17

Анонимен

преди 3 години

Ще си купим нови.

16

Анонимен

преди 3 години

Още някоилко десетилетия като последните тридесет и ще има музей на държава наречена България !

15

Каракачанка

преди 3 години

За служба на новите бг подводници се набират доброволци. Не е необходимо кандидатите да могат да плуват, но трябва да могат да гребат.

14

Стойне от Чукурово

преди 3 години

...И ся ко прайме? Требеше навремето да се научиме сами да си строиме подводници и бойни кораби - толкова сложно не е. И колко много други работи можехме сами да си произвеждаме....Виж Китай,разнебитена Япония след войната,двете Кореи,Сингапур,Тайван и др. Ега я у държавата щом внася чесън,домати,краставици и меса от други страни....

13

Анонимен

преди 3 години

Ще допълним музея с няколко F16.

12

Анонимен

преди 3 години

До Светозар: знаеш ли какво е ,,термоядрена установка"? Ако знаеш обясни за да знаят всички.

11

Светозар

преди 3 години

Братушките са ни дали подводница, която е пред бракуване. Както казват *** във форума, СССР ни даваше оръжие без пари, а сега американците искат да им плащаме. Така е , другари. Братушките ни даваха без пари. Между другото, като сме били толкова гъсти, що не ни дадоха или поне инсталираха някоя термоядрена установка ? Нещо са ни нямали доверие или не са ни уважавали достатъчно ? Ама иначе са " братушки ".

10

Анонимен

преди 3 години

МЯРКА ЗА ПРОСТОИЯТА И МАНТАЛИТЕТА НА БЪЛГАРИНА СА 6 ОТ 6 КОМЕНТАРА ПО ДОЛУ! САМО ЧОВЕК КОЙТО НЕ СИ Е ИЗКАРВАЛ ХЛЯБА В МОРЕТО НЕ ЗНАЕ КАКЪВ КЪРВАВ ТРУД Е ТОВА! МОЖЕШЕ ДА ПОМЪЛЧИТЕ! В ГЕРМАНИЯ, ПОДВОДНИЦИТЕ НА ВЕРМАХТА СА МУЗЕЙ. В АНГЛИЯ, ПОТОПЕНА ПОДВОДНИЦА, СЕГА БРЕГА, СЪЩО! ОБАЧЕ *** ЗНАЕ ВСИЧКО! ЩО НЕ СИ МЪЛЧИТЕ, ПОНЕ НЯМА ДА ВИ СЕ РАЗБЕРЕ ПРОСТОТИЯТА????

9

Анонимен

преди 3 години

Кармен, иронията Ви е ясно доловима, но и "Слава" ни е "дарена" от СССР, когато експлоатационният й срок отдавна е заминал. Т.е. получили сме кораба, която да крепим и да плащаме.

8

Знае се!

преди 3 години

Засега музей ще е само последната подводница, а скоро и цялата българска армия ще е музей - натам ни води държавното управление взето на концесия от монополисти и олигарси...

7

не става

преди 3 години

Още преди 22 години исках да служа на нея, но ми казаха че тя вече е готова за музей :)

6

Каква наглост

преди 3 години

Тоя Кукуров унищожи подводния флот, заедно с Манушев, Петев и вся осталная ***, а сега жали за него?! Пий си хапчетата бе клоун, не сте редовни до един, когато и да бъдете разстреляни, все ще е късно, разсипаха и флот, и авиация, и всичко, а претендират че са по-чисти от момина сълза - каква безкрайна наглост?!!

5

Анонимен

преди 3 години

Скоро и герберастите отиват в музей! Музей на наглостта.

4

До Кармен Златарева

преди 3 години

Слава сме я взели от СССР чистак нова - има няма 26 годишна

3

Кармен Златарева

преди 3 години

Няма ли да си купим от САЩ подводници втора употреба - колко му е....

2

Ми тя

преди 3 години

И държавата България се превръща в музей.

1

Анонимен

преди 3 години

60г. плавателен съд, с технология от средата на века.... пак дълго време е изкарала. Вечна й Слава.