28

Анонимен

преди 3 години

Искаха в България да печелят пари от наркотици,проституция и алкохол сега видяха зор и с реклама ще обясняваме на света ,че сме примерни и стриктни.Няма как да си сменяш бизнесплана ей така да го бяха мислили предварително.

27

Анонимен

преди 3 години

Каква реклама - то това което показаха по немските и въобще по международните телевизии от Слънчев бряг си беше най-голямата анти реклама, която може да съществува в условията на пандемия. Хората на заснетото ли ще вярват или на обещания, че всичко ще е наред(обещания само за пред властите най-често). Не виждам да искат да се вземат мерки и да намалеят заболелите, което автоматично ще им отвори разни пазари, а искат реклама Спасението на давещият се е дело на самия давещ се! Помогнете си сами...

26

Да , бе..ха,ха,хааа

преди 3 години

КОЙ ВЕЧЕ ВЕРВА НА РЕКЛАМИТЕ ....ХА,ХА,ХААААААААААА/...особенно па българските.../Да си я направят ,бе......ИЛИ ДА СИ ПЛАТЯТ ЗА ИЗГОТВЯНЕТО Й!/...пак ли Държавата с нашите пари да ги рекламира..?/

25

Анонимен

преди 3 години

А пък родителите искат дистанционно обучение през новата учебна година.

24

Анонимен

преди 3 години

Хм.Че то ни от зимен курорт - Банско тръгна работата.

23

Я па я..!

преди 3 години

Как България да е безопасна дестинация , като не е така.Не можем да излъжем. Всичко се знае.

22

Анонимен

преди 3 години

Вчера четох,че сме от 14 дена заедно с румънците в топ 2 на починалите от короната. Каква реклама на безопасна дестинация искат тези,да затварят вече,че ни напълниха с вируса.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18Недей, че наистина ще го направи и ... ойде коню у ряката!Тия спирачки нямат!

20

Анонимен

преди 3 години

Ама, кикиморо Валериева, аз на 42 градуса в автобуса ще се душа с маска, а ти ще правиш реклами с НАШИ ПАРИ!!! да безопасна дестинация...Я се запиши на един курс по английски, че като се катурнете от власт, може и за камериерка да си търсиш място!За камериерките се изисква, ама за министър, вице-мицепремиер- кибер - йок!

19

Анонимен

преди 3 години

Безопасен е Виетнам на 95 милиона имат 900 заразени, а ние на 6 млн. имаме 15 000. Достатъчно е човек да погледне и сам ще се ориентира. Само празни приказки не вършат работа.

18

Анонимен

преди 3 години

Като туристическа дестинация България трябва да преориентира своята рекламна стратегия и кампания в социалните мрежи, както и в телевизиите на балканските страни.-----------------------------------------------------------------------------Николова да не губи време, а да сяда и да пише английската версия на рекламните ни материали. Колегата й Кирилов вече цяла конституция написа!

17

Hex

преди 3 години

Каква безопасност? Бях 10 дни на Албена. Камериерките не носят никакви предпазни средства, гостите на хотела също. Мерките са никакви.

16

ШибиРиби

преди 3 години

Гладна кокошка просо сънува. Кое и е безопасното на България ? Протестиращия пролетариат без маски или нещо.

15

Анонимен

преди 3 години

Мариянчето е вашият човек, туристи! Тя се справи блестящо с икономиката , демографската политика, киберсигурността, сега и на вас ще помогне. Поне още няколко такива срещи ще бъдат организирани, ще преминат в "конструктивен диалог и ползотворно партньорство"Като се нормализира обстановката, очаквам хората да тръгнат макар и по-скромно по почивки, ще бъде отбелязан някакъв ръст спрямо сегашната форсмажорна ситуация и това ще бъде отчетено като несъмнен успех на министърката :)

14

Анонимен

преди 3 години

И после да ни съдят за подвеждаща реклама?

13

Истината

преди 3 години

Безопасни пътища , влизаша в насрещното заради дупки и неравности , трезви и недрогирани шофьори навсякъде , и най-важното - никой не искат да те ограби , измами и да ти вземе парите , рай бе , рай хахахаха

12

Анонимен

преди 3 години

Че ги излъжеме чужденците нещо, нема проблем.

11

КЛ

преди 3 години

Нема смисъл да се 'арчат. Много по-лесно и смислено е, на всеки пункт за влизане в България, включително летищата, да се сложи огромна табели със следния текст:"Влизате в държавата България на Ваша отговорност!".

10

Анонимен

преди 3 години

Тези са много нагли искат да лъжем, че сме безопасна от корона дестинация.

9

мутрите управляват

преди 3 години

Мутри вън---е лозунгът. Вместо мерки срещу епидемия- отваряме хотели, защото хотелиерите гладували; вместо разходки в парка - затвориха ни в къщите; вместо почивка в природата-в Бургас махнаха част от пейките-и тази дебилност я обявиха от НОЩ за голям епидемиологичен подвиг на бургаският кмет; вместо носене на маски- Тиквата ни демострира как да не се носи маска, че даже Меркел му се скара публично. Така ни се пада, след като смятаме, че мутрите не ни засягат, а ни засяга блокираното кръстовище.