53

Дукйп

преди 3 години

Сума ти и славяни избили гърчолята преди само десетилетия вашите християнски братя а българчето преди месец само заради футбол до ком 48 така че незнам на кого удрят

52

lambros

преди 3 години

До 54 прав сте ! Просто ми е писнало всеки ден да ми нарушават въздушното и морско простртранство ! Не говоря за тотална война ! Но един самолет можем да съборим но явно нашите управници ги е страх ! Турците как събориха руския самолет ! За такъв конфликт говоря !

51

Krom

преди 3 години

Позицията на Русия винаги е хлъзгава. От една страна да подкрепи Гърция е основен камък в доктрината за Източно православие. Винаги са бутали в тази посока. От друга страна - примера с Ататюрк - Русия отпуска огромни помощи на кемалистите в оръжие и боеприпаси, както и финансови. Фактически се стига до договорка за създаване на турска комунистическа партия, но в началото на 1922 година Ататюрк избива членовете и. Естествено, след като вече е спечелил и арменския конфликт. Така че, кой знае?

50

Анонимен

преди 3 години

До 53 Не знам някой нормален да предпочита военен конфликт. ...

49

Анонимен

преди 3 години

До 50 ! Съжялявам но не помня кой член алинея или парагаф ! Четох го в официялен гръцки сайт за новини !Ако те лъжат значи съм подведен ! Ще опитам да проверя достоверноста на твърдението !А колкото се касае за създадената обстановка между Турция и Гърция която не е от вчера и както се очертава няма да приключи скоро предпочитам да има конфликт ! Да се свършва с тази история !Кой ще спечели или загуби не знам ! Тогава ще се види кой колко пари струва !

48

Козяк 16

преди 3 години

И защо ли изобщо се тормозим за руската позиция? Ами ние кого ще подкрепим, дали гори пред нашата врата? И отново опит за отклоняване от нашето дередже. Добър или лош е Радев други да преценяват. Но той беше първият политик , който пръв заговори че нивото на армията ни е плачевно. А по това време Бойко се прегръщаше и с двамата, а специално в Турция той поздрави почетната рота с "Mерхаба аскер". А Радев знаеше много добре че ние сме със свалени *** и ако сме на зор никакво НАТО няма да се меси

47

Къде е Русия

преди 3 години

И къде става дума за Русия в тази статия? Нищо определено няма.Заглавието си е чиста журналистическа манипулация.

46

Бедняк

преди 3 години

за 47. Европейската общност отдавна не съществува, просто тя е предшественик на Европейският съюз. И няма такава уговорка, че ЕС ще се намеси в един такъв конфликт, а и ЕС не е военна (още не) организация. Можеш да се конкретезираш и обясниш какво имаш на ум...

45

Анонимен

преди 3 години

Май-много на туркпитеците да им теглят една пЕшка няколко пъти и да се приберат в анадола наакани.

44

lambros

преди 3 години

Аз се питам защо до сега Гърция не е потопила един кораб или свалила един турски самолет !Отговора е лесен ! Както Гърция И България сме зависими държави ! Ние сме дребна риба цаца !Също зная че ако 2 държави членки на Нато се спречкат всички правила отпадат ! И там важи уговорката че ако държава членка на така нариечената Европейска Общност влезе във военен ковфликт с държава която не е членка трябва да застанат на нейна страна ! Това остава да го видим на практика !

43

Тигара

преди 3 години

Русия никога няма да застане срещу гърция каквото и да става без значение дали са прави гърците...

42

Анонимен

преди 3 години

България да внимава МНОГО да не се окаже ОТНОВО от грешната страна

41

Анонимен

преди 3 години

Когато две членки на нато се ръчкат - Русия ще подкрепя и двете!

40

антизападопоклонник

преди 3 години

Русия от този кофликт само може да спечели. Колкото по-дълго продължи патовата ситуация, толкова по добре за Русия.

39

Анонимен

преди 3 години

Русията ше яде хурката и от Гърция и от Турция, ако тръгне да си завира муцуната, в този конфликт. Но ще е интересно да се види LIVE!

38

Анонимен

преди 3 години

Възможно ли е да се стигне до военен конфликт между Гърция и Турция? Тои въпрос трябва да вълнува отан, но не и Русия. В светлината на събитията в Белорусия, случващото се между Гърция и Турция е добре дошло за Русия и само пълен глyпaк би взел страна в чужд конфликт между отановски държави.

37

каинчо

преди 3 години

до искам да попитамОт страната на булката. Абонирали са ни. На този етап.

36

пацифист

преди 3 години

Ще бъде интересно, Русия да посредничи и да успее да реши конфликта между две натовски държави. Докато нато си епилира Бъза.

35

Анонимен

преди 3 години

Пак ли искат да се бият с някого ва тниците?

34

мила Родино!

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА!!!ОСВОБОДИТЕЛИ И ПОРОБИТЕЛИ - строителите на съвременна България...........