11

Някой

преди 3 години

Ходят в чужбина защото ще лапат пари, а когато им се обадих е че бедства котка, казаха да се обърнем към пожарната на 112

10

Гост

преди 3 години

Живи и здрави да са от тази хора от тези организации. Кога ще стане това в България? Никога за съжаление. С тези изверги наричащи се българи. Само с 3 думи може да се опишат българите. Гадни, злобни и жестоки.

9

SOS

преди 3 години

Спасихме българските животни и тръгнахме да спасяваме чуждите.Всеки ден гледам как *** пребиват кончета по пътищата и умират в адски мъки.Кога ливанец дойде да спасява български животни ми се обадете,но явно става въпрос за пари и за това е този зор.

8

HUMANN

преди 3 години

Сигурно има много плъхове за спасяване... после в София ли ще ги занесете!?

7

4 копита

преди 3 години

На ливанците им е само до уличните кучета и котки!

6

Хубава новина

преди 3 години

Браво!

5

Мишо

преди 3 години

Днес откъснах краката на 2 хлeбарки, убих 2 мухи, сега ще ме съдят, че съм утрепал невинни животни ! Това е дивия капитализъм в БГ !

4

6 крака и 2 антени

преди 3 години

Колко е субсидията за спасяване на пострадали хлeбарки от взрива в Бейрут?

3

Анонимен

преди 3 години

Могат да вместо да ходят до там, да вземат разходите за полети, хотели, коли под наем, храна и медикаменти за животни и да ги преведат по банков път за помощ на пострадалите хора. Обаче явно животните са по-важни от хората. Котенцата и кученцата са сладки и невинни. А хората сами да се оправят. П.С. В Християнската традиция животът на който и да е човек е безкрайно пъти по-ценен от животът на което и да е животно. Но след 45 години БКП, Християни у нас не останаха.

2

Айнщайн

преди 3 години

Човешката глупост е безкрайна.

1

Котьо

преди 3 години

И кой ги финансира?