26

Анонимен

преди 3 години

До 20 "Как ше разберат, че са болни, като всичко е измислица?" - В САЩ - починали от ковид - 175 000 души, Бразилия - починали от ковид 110 000 души, Мексико - починали от ковид - 57 000 души, Индия - починали от ковид - 53 000 души; Англия - починали от ковид - 47 000 души. Това всичко измиислица ли е, бе, оланкоолу?

25

Анонимен

преди 3 години

абе нема бе, те токово животно нема, да живее съвецкия съюз.

24

до 9 от славянин

преди 3 години

На безсимптомно изкаралите вируса имунната им система го унищожава по най-бързия и ефикасен начин, ***, за какви постбезсимптомни ''усложнения'' бълнуваш и се пробваш да ни лъжеш!?

23

DOk

преди 3 години

Всички хипохондрици се скрийте някъде по-надълбоко и надалеч от останалите и не се показвайте от дупките си най-малко година след като СЗО обяви края на пандемията и оставете останалите неблагоразумни да развиват колективен имунитет, БЕЗ ДА ИМ ПРЕЧИТЕ!!!!

22

Анонимен

преди 3 години

"Прогнозите са зимата да имаме по 100+ умрели на ден от тва грипче..."Я, по сто, по милион на ден ше *** у нас от вируса ахахахха

21

Анонимен

преди 3 години

Заразяваш се и се чувстваш добре без симптоми. Смятай какъв вирус ахахахахх

20

Анонимен

преди 3 години

Как ше разберат, че са болни, като всичко е измислица?

19

Анонимен

преди 3 години

Доцентът не е медик и не е компетентен да коментира тези проблеми. При една част от преболедувалите от ковид се наблюдават трайни инвалидизиращи поражения върху организма и затова теориите, че коронавирусът е едно обиконовено грипче, на което не трябва да се обръща внимание, са опасни и вредни за обществото. Да остави тези въпроси на професорите медици и да каже кога ще направи ваксината, която обеща

18

Недебил

преди 3 години

Защо се дава гласност на такива? 15 човека на ден умират по средата на лятото, при заразени средно 200 на ден (тва прави 7.5% смъртност). Що изобщо се дава гласност на такива? Българите други телевизии и новини освен бъгларските простотии не гледат ли? Никой ли не чете и не смята. Всеки чака само някой да му каже че няма вирус или че е "просто грипче" за да го разпростани навсякъде. *** племе. Прогнозите са зимата да имаме по 100+ умрели на ден от тва грипче...

17

Д-р ДивоК

преди 3 години

Най-голямото зло сполетявало човечеството, на-стташната болест някога и повечето не разбрали, че я изкарали. Нужно ли ви е нещо повече за да си направите извода?

16

Анонимен

преди 3 години

Голяма част от българите няма и да разберат, че са се сблъскали с COVID-19То и вируса няма да разбере с кого се е сблъскал-българи,турци арменси все тая....

15

Анонимен

преди 3 години

ama ste razberat ot meduzite...:-)))

14

Анонимен

преди 3 години

при болни родители детето ще може ли да посещава училище?При болни учители какво ще се прави? Има ли кой да ги замества? Или важното е децата да са в сградата и да се бутат в поРноградският транспорт без значение, че при наличие на заразен те стават контактни, както и родителите им. Кой ще плаща тестове всяка седмица?

13

Анонимен

преди 3 години

И този ли ще каже, като Мангъра че СИС е мислил, че няма да има проблем, но като започнат да измират родителите на тези деца ще каже че се е объркал.

12

Анонимен

преди 3 години

Първоначално може и да не разберат, но след година две, като започнат да се задъхват без причина ще разберат, че са го прекарали и ще почне ръсенето на пари по прегледи.

11

Анонимен

преди 3 години

А родителите ще трябва да работят за да плащат тестове всяка седмица, защото няма как да няма заразени в училищата и децата да не са контактни лица,пък ако остане може и храна да купят.

10

Анонимен

преди 3 години

Чорбанов - ако според теб игра навън в детска площадка е равнозначно на училището с поток от 800 човека дневно, които ползват общи коридори, стълбища и вцта, и седят затворени в непроветрена стая по цял ден, то трябва да си навиеш дипломата по имунология на фуния и да я затъкнеш някъде.

9

Анонимен

преди 3 години

Вече започнаха да излизат доста изследвания за нанесени щети по организма даже и на безсимптомно изкаралите го. С постояният упадък на роднито здравеопазване не ми се мисли каква профилактика или помощ ще получат тези хора след някоя година.Иначе всички са много смели на думи, до като не почука и на тяхната врата.

8

Анонимен

преди 3 години

И този почна да врачува.Не всички деца играят или се събират на групи заедно. Това зависи най-вече от възпитанието, семейната среда и отговорността им към другите.Засичам и от двата типа, големи групи, пиещи, пушещи, без никаква дистанция, слушащи чалга, както и други събрали се по 2-3 заедно на открито, но спазват дистанция и си говорят спокойно.

7

Анонимен

преди 3 години

И аз не мога да разбера защо ни успокояват все за децата, разбрахме. Само дето тях ги прибират бабите от училище, а учителките по мое време повечето бяха в (пред)пенсионна възраст, едва ли се е променило много това.