26

До 15

преди 3 години

Каква битка,червено канарче?Медицинска криза не се решава от партийни БКП секретари

25

НЕКОЙ

преди 3 години

За коя епидемия, пишман-калинка, за коя?! Имаш вече указания от СЗО ли?!

24

Анонимен

преди 3 години

А Карамазов готов ли е да то го отпоори?

23

21

преди 3 години

Аз лично бях сигурен, че още тогава ще настанат бунтове и безредици, но с изненада установих, че безропотно всичко се приема. Може би такъв е бил момента и обединени от страха и някои авторитети по телевизията народа чинно спазваше мерките. Поне моите наблюдения бяха такива.

22

До 21

преди 3 години

Хората никога не са били съгласни да ги спазват мой човек, хората просто ги е страх от корумпирани милардери и престъпници. Бил Гейтс е корумпирал целия свят.

21

До Българин европеец

преди 3 години

ти пък какъв си и на кой му пука за теб :))

20

Анонимен

преди 3 години

И да си довърша мисълта не са готови да спазват мерки вече, щото се почувстваха излъгани и предадени. Стояха си по къщите 2 месеца. Спазваха мерки. Фирми задлъжняха, но като цяло народа беше обединен. Докарахме го до 5- 8 случая дневно. Забранени планини и площадки 3 месеца. И какво стана? Първо отвориха барове и дискотеки. Юрнаха се сезон да спасяват. После настъпи абсолютния хаос. Никой не знае вече какво, кога и как да се случи. И хората не им вярват вече. Това е!

19

Анонимен

преди 3 години

Г-н Министъра, докато беше шеф на голяма болница във всички интервюта говореше колко е сериозно положението с Ковид и нещата са на изуй ***. Откакто стана Министър всички думи са- системата е готова и т.н. Хората ще са спокойни когато видят Държава срещу себе си, на която могат да разчитат. В момента виждат хаос и безредие. Докторите са си същите, болниците и леглата същите. С какво сме по готови от март, освен че хората не са съгласни да спазват мерки вече?

18

Лекар ихтиманец

преди 3 години

Това е просто твоето мнение. Твое и само на теб!

17

д-р Ох Боли

преди 3 години

Ние винаги сме били готови да си лекуваме пациентите без този министър или онзи - предишния Бабек, да ни казват какво да правим.Моля, министерството само да не ни пречи!Ние ще се погрижим за хората.

16

8

преди 3 години

Коце , къде видя готовност в училищата ? И ти много бързо се научи да лъжеш -ставаш за политик ! И много набързо стона доцент и професор -нещо намирисва накорупция !

15

Анонимен

преди 3 години

На всеки 100 години се появява нова болест: 1720 - чума, 1820 - холера, 1920 - свински грип, 2020 - коронавирус. Били сме лъгани за всичко!!!

14

Анонимен

преди 3 години

Той от къде знае, че ще има епидемия зимния сезон?? Дайте да го питаме лично как така предвижда в бъдещето

13

Анонимен

преди 3 години

Само чакат септември да стане да въведат маските навсякъде и КППта. Скоро ще е ние срещу правителствата за свободите и правата си. Идва голямата битка

12

ОСТАВКА!!!

преди 3 години

Излъгахте за коронавируса, затова оставка веднага! Никаква нова конституция, вие тази не спазвате, а искате нова, за да може да си я променяте без Велико народно събрание. 1991-ва година с големи усилия и с помощта на Бог България имаше нова свещена конституция в нейната демократична история след режима на Живков. В тази конституция ясно се казва, че може да се променя само с Велико народно събрание, свикано от две трети от народните представители + президентът. Без президента не могат.

11

Анонимен

преди 3 години

Шведите са с предимство и безплатно тестване и обслужване. Останалите да плащат по 120 лв за тест

10

Анонимен

преди 3 години

Тоя министър много уверен бе?!Готова била системата ти да видиш?!Защо не питат докторите от малките градове?Дрънка едни общи приказки на ангро.

9

Демократ

преди 3 години

Руската ваксина трябва да мине през драконовски проверки и Путин да докаже че ваксината е 100% ефективна и без никакви странични ефекти. Иначе да си гледат работата руснаците с тяхната ваксина.

8

Анонимен

преди 3 години

Да беше счетоводител като кирето да му се върже някой, но този е човек от гилдията, който се е научил какво иска да чуе шефа. Не знам неговите колеги-медици вярват ли му?

7

Хомосексуалист

преди 3 години

Носенето на маска е като хомосексуализма, днес това е новата нормалност!