103

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 3 години

А ми КПД ви е толкова , от КАЛИНКИ друго не се очаква, освен да преписват

102

Гневен

преди 3 години

До АнонименСметката е точна аритметически.Но нека не забравяме,каква папл*ч продажна е в Парламента.В публичното пространство говорят едно,а зад кулисите се договарят за милиони.Ефенето им е само за да си вдигат цената! Марешки изобщо не е за вярване.Изненада може да има и от БСП,тези които тиквоний купи по за 40,50 милиона.Бандата,която се опитва неистово да изрита Нинова,за да се гушнат с гробарите. Излишно е да смятаме изобщо! Да си заминават продажниците ВЕДНАГА!ОСТАВКА за БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ!!

101

тая

преди 3 години

Дофторка излъчва толкова противност и отвращение.Гъбена чорба надъхана с илюзии.

100

Анонимен

преди 3 години

Нищо ново под слънцето.Като всичко предлагано досега от ГЕРБ клиентилистки текст,обслужващ олигархията,подготвен на коляно проект от безимени юристи скришом от народа

99

гост

преди 3 години

Абе вие не разбрахте ли, че Бахур Бeхир (Боко Борисов) се чуди как да протака докато се спаси и успее да сложи нефелен и послушен кабинет, начело с Николай Младенов (не му знам еврейското име) докато ВНС си свърши работата. Долно, мръсно, кално , подло, мутренско и еврейско начинание. Оставките и нови избори без вас.

98

Анонимен

преди 3 години

Трябват им 160 гласа на ГЕРБ, поредното отклоняване на вниманието :))

97

Къде се е

преди 3 години

Чуло и видяло доктор да пише конституция. И може би юристи ще лекуват хората. Пълен качамак. Оставка тупани.

96

Няма да има

преди 3 години

Няма да има нова конституция докато не се оттървем от крадливата и некадърна гербаджийска дружинка.Преди ГЕРБ, по времето на Станишев влязохме в ЕС и ни поставяха на едно ниво с Румъния. Даже искахме да не ни пакетират заедно, защото сме били пред тях.При вече трети мандат на Бойко сме вече най-бедната държава в ЕС с два пъти по-малка минимална заплата от Румъния. Оставка!

95

Анонимен

преди 3 години

Каква конституция,ОСТАВКА циркаджии.

94

Анонимен

преди 3 години

като всяко нещо - днеска така, утре иначето не беха простотии за толкова години, не бе чудо. Айде марш

93

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ-Травестити

92

Анонимен

преди 3 години

Заглавие на следващата статия"Хиляди привърженици на ГЕРБ аплодираха Бойко Борисов който празнува рожден ден в затвора" )))

91

Анонимен

преди 3 години

време е ГЕРБ да бъдат съдени от народа за злините, кражбите и лъжите

90

Анонимен

преди 3 години

Даритков увери, че проектът на ГЕРБ няма никакво значение, защото само бавят топката, за да спасят кожата и въобще не ги интересува каква ще е Конституцията на Републиката.

89

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 83Чл. 162. (1) Великото Народно събрание решава само тези въпроси от Конституцията, за които е избрано.(2) В неотложни случаи Великото Народно събрание изпълнява функциите и на Народно събрание.Кое вече е неотложен случай , може би там КС ще трябва да се произнася Но не може ВНС да се свика за едно , а да променя каквото му кефне . Хипотетично сигурно може , но няма да е законно . И не виждам , кой би се нагърбил да извърши подобно нарушение / престъпление

88

X

преди 3 години

Калинките на Бойко активни за новата конституция. Едната калинка (катето) я писала, а другата калинка ( дариткова) сега я рекламира. Абе тези хора майтап ли си правят.

87

да....

преди 3 години

Всички хора са носители на интелект, но при депутатите от герб е безсимптомно.

86

Анонимен

преди 3 години

Една такава мисирка ме пита от колата си:Тези хора защо протестират?Два месеца не разбрала жената.

85

Анонимен

преди 3 години

аз имам по-добра идея - НАРОДЕН СЪД за ГЕРБ, ДПС и БСП директно на площада пред народното събрание

84

Анонимен

преди 3 години

Борисов е кандидатсвал за нов заем и пренасочване на европейски средства за саниране на заведения за принудителна изолация,след внезапна визитация на ЦСЗ. Все пак не се знае,какво ги чака....