10

Уууу

преди 3 години

Не знаем какви са разходите на един автобус, но е странно, че цената доближава разхода на гориво на отиване с кола. Често ходим до София и разхода за бензин е 80-90лв, а билет за автобус е 32+32=64лв за човек. Естествено колата има куп други разходи, но те така и така вървят. Явно за да има споделено пътуване, някои искат да е съвсем евтино. Аз лично предпочитам сам или с близки хора. Ако нямам пари, няма да ходя никъде и готово.

9

Анонимен

преди 3 години

Пътувах преди няколко дни от София до Бургас с автобус. Нямаше нито едно свободно място. Повечето пътници носеха маски. Информацията, поднесена от статията може да се подложи на съмнение.

8

Факт

преди 3 години

До 9Описваш времето около Втората световна война. Софийското жителство е от 1942 година по времето на цар Борис III. Купоните за храна и дрехи са между 1940 и 1950 години. Аналози на ергенския данък е имало още по времето на Римската империя, през Средновековието също е имало, а в по-нови време е имало в Италия по времето на ВСВ, имало е и в Англия и Германия. Семейното подоходно облагане масово разпространени по света и усложнен вариант на ергенския данък.

7

До до Тошо 3

преди 3 години

И ти като Тошо явно си невръстен ,след като не знаеш до къде беше докаран този народ! Три пъти ни докараха до нула и мизерия другарите ,може ли въобще да се сравнява с днешната слободия ,презадоволеност и липса на каквито и да е ограничения-софийско жителство,ергенски данък,казарма,забрана и затвор за говорене против власта ,жесток ,километрични опашки за ВСИЧКО,режим на ток,бензин и купони за храна и доходи от 7-8 долара!И Гечев дава акъл !?!?

6

Анонимен

преди 3 години

Нито един лев в касичката на йонион ивони- пълнещите на банкянския полиглот чекмедженцето бизнесмяни.

5

Анонимен

преди 3 години

преди 2 седмици в автобуса за Приморско беше Фраш !

4

Анонимен

преди 3 години

Много ясно, че ще пътуват така хората.Билетите са скъпи, не е ясно, дали ще има билети, не можеш да си запазиш, неуредено е на автогарите.Какво, иначе коли с по 1 човек ли да пътуват ?!

3

До 2-ТОШО

преди 3 години

Тошо,пий си хапчетата и не говори глупости и неща които явно нито разбираш,нито си преживял!! На колко годинки си ,след като за теб живота е започнал през 2009та? Аман от интернет разбирачи и платени агитатори!

2

..

преди 3 години

До тошоСмятай колко изстрадал този народ, след като му се налага да прибягва до такива "съмнителни" сделки за да се придвижва из държавата. Не хората трябва да обвиняваш, а управниците, които са докарали народа до такива "висини".

1

тошо

преди 3 години

Интересно е как от в казионния на ГЕРБ и ДПС стетвестик прокламират една съмнителна и доста опасна дейност. Освен че споделените пътници не плащат нито лев данък нямат застраховки, опасността от обири и изнасилване в храстите остава. Това си е познатия ни от 90 те автостоп. Не една и две ученички са загубили девственост от диви нерези водачи на МПС. Автостопа който офицялно е забранен е символ на бедност и нищета. До тамомента доведоха страната сегашните управляващи. До 2009 таквоз чудно нямаш.