150

Христо Христов

преди 3 години

Промените в конституцията са, за да се прокара истанбулската конвенция за кеф на господарите му в брюксел.

149

десните

преди 3 години

До Червени метастазиКакви десни са те? Всичко е агентура на БКП-ДС под егидата на кгб! Не им вярвайте

148

математика

преди 3 години

Ако приемем, че средно съднателният ни живот е около 50г. / между 20-70г./ излиза, че 1/5 от моя живот е минал под ръководството на човек ниско интелектуален, с ниска обща култура, циничен, арогантен и лъжец. Отговорете си на въпросът-дали бихте искали Боко Тиквата да Ви е баща ---- А ако не, защо искате той да Ви направлява?

147

айде сиктер

преди 3 години

Айдер сиктер--11 г. само кражби и лъжи...Мутри вън и оставка.

146

Анонимен

преди 3 години

Бавно изтезаване и измъчване до смърт на всички корумпирани политици!!!!!

145

гаро

преди 3 години

БЕЛАРУС И БЪЛГАРИЯ СА В ЕДИН СТАР И ДОКАЗАН СЪЮЗ-МУТРИСТАН!

144

ЕВО

преди 3 години

Томи,Томи чудя се защо гробарите не отворите по един козметичен салон във всички по-големи градове?Напрежението в държавата ще стихне и спре когато си отидете!Не се уморихте да крадете,повече от 10 години,а сега напрежение в държавата!Оставка и шут!

143

харемът

преди 3 години

До LisaИдете в НС . стария бардак на Герб!

142

кри терии

преди 3 години

В Беларус една седмица скачаха,и целиот еврепейски саюс тръгна да ги защитаваХем не са в "съюза".А за нас над 40 дни се правят на починали лисици,да ги....

141

ха ха

преди 3 години

Вервам ти....Ти да видиш!!!

140

БКП-ДС

преди 3 години

До АнонименКаквито са десните - такива са и левите ***..............

139

България

преди 3 години

Най-бедната, пропаднала,обречена от БКП, изостанала, с висока смъртност

138

Анонимен

преди 3 години

Лукашенко каза същото, ББорисов отиде на въртене на гъзa с нова конституция, пак като Луки. Ама там, в Беларус, ако не знаеш къде е (Томи) са вече по-напред и са много, много хора, дето протестират. Придворните медии там абдикираха, а тук си лялят вече месец и половина тотални глупости. А тук стават лошо режисирани постановки, благодарение на вас, придворни медии. Няма как да се убедите сами, че сте прави. Хората не ви вярват, факт.

137

прилика и разлика

преди 3 години

До Анонимен141Боко и Радев са комунисти БКПЕдиният разграбва а другият разединяваЗатова България е най-бедната в Европа

136

Анонимен

преди 3 години

До Червени метастазиБългария я ограбиха десните,а не червените или левите!Те какви метастази са?Не ме интересува партията,нито цвета,интересува ме България да бъде свободна държава с щастливо население,а не да живеят в постоянен страх и терор!

135

Анонимен

преди 3 години

Бойко хвърляй оставка ,какво чакаш?Никой не ти иска конституцията,което си е един трик за запазване на властта и окупиране във властта окончателно и работи срещу народа и срещу държавата!Предателя си ти!Диктатор!Тиранин!С конституцията предавате България,като разрешавате на чужденци да закупуват земя и отнемате всички правомощия на президента,за да осъществите плана си за ОКОНЧАТЕЛНА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА в България и хванете народа за гушата,докато спре да диша!Оставка!

134

Червени метастази

преди 3 години

Рожба на Герб и българо-съветската дружба! Никой не ви иска!

133

Анонимен

преди 3 години

Гербери и салто мортале да направите и евентуално да спечелите изборите,вие имате 0% доверие от народа,нещо повече,народа ви мрази повсеместно и Бойко за да отърве кожата измисли трика с конституцията,но народа НЕ ВИ ДИША и никакви трикове няма да ви помогнат,а напротив - омразата и отвращението към ГЕРБ ще расте право пропорционално с триковете ви да запазите властта или да си създавате партийки-патерици!Хора не ви искат,не разбрахте ли?

132

Анонимен

преди 3 години

Истината е,че народа мрази масово ГЕРБ и ГЕРБ не печели избори по честен път и с доверието на гласуващите,а с манипулации и заплахи,това с конституцията беше новия трик с който се опитват да се задържат на власт и да манипулират отново изборите в своя полза,но не знам как ще управляват,защото омразата на народа срещу ГЕРБ е масова повсеместна в цяла България и в чужбина,народа не ги понася изобщо,не са само крадливите олигарси срещу ГЕРБ!

131

Не извратен тип

преди 3 години

Тези *** си мислят ,че само техните деца имат право на бъдеще за сметка на нашите деца.Това правителство ще бъде държано от САЩ и ЕС докато не се сложат ваксините,после идва краят им и градежа на бесилките,повярвайте ,те самите не подозират