71

Анонимен

преди 3 години

Ле ле тия много страшни били бря. Ирак беше 4та в света по въоръжение и обяви капитулация в рамките на 24 часа. Иначе някой рубладжии се фантазират че прокси държава на Русия без бази ще устои на Америка. Тоя *** в СКР нали щеше да стреля или си мисли че Москва ще го подкрепи. А пък може и да го подкрепят с погребален оркестър.

70

Баи

преди 3 години

Атлантик ги разбира тия работи с комунистическите злини , само дето северна корея е в светлинни години пред нас , виетнам тоже , дето им се подигравахме допреди немного години , а др живков ги викаше да работят в кремиковци , че никои не искаше да работи там

69

Мандрахерц

преди 3 години

Те Ирак нямаха ли повече оръжия от Корейците... или покойния Садам им ги е пратил преди Коалицията да влезе!

68

Атлантик+

преди 3 години

Когато пишат за глад, кучета, КОВИД19, хора вързани за оръдия и т.н. в Северна Корея, може и да вярваш, може и да ги приемеш за пропаганда. Ала когато видиш снимка като тази, тогава можеш да си представиш всякакви комунистически злини.

67

Анонимен

преди 3 години

До Ба ги у буклуцитеДа, нека си живеят, ама не искат, те живеят, както и ние преди, само и единствено със заплаха спрямо цивилизацията. Там всичко е замряло, нищо не се развива, няма никакъв прогрес, цялата държава работи само за военните (справка Русия), трупат арсенал и нищо друго.Няма отдавна изток - запад, от Австралия (на изток), до Исландия (на запад) цивилизованите страни прогресират.Диктатурите тънат в мизерия и глад.

66

С такъв арсенал

преди 3 години

нищо няма да остане от САЩ, направо ще ги изпарят от земята, всички ще станат космонавти, нали това искат краварите!?

65

Kвик Чe Гpуx

преди 3 години

Резepватът на талacъмите

64

Анонимен

преди 3 години

60 ядрени бомби, 5000 тона химически оръжия и конфискация на домашните кучета, да не изпукат от глад. Типична комунистическа пом..ия.

63

Анонимен

преди 3 години

Протестарите не знаят, какво е диктатура, нека четат за Северна Корея.

62

Анонимен

преди 3 години

Тези са тотално изперкали.Всеки диктатор сам си копае гроба.

61

до 81

преди 3 години

Нищо не рабираш. Ходил съм 3 пъти в Южна Корея по работа.Пълно е с американски военнослужещи там, вкл.жени, на които южнокорейците плащат издръжката. Това си е бизнес и нищо повече.За нещастните хора на никой не му дреме, а и как да разберат че са нещастни след като друго не са видяли.

60

blqblq

преди 3 години

Дръж се Кими,ако стане напечено натисни копчето мазно и с финес.

59

Анонимен

преди 3 години

Само като видя оня чук отзад и ми стана лошо. Най великата секта в света продължава да беси хора и да отнема свободата им. Ужасно е пред лицето на целия свят. Единственият виновник за това са Китай и Раша. До сега запада да беше освободил тея нещастни хора там. Тежно е.

58

Анонимен

преди 3 години

Я стане, я не - тия ядат свинско веднъж в месеца, кви бомби, кви 5 лв.

57

Анонимен

преди 3 години

Беларус Гърция Турция Кипър Русия Македония ай стига!Айде първо да си оправим нашата държава пак чак тогава да оправяме хората!

56

Палачинко

преди 3 години

КНДР успяха да постигнат военна независимост. А както нямат интернет и коНпютри, прокси атаките няма да имат ефект.Единствения вариант да ги изнервят към този момент е ако спрат Порнхъба на Ким Дебелея.

55

барЦИлона

преди 3 години

Възпитан в Европа. Добро момче, ама корейчЕ

54

Свободата е всичко!!

преди 3 години

Каквито ще да са факт е ,че мнозинството северно корейци са нещастни бедни и гладни а тиранията им е натресена от СССР.За жалост за разлика от България и източния блок има държави ,които представете си вече 30 години след разпада на СССР все още са под комунистическа окупация : Виетнам, Куба ,Китай и Северна Корея и д-р.

53

от64

преди 3 години

Ега ти ми лицион ерската сг ан която и "ЧУ ГУН"цензурира също като тик вите им

52

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен54Не е вярно!Противотежеста беше от *** и ги лееха в "Прогрес" Стара Загора.А японците ги купуваха без пари защото нямаха стомана.Рудата я караха от Русия и топяха в Кремиковци.Бизнес като сегашния.