7

мхм

преди 3 години

Гледахте ли репортажа преди месец на Васил Иванов, който в рамките на половин ден се снабди със силно отровни пестициди, нелегални в ЕС и ги откри в реката при която измряха всички животни? Отиде в агенцията и те казаха, че нищо лошо не са били открили. Корупцията е на изключително високо ниво, вие си ядете канцерогенни домати и искате бойко да ви управлява? май имате много ниско мнение за себе си!

6

Знае се!

преди 3 години

Кой е виновен? Ето това поне е документирано ясно, точно и категорично! Защото имаше премиер-министър, който ликвидира ТКЗС-та, имаше ликвидатори на ТКСЗ-та, всички получаваха огромни заплати и огромни рушвети за фалшификации на документи за собственост при възстановяването на земите - знае се кой е отговарял. И понеже това е тероризъм, геноцид, няма давностни срокове. Няма да проблем да се намерят виновните.

5

гешев

преди 3 години

За това ли са протестите в страната откраднали са им тестицидите.

4

Анонимен

преди 3 години

И тоя министър ще става милионер.50 години сладък сън и сега изведнъж дайте,че да захлебя и аз.Тия препарати отдавна са изфирясали и не са годни за нищо.Просто трябва да се засипят в дълбоки ями далеч от населени места.И пак ТКЗ-тата и АПК- та са виновни а министрите от 40 години,до ден днешен,са света вода ненапита.Даите му и на него да харчи ,че после да има причина да се запознае с бай Ставри.

3

Анонимен

преди 3 години

И тоя министър ще става милионер.50 години сладък сън и сега изведнъж дайте,че да забележа и аз.Тия препарати отдавна са изфирясали и не са годни за нищо.Просто трябва да се засипят в дълбоки ями далеч от населени места.И пак ТКЗ-тата и АПК- та са виновни а министрите от 40 години,до ден днешен,са света вода ненапита.Даите му и на него да харчи ,че после да има причина да се запознае с бай Ставри.

2

И.Б.

преди 3 години

Препаратите за растителна защита са всъщност препарати за защита на прекалено високи добиви и обедняване на почвата. Те унищожават предимно полезните насекоми, отравят растенията и житните култури, с които се храним. Трябва да се намери друго название за тези отрови.

1

Анонимен

преди 3 години

Пращайте ги на ливанците...