26

Христо Христов

преди 3 години

До До Христо Христов/23А придворните поети и композитори могат да лижат подметките на нашия Христо Ботев.

25

Христо Христов

преди 3 години

До До Христо Христов/23Примерът ти с Гутенберг е чудесно доказателство на казаното от мен - 1455та печата Библията на ЛАТИНСКИ.Както се казва - дивaци и вaрвари и само балканският неграмотен комплексар може да въздиша по немските "постижения".Реформацията, създава още по-закостенели разбирания за бога и църквата.

24

Христо Христов

преди 3 години

До До Христо Христов/23Точно така, немците са диваците, които разрушиха Рим.Свещената Римска Империя не е държава, а сбирщина от феодални единици подчинени на папата, където мракобесието и терора са сравними с този в началните години на ислямизацията на балканите. Това е и причината тамошният *** да има дисциплина и не роптае.

23

Христо Христов

преди 3 години

До ЧИТАТЕЛ/25Така е. И затова нато и ес им помагат.

22

Miro

преди 3 години

Алоу! Анонимен 12. Ти въобще чувал ли си за Българските изобретения. Кво ми ги хвалиш тия шваби, дето не знаят на кой свят са.

21

Miro

преди 3 години

До тоя дето знае много за Германия.Да си чувал случайно, че Българите са създали *** Европа, дето сега ни третира като *** и си продава *** в България?

20

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Най-миролюбивата религия в действие - виеш аллах акбар и убиваш хора, за кеф!!

19

другарката меркел

преди 3 години

е как бе ?! ама в гернания няма ислямисти , след добре дошли , в германия се заселиха лекари , учители , философи и доктори по различни науки ! германци , бъдете търпеливи , проявете разбиране , интегрирайте ги в семействата си , те ше подмладят държавата ни !

18

До Христо Христов

преди 3 години

Германци има още от хилядолетия. Да си чувал за германските племена, които разрушиха Рим? За Свещената Римска Империя, квото е германска държава? За Гутенберг, изобретил печатарската преса? За Мартин Лутер, дал началото на Реформацията? За Гьоте, Шилер, Бах, Бетовен, Хендел, Щраус, Кант, Шопенхауер, Ницше !? Хумболт, Вундт, Кон!? Или те не са германци!?

17

Анонимен

преди 3 години

Новото нормално в Западн(ал)а Европа

16

Анонимен

преди 3 години

Хм... каква изненада!

15

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/7фюрерът е австрие, а немците я харесват... защото са немци, а не австрийци.

14

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/13пич, нещо не те разбрах, от коя година има германия или немци с немски език?И като им писне какво става? Чакат да дойде австрийски художник, за да ядат лобут?!Само из балканските села още има неграмотни субекти, въздишащи, че не са немци.

13

до 17

преди 3 години

То Ирак ако стане като Германия... ще правят мерцедеси с купета от подсилена пластмаса (нефт - бол), разградими пластмаси, облагородяване на тия пясъци с изкуствена ирегация, за да направят градини, заводи. Ама то си е животинче. Бъхти си главата сляпо в една книжка. Като е толкова велик тоя тип - нещо си драпа макарите последните 2 хиляди години и чака от палмата да падат фурми.

12

Анонимен

преди 3 години

Е нищо де, какво толкова е станало? Човекът просто е искал да изрази своите религиозни убеждения. Хубаво е да му се даде още по-широко поле за изява, за да се почувства максимално приет и недискриминиран :))Освен това, може да е бил фрустриран от недостатъчните социални помощи, които тези скръндзи германците му дават. Може ли така да се живее!?..а и явно германките не са се наредили на опашка пред дома му, чакайки да го ощастливи. Това живот ли е ми кажете!? Мизерия пълна!

11

Анонимен

преди 3 години

На тоя като му е толкова велик алаха що не направи Ирак като Германия

10

баце Коз

преди 3 години

Нищо ви е, търчахте да ги срещате с цветета и мечета

9

Бай Иван

преди 3 години

Комитета от Хелзинки да не забрави да ги номинира за хора на годината ;) !!!

8

много тъп

преди 3 години

"ислямистка мотивация според нашите съвременни познания"========================Аз ли съм ***, ама изобщо не схващам какво означава горния израз?

7

Анонимен

преди 3 години

Немеца търпи, търпи, но като му писне... Не ги подценявайте, това е най-значимата нация в историята на човечеството - никой друг не е измислил, открил и изобретил повече неща от тях!!!