5

Скептик

преди 3 години

Направо е подсъдно при огромните пустеещи и тънещи в разруха индустриални зони в градовете да се бетонира и асфалтира земеделска земя - и то най-ценната в Света.

4

Анонимен

преди 3 години

Основната им идея е да усвоят едни пари и да напълнят шкафчета , а иначе ще стане като със стадионите . И каква стана, ще ги махнем, но те са прибрали парите. Ако не им се отнемат пълен фалит. Държавата е окрадена.

3

Анонимен

преди 3 години

Да, как точно смята така този някой си. Бил Гейтс също смята, че през началото на 2021 ще инжектира хората. И много ми е смешно как никой не протестира срещу корупцията, защото тези нови "правила", дето сега ги имаме са напълно незаконни. Работодателите са едни мръсни и грозни мазни ***, на които Бил Гейтс им плаща по 10 000 лева.

2

Поета

преди 3 години

- Джиивс какъв е тоя шум?- Протести, милорд.- За какво протестират?- За бъдещето си милорд, не останали хора в България, бедност и мизерия.- Интересно...тогава- ние какви сме, висши същества ли?- Не знам милорд, да Ви донеса ли чехлите от шкафчето...?- Не недей, ...благодаря ти.Тогава ...поредният моб ...запали пура закупена с еврофондове, изтегна се в 37 метровата си яхта пристанала до Бора-Бора...и загаси 102"-инчовият си телевизор, за да се наслади на димът....който бавно го убиваше потънал в наслада.

1

Анонимен

преди 3 години

Чудесен законопроект, ако общините поне малко се интересуваха от подобни паркове. Причината за днешните протести е имено, че на никого не му дреме и все гледа да направи поредната далавера :) Така че, колкото и законопроекти да се правят, файда няма ;)