48

стар комунист

преди 3 години

До Марио Браво, точно и напълно вярно! Поздравления, младежо!

47

До Solar Power

преди 3 години

От Юруш на училище.Ти къде видя написано, че аз не нося маска на закрито и съм против маските? Що за хипохондрия те гони? По-добре вземи си надени противогаз за по-сигурно, че повечето не носят маските правилно, а ги ползват като набрадници.

46

Анонимен

преди 3 години

" Болните растат. . ." ?!? На височина или на килограми ? Расте броят на заболелите. Пишете на правилен български, бе, тъ.и софийски шопи !

45

Der alte Spinner

преди 3 години

към 48. Тази Меркел не е овца, все едно дали ти или аз я харесваме. А и домати може да сади, в това съм представи си, сигурен. Ако Ангела е единица мярка за интелект, политически опит, и всички други качества, които са нужни за да си в политиката, то аз ще оценя така: Бойко=0,0001% от Меркел. Дано го разбереш и преди да се отпускаш за другите, огледай се у нас!

44

Фин

преди 3 години

Слънчева силоооо, маските ще доведат много сериозни проблеми в дългосрочен план. Загубата на имунитет е гарантирана и другата зима, маскираните страхливи мижитурки, ще се гърчите от проблеми. Дано не позная, но и туберкулоза ще се пръкне пак. Маската осакатява човека, ментално и емоционално, има много инфо за това. Чети!!!!!!!

43

Solar Power

преди 3 години

До Юруш на училище: Маската си я нося вече 6 месеца и задължително в магазини където мога да срещна празноглави *** като теб които да ме заразят.

42

Solar Power

преди 3 години

До Юруш на училище: Чета много неща включително и че Земята е плоска..... да вярвам ли на конспираторчетата ? Твърдо не ! Аз това "грипче" не искам да го хващам ти ако си мераклия си ходи както искаш .... може да имаш късмет и да не те тресне силно ... може и да нямаш .... затова предпочитам "грипчето" да го пропусна доколкото е възможно

41

Анонимен

преди 3 години

Страх има само в медиите... на хората вече им писна и в Германия започнаха вече протести по темата!

40

Инфо

преди 3 години

Таз овца Меркел един стрък домат не знае да засади.... Говори за Corona Virus нямам думи как хора който не знаят симптомите се изказват като 0вце !!! ***

39

Юруш на училище

преди 3 години

Няма нищо по-вредно от маски на открито при летни температури, могат само да предизвикат бум на алергии, фарингити и ангини.

38

Юруш на училище

преди 3 години

До 45, вземи прочети малко по въпроса за цялата група коронавируса, чети и на чужди езици, ако можеш... Масовите протести и у нас и в Европа не са ли ти достатъчно доказателство, че случаите не се увеличиха драстично.

37

Анонимен

преди 3 години

До Юруш на училищеНаучно доказано е също, че чай от глог лекува малоумие, ти от него ли пиеш?Стига си плямпал глупости, видяхме ги учените - всяка седмица си сменят мнението на 180 градуса.

36

Юруш на училище

преди 3 години

Научно доказано е, че е нужна определена концентрация от вируса, за да се заразиш и тя се достига за 10 минути в затворено непроветриво помещение. Контактите на открито и при температури от 26 градуса нагоре могат да ви срещнат с вируса, но няма да се разболеете, защото не е в голяма концентрация във въздуха.

35

Анонимен

преди 3 години

Как е хавата, европейци? Удобно ли ви е на Мангъровия? Няма страшно, поразмърдайте се...нали сте с маски?

34

Юруш на училище

преди 3 години

Така *** се затягат мерките в Европа, че ще натъпчат децата в стаите да си обменят бактерии и вируси, а кой-откъде се е върнал никой не знае. Проблемът на този вирус не е, че непременно е смъртоносен, а че силно разклаща имунната система. Повечето хора у нас имат хронични бактериални инфекции, заради слабите реактиви в лабораториите, те трудно се откриват. При силен вирус и силна бактериална инфекция, пневмонията става много трудна за удържане и за часове се стига до сепсис.

33

иднасидас

преди 3 години

Българинът е толкова недоверчив, че и атомна бомба да му хвърлиш ще каже, че не е паднала атомна бомба, а е имало земетресение.

32

Карбона

преди 3 години

На плебса вниманието трябва да се отвлича с глупости.

31

Анонимен

преди 3 години

Сега, като сме в отпуска по балкани и морета не се притесняваме, но като се приберем трябва да започваме да се шашкаме и да затягаме мерки?! Странна работа!

30

bddffbdffbdf

преди 3 години

Какъв страх бе, в Германия протестират против маските, дайте да ги видим тези дето ги е страх, има ли такива въобще. За 5 месеца тоя страшен вирус не можа да зарази(не да разболее) достатъчно хора за се обяви грипна епидемия както си е по стандарт. Обикновения грип за 2-3 седмици разболява(не заразява само) десетки хиляди всяка година, ама нали не ви се плаща за него не пишете сташни заглавия

29

noFreeman

преди 3 години

треперете евро-ро,би...