят.

84

антиГРОБ

преди 3 години

Като блокират с години булеварди заради ремонти на ремонтите това не е ли тероризъм спрямо населението?

83

Анонимен

преди 3 години

До жените на протеста. Тази вечер хвърляхте яйца и домати по държавни сгради. Ама яко. Оти кака ром ви чека у Сливен, много , ама много загорели за младо и Бело.

82

протестЪ е наЛУМПЕНи

преди 3 години

Шейсет годишните "младежи"от ОТРОВНОТО трио/за по кратко ще ги нарека брадчедите на тримата *** на Доньо Донев/ всяка вечер преминавайки в посока ТРИЪГЪЛНИКА на властта пътьом взимат яйца и домати от Драгалевската лаборатория дадени им назаем от корифея на теменужките /дрУгАрЕ ЛОСТОВ/белким оставят някаква следа в най-новата политическа история на Р.България.А ония *** -Христо Иванов/Пинокио/ с гОООлемио нос продължава пъкленото им дело като играе сценки и водевили и се прави на самодива *** на плажа на Росенец,внушавайки в последствие по кьошетата и кръстовищата на София -вижте колк

81

Анонимен

преди 3 години

Маршрута е блокаж на цяла София...и блокаж на гербавата мафия в централния...

80

Анонимен

преди 3 години

Вече има обвинение за хулиганство на този, дето на 03. 08.2020 метла топчета червена боя по стените на съд. палата и задържане. Браво на прокурора. Скъсайте им задниците и на тези от вчера с яйцата по сградата на МВР. Шараните да на записите, нека черепа им плаща адвокатите и глобите. Ей, Генчо, ей бобокянчо, а хвърлете и вие тази вечер, нали сте мъже. Или не сте

79

Хаджипидерунков

преди 3 години

"Младежите" от Отровното трио понастоящем обикалят студиата за пари и са ги превърнали в празна говорилня/т.е.-клатят вятъра/.Съжалявам но явно вече се е поизтъркали и разчитат на спонсори зад граница от сорта на Черепа и Мустака.Ако изслушаме изказванията им юни-юли месец ще видим ,че повтарят едно и също като развалена латерна! С напредването на възрастта СТАРЧЕСКАТА ДЕМЕНЦИЯ също напредва!!!ПРИРОДА-това е нормален житейски процес.

78

Анонимен

преди 3 години

Ами ако и при вашето управление 20 наркоманчета блокират Орлов мост. Какво ще правите.-----Много зависи защо го блокират.

77

Анонимен

преди 3 години

Как да кажат какво ще правят утре като той Божков ги управлява по интернет в реално време. Те собствена воля нямат. Като роботчета с антенки са.

76

Сата Знато

преди 3 години

"Докторката" от клипа има физиономия на избегала от Курило.

75

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите се борят с корупциата а и те вече са корумпирани още преди да са взели властта. Потрушиха колата на докторката а на клипа се вижда как дават на своите приятели да минат с колата си през блокадата. Искат от управляващите да спазват законите а те самите не ги спазват.Мислите ли че като вземат властта ще уважават закона?Полижението е "Обърнал се Илия - пак в тия"

74

Анонимен

преди 3 години

Бабиканчетата нарочно не регистрират протестите си в общината с надеждата полицията да набие нормалните протестиращи и да ревнат че Бойко е сатрап. Те ги управляват дистанционно по мрежите ама никога не застават отпред да ги поведат. Това е като овчаря който нежно побутва овцете да се качат на камиона който ще ги заведе в кланицата. Добре че полицията не се хваща на тоя номер че доста обикновени хора щяха да си изпатят а организаторите да потриват ръце в сянка.