10

Анонимен

преди 3 години

Ха ха..кипърци да не се притесняват, туристи от Австралия няма да имат.

9

Божана

преди 3 години

И кой е умрял да ходи в Кибрис-а? От толкова лакомия, есента пак ще пускат смси и ще седят затворени!

8

до 5 от славянин

преди 3 години

''Точно казано, пак някой не е разбрал или от Кипър или от Българско не са превели. не само че не са разрешени полети за чужбина, но и между щатите полети са само със специално разрешение.И така ще бъде до Коледа.''Значи бетер концлагер с концлагеристи сте там! Съчувствам ви, ама щом сте *** го търпете това!

7

славянин

преди 3 години

И кой ще бъде този луд да ходи на ''почивка'' там където хем ти искат отрицателен тест за този вирус, хем въпреки него пак трябва да стоиш под домашен арест 2 седмици, когато пристигнеш там!!!??? Тези поствизантийци съвсем за *** считат хората!

6

Кочо

преди 3 години

В Кипър туристи от Австралия, Малта и Испания няма.

5

Австралийка

преди 3 години

До АнонименТочно казано, пак някой не е разбрал или от Кипър или от Българско не са превели. не само че не са разрешени полети за чужбина, но и между щатите полети са само със специално разрешение.И така ще бъде до Коледа.

4

sa

преди 3 години

дискриминация, за англичани може без карантина , но за българи не ))) Алчни за пари нищо повече.

3

От Лондон

преди 3 години

Я веднага сидейаавстралия да ги осведоми маляките от КипросТ че те са многу фешън с часовници от зрън4о и са яки като бикове и вирОс не ги лови

2

Анонимен

преди 3 години

Кипър явно не е чул, че на австралийците им е забранено да излизат извън държавата до второ нареждане, какви туристи сънуват ?!?! При връщане в Австралия (ако намериш самолет - капацитетът е до 50 човека на полет) се ходи в хотел за 14 дни, вече на собствени разноски. А също така в 6/8 щата не са имало случаи от 100 дни. Информиран Кипър, браво!

1

Хмм

преди 3 години

Teзи определено няма да са туристи или поне не нормални такива