18

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/10и що да не яхне и двете... докато след 20 години стане ням той ще е изкарал достатъчно.

17

Христо Христов

преди 3 години

Тоя Коен да няма нещо общо с оная Коен дет подкрепи Луканов, за да спаси БКП от затриване... и после Партията я прати посланик в Щатите?!

16

Анонимен

преди 3 години

Как пък все на ръководни постове в тази наша държава са юдеи?

15

Анонимен

преди 3 години

Temenujka vi spira toka...i ste 6.

14

Може

преди 3 години

До АнонименДо 5и да е решил да я премахне, защото КОЕН бързо си би камшика, но на хоризонта се задава нов ПАРА ЗИТ - продавачите на ел.енергия за стопански нужди. До 1 октовмри 2020 г., ВСИЧКИ фирми трябва да сключат договор с такъв продавач!!! Задължително по Закона за енергетиката!Сутринта по бенетето двама убавци - продавачи, обясняваха колко е гениално това. И как твоята фирма/магазин може да плаща по-скъп ток от комшията си. Цени, борси, алабализми.Статии за това обаче НЯМА!

13

Анонимен

преди 3 години

Fake news.

12

Майна

преди 3 години

Разбирай жидо - масон от времето на Орешарски??????????????Оле оле.... Навсякъде - руска смрад!!!!

11

Джедай Мастър

преди 3 години

Жаклен Коен да не е роднина на Коен Варварина?

10

Анонимен

преди 3 години

Мотив "лични причини" - да се чете, против "зелената сделка" съм.Да де, ама европейските партньори са за НЯМ (нова ядрена мощност), което е един от компонентите на българското участие в тази сделка. А той е от ретроградните, щото ръководи СЯМ (стара ядрена мощност) от името на държавата. НЯМ ще си се ръководи от проектна компания и ще реализира продукция и услуги 100% на борсата, което предполага да не "отчислява" за партията, народа и родината.

9

Анонимен

преди 3 години

До Иван Козарев-БалканСлед като се отреже лентата на "Балкнаски поток" и преминат първите транзити към Европа. След това ще я освободят, защото не е желан партньор в един ядрен проект. Оплете нещата, подведе хората, така и не успя да каже какво е искала да каже, като е казвала и т.н.Вальо донякъде напипва темата и успя що годе да се ориентира в лицензи, площадки, нотификации и т.н., но не му е сега времето за тази дискусия.

8

Въпрос имам.

преди 3 години

А в борда на АЕЦ-а остава ли или и от там е подал оставка?За един приятел питам, аз залагам на предположения, но той играе "на сигурно".

7

Ф.С.В.

преди 3 години

КОЕН Е ЕВРЕЙСКА ФАМИЛИЯ- ЗАЩО СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА ? ТАКА ЛЕСНО ИЗВОР С ПАРИ НЕ СЕ ОСТАВЯ!! КЪДЕ Е КАСКЕТОВ ДА ОБЯСНИ ДАЛАВЕРИТЕ ТАМ??

6

"подготвени&quo

преди 3 години

Гинка Върбакова или някой от фирма Тратур да сложи- все нейни "подготвени" хора

5

Анонимен

преди 3 години

ББ за 11 г. не премахна тази паразитна структура /по негови думи/ защо ли? Явно пълнят шкафчето

4

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Много пари, много изкушения, много корупция. В този лабиринт трудно се лавира и който е по-хитър не се задържа. Отива да гледа филма ,,Вземи парите и бягай"...

3

гост

преди 3 години

Тоя ще бега с Горанов

2

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

А оставката на Теменужка, нушка, нушка... кога?;)))

1

Ток&жица

преди 3 години

Хвърли оставка и уцели теменужката.