33

Анонимен

преди 3 години

Лукашенко ще надживее всички сорроси и все ще е президент. Народът си го обича, това е.

32

славянин

преди 3 години

Лукашеску направи една фатална грешка - заповяда на своите СС-овски банди в униформи да пребиват и убиват собствения си народ, допреди тази грешка аз бях на негова страна, но тази му грешка преобърна позицията ми на 180 градуса! Това, което изгледах от садистичните побоища над мъже и жени от почти всички възрасти ме направи негов смъртен враг! А иначе за свобода могат да се борят само хора с Души, защото свободата е храна за Душите, не за телата!

31

сравнението

преди 3 години

Батка има едно нещо дето трябвада свършиш веднага!Обърни се към платените евроатлантическисбърканяци с един въпрос-искате ли Беларус да заприлича на някога цветуща България-днес най-бедната страна в ЕС,управлявана от евроатлантическа мафиотска клика,подкупна и фашизоидна съдебна система със спецсъдилища,разрушено селскостопанство,унищожена индустрия,демографски срив,повсеместна корупция,разбита здравна система,проституция,наркомания!Един Въпрос Батка!Кой ще иска да отговори,а.Мълчание..

30

Анонимен

преди 3 години

Не знам дали хората от Европа ще подкрепят с протести законно избрано правителство,но Брюксел иска нови избори.Който не им играе по свирката е диктатор.

29

истината

преди 3 години

Като влачиха Кадафи и го убиха ,как живеят сега?Същото стана и след смъртта на Садам.Либия беше цъфтяща страна,сега е унищлжение и разруха.

28

Анонимен

преди 3 години

Тези протести са подтиквани от вън.Да питам каква работа има НАТО в близост.Обещава им се сияйно бъдеще,а после ги чака бедност и мизерия.Вижте Украйна *** и ще видите какво,,благоденствие"ви чака.Путин да помогне и да смаже главата на платените змии.

27

Анонимен

преди 3 години

"Ще го влачат като Кадафи......"Няма да си жив да видиш.

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27Минск е 2 милиона, колкото София :) Населението в Беларус е 9.5 милиона, малък е Минск, ако се вземе съотношението на живеещите извън столицата и в нея :))

25

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите са от натоФски държави, като Куба, филипините, бряг на слоницата и Занзибар най-много

24

Анонимен

преди 3 години

Ще го влачат като Кадафи......останаха няколко диктатора и съдбата им е предопределена.

23

Анонимен

преди 3 години

Един малък минс илизат 300 000 а в софия 300 човека от тях 200 членове на бдс 50 платени и 50 заблудени и всички 300 безработни и на социални помощи. Ние работи да им плащаме а те ни пречат

22

Анонимен

преди 3 години

"На тоя му личи параноята."Твоята продажност е по-забележима обаче

21

Анонимен

преди 3 години

На тоя му личи параноята.

20

Анонимен

преди 3 години

19, при нас мерките срещу Ковид-19 логично провокираха икономическа криза. Бацко не се подчини, не въведе мерки и икономиката му работи на пълни обороти. Сега ще му бъдат спретнати санкции, организират му стачки в най-мощните белоруски промишлени гиганти, с което гарантират икономически загуби. Иконимическите и финансови загуби на всички страни на планетата ли трябва да бъдат главният резултат от борбата с пандемията?

19

УМЕН

преди 3 години

Ционистите с невиждана ярост се нахвърлиха върху Лукашенко затова че не се включи в измисленият им фарс наречен ковид-19. Докато целия свят се самоунищожаваше и изпадаше във финансова зависимост от тях участвайки в несъществуващата пандемия, Лукашенко каза на сънародниците си "Спокойно, няма такава болест, пийте си водката и си живейте живота" И хората си ходеха на хокейни мачове и си бяха ок. Няма нито един заразен и нито един заразен, камо ли умрял там. Затова сега му организират майдани.

18

Анонимен

преди 3 години

Няма нищо общо със ситуацията тук и Беларус.Там все още се борят против диктатурата на пролетариата, а тук нашите комунисти искат да я върнат с помощта на видния революционер Че Ге Радев.

17

Анонимен

преди 3 години

Наивници са. В Беларус не са си унищожили икономиката. За 30 години от 8 станаха 9,5 милиона. САМО В ШВЕЦИЯ И БЕЛАРУС НЯМАШЕ МЕРКИ ЗА КОВИД. Заради запазената икономика, не използването на мерки против КОВИД, искат от външна намеса да махнат Лукашенко. На 9 май 2020 година, когато тук ние носехме задължително маски навън, когато тук не ни допускаха до парковете да сядаме дори, когато дори и в Русия имаха ограничения заради КОВИД, в Беларус си имаха парад, на който, 1 процент бяха с маски

16

Христо Христов

преди 3 години

До 3Браво на Путин, готов да помогне в случай, че натовските терористи влязат в независим Беларус.Само така!

15

Анонимен

преди 3 години

Е това е протест, а не като нашите баламурници и платени рекетьори.

14

Анонимен

преди 3 години

Европа гради 2000 години демокрация американците дойдоха да ни учат как да я прилагаме.Дано не въведат и тпата си съдебна система която не става за нищо че цял Древен Рим ше ни се смее.