28

Анонимен

преди 3 години

А такаа не била тотална забрана.Ами що ручат света че си намалили населението.Глупости.Азия тепърва ще е място на огромни конфликти и природни бедствия почвени ерозии наводнения заболявания и както са на гъсто ще има много жертви.1.5 млрд население е чисто безхаберие.

27

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/27Първо не е била тотална забрана за повече от едно дете и второ, предполага се че сега са поне с 400 милиона по-малко точно заради тази политика.

26

Анонимен

преди 3 години

А как ги копаш тия уранови руди.И колко енергия харчиш и от де иде.Бензин и Дизел тоест нефт.

25

Анонимен

преди 3 години

Мислиш ли че ако Катай имаха едно дете(това само те си го приказват) от 1,150,000,000 през 1990 щяха да станат 1,460,000,000 през 2019.За същият период Германия след обединението заедно с миграцията от източна Европа централна Европа Африка Близък и Далечен изход са нараснали от 79,000,000 до 83,000,000 смятай по колко деца имат в Китай.Някой вярва ли на азиатските лъжи.Само Ухан има 1/4 от населението на Дойчланд.

24

Анонимен

преди 3 години

И във всяка лоша новина има и нещо добро.Мизерната холандска държава ще бъде заличена или поне голяма част.Основните пропагандатори на хомосексуализЪма и лични карти без пол.Реално погледнато самото им съществуване е било и е безсмислено.

23

Христо Христов

преди 3 години

До :)/19Когато Китай въведоха политиката на 1 дете, всички демокрации ревнаха, че гадните комунисти ограничавали хората... а урсулата има 7 деца (повече от средното в Уганда и Буркина Фасо).Та я пак за Индия и Африка?!

22

Христо Христов

преди 3 години

До Паляка/10Това е само от Гренландия....

21

Анонимен

преди 3 години

Когато викингският крал Ерик Червеният открива острова през 982 г. го нарича Гренландия, защото е зелен почти целогодишно и лед има само по най-северните му части. Заселването започва по източния бряг и основният поминък е фермерство. Натрупването на ледове започва през 15-16 в. и тогава заселниците започват да го напускат. Но, разбира се, екофашистите премълчават тези неща, а когато им ги казваш, те просто не те слушат.

20

cky2kbg

преди 3 години

единственото решение е АЕЦ-и и съхранение на отпадъците, но това могат да си го позволят САМО държави с голяма територия. И от тук идва политическия проблем. Тук Австралия сме ВТОРИЯ най голям притежател на уран в света. Слънцето и вселената работят на същия принцип и гориво.Да гориш фосилни ресурси и да кюмбиш в атмосферата, първо влияе на планетата и второ е до време докато не свършат залежите. Докато залежите на уран са достатъчни за милион години напред

19

Днес къдее причинило

преди 3 години

До Евгени ГеоргиевИма още една научно потвърдена зависимост, която като че ли умишлено не се афишира. В Арктика ледената покривка изтънява, а в същото време в Антарктида дебелината на леда се увеличава. Ледът ще сe свива в северното полукълбо, но не и в южното.Обърнете внимание на формулиравката "топенето на ледовете в Гренландия може да причини покачване на морското ниво с 10 до 12 см до 2100-а година."Може да причини. Може и да не причини.

18

Анонимен

преди 3 години

Кой знае какви вируси има замръзнали преди хиляди години и сега ще излезнат да ни заразят.

17

:)

преди 3 години

Така е, разрешиха на Индия и Китай да се плодят като мишки и сега какво стана, яко замърсяване и недостиг на храна и планетата загива. Богатите не ги интересува, трупат за сметка на замърсяване и резултатите са на лице. Лошо за децата, които скоро са родени или сега се раждат, ще страдат много.

16

До 5 метра повишение

преди 3 години

Е ок. Но това няма да стане. Защото водата ...изчезва полека. Така че по скоро няма да има вода отколкото ше има море около стара загора. ...Но е интересно да се качиш на 135 меетра височина на крепост Овеч и да видиш къде е било пристанището..и къде са приставали лодки гемий..на крепостта....на 130 метра височина......Това ако се върне стара загора ще ви трябват подводници за да живеете..:))

15

Bella Ciao

преди 3 години

Държави като Нидерландия ще загубят доста от територията си.

14

Евгени Георгиев

преди 3 години

Малко прости сметки.До края на 20ти век, ледът се топял с 450 гигатона годишно. Сега, от началото на 21 век, което е 20 години се е стопил само 500 гигатона. 500 гигатона за цели 20 години!?Значи или тия учЕни не могат да смятат и госпожа журналиската не може да превежда.

13

.

преди 3 години

Голяма работа! Тамън ще си стане както е била - Грийн-ландия и ще оправдае името си! :)

12

Вервам

преди 3 години

Все колко аз да поживея още 20 години до София няма да стигне. "А след мен и потоп".

11

Анонимен

преди 3 години

Прочетете ли Охайо, или Великобритания - можете да затворите страницата

10

всеки

преди 3 години

кога ли му е пукало на някой, по-важна е парата да капе

9

фен на танас

преди 3 години

Идеално в Стара Загора ще имам море. УРААААААААА