298

Анонимен

преди 3 години

български протестър - гласовит продажник.олигарси , напред!

297

Анонимен

преди 3 години

ПОЛИЦИЯТА НЕ ИЗПЪЛНЯВА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ . ПРЕМИЕРЪТ Е В НЕИЗВЕСТНОСТ. НЕ СВИКВА ПАРЛАМЕНТА И ПРАВИ ИЗЯВЛЕНИЯ, С КОИТО ПРЕДИЗВИКВА ЗАПОЧВАНЕ НА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА. ПРЕЗИДЕНТЪТ Е ДЛЪЖЕН ДА ОПСЗИ ГРАЖДАНИТЕ НА БЪЛГАРИВ КАТО ВЪВЕДЕ ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ

296

Анонимен

преди 3 години

За цялата случка е виновна АПИ . Къде е знака възможна поява на диви животни на пътя!?

295

Стефо Семерджиев

преди 3 години

Аз съм гейй, но ме е страх да си призная, затова мразя Бойко и протестирам!!:)

294

Анонимен

преди 3 години

Протест на недокллатените!!Мразят всеки, който не мрази заедно с тях....

293

eve1

преди 3 години

Полицията да разтури червените катуни а главните организатори Радев и Божков в затвора!

292

+++

преди 3 години

Алооо организаторите престанете вече,омръзна ни от мърсотията която оставяте след вас.Почистете си.Хванете се на работа и спрете да тормозите останалите несъгласни с вас.Мислите ли че тези пари които ви праща Божков,няма да ви излезнат на носовете.Некадърни сте и една стачка не може да направите като хората.Нормалните хора не ви подкрепят защото сте неразпознаваеми и нямате конкретни цели.Нямате лидерски качества,откажете се най накрая.

291

Анонимен

преди 3 години

514,В момента ГЕРБ са с най-голяма подкрепа. Само леко уточнение- БСП е на 5-10 депутата по-малко от тях при избори, а другите основни партии биха имали сумарно примерно 2 пъти депутатите на ГЕРБ. Това значи МАЛЦИНСТВО В ПАРЛАМЕНТА И ЗАГУБА НА ВЛАСТТА. При нежелание покрай протестите да се коалира някой с ГЕРБ вече не биха имали и 1 министър. 16ина % подкрепа значат и при общински избори шансът за кмет от ГЕРБ да е около 0, а в ОС да са малцинство масово.Затова и почна протакането с ВНС...

290

Анонимен

преди 3 години

лична приятелка на Красен Стойчев, който "случайно"(фен на ГЕРБ от медиите на протеста?!) с екипи на телевизии се оказва на мястото, товари мъжа си и децата, тръгва да минава през блокада, псува, дава газ пред хората и накрая й трошат стъклото на колата. Е, медиите не показват друго освен финала, излиза герой и невинна жертва...Утре се очаква да запалят Райхстага, опа, НС.ГЕРБ СА НЕЩАСТНИ ПРОВОКАТОРИ И ОСТАВКА НЕ СТИГА! Оставка и всички към поркуратурата, съда и затвора.

289

Анонимен

преди 3 години

Някога през 30те така едни хора си произвеждат герой, който 13 години е пример за младите как се вярва в партията. Херберт Норкуст- почитан като невинна жертва убита от комунистите. Леко спестяват двете основни версии- живее с *** и сводникът й го убива или хазяйката му моли комунистите да й помогнат да го изгони, защото не плаща наем и се гаври, а те виждат най-сериозния организатор на побои над техните и го застрелват. Та и тук случайно върла привърженичка на ГЕРБ,

288

Отец Унуфрий

преди 3 години

Горката женичка не трябва да се навира между шамарите, ако мисли за децата си.Когато има ремонти, протести, манифестации на фенове, делегации и други подобни, които пречат на движението, просто се заобикалят и когато му дойде времето се гласува с разум и по съвест на избори.

287

Анонимен

преди 3 години

КОМУНИСТИТЕ ИСКАТ КРЪВ! КОМУНИСТИТЕ са изпечени манипулатори! ТЕЗИ нещастници даже не се усещат КАК се гаврят с ТЯХ, виждат се като революционери,А те са само кърпи за избърсване на мръсни ръце -пачаври.ВЗЕМАТ ВЛАСТТА МАХАТ ГЕШЕВ И БАНЕВИ, БОЖКОВ ВАСИЛЕВ Ш ВСИЧКИ СПОНСОРИ И СЪВЕТНИЦИ НА СВОБОДА! КРАЙ НА КОРУПЦИЯ! ТАКА ЩЕ СТАНЕ! ББ И ГЕШЕВ ПЕРЧАТ НА ГЕРОЙТЕ ОТ ПРЕХОДА, РАДЕВ И ТОЙ ЩЕ СТАНЕ ИЗЛИШЕН! УПОТРЕБЕНИ И ИЗХВЪРЛЕНИ

286

Анонимен

преди 3 години

Май ББ стратегически каза да не им пипат катуните, за да се нагнети напрежение в хората и да го подкрепят отново. Така ии иначе по статистика излиза, че към момента гепп са с най-голяма подкрепа, какво са тези циркове със затапванията?

285

ДртПрч

преди 3 години

Това ли е новият морал на пРезидента, тримата глупци и Христо Иванов?Те насъскаха тия зверове, да се правят на мъже, като скачат на жени и деца по кръстовищата.

284

До серсем

преди 3 години

Само провокатори са ви в к.ухите, уж умни и красиви, кратуни.Че защо да не ви показва среден пръст, като и препречвате пътя.Вървете на бойко и депутатите да пречите, какво се гаврите с жени и деца - борци за справедливост.Не средни пръсти, ами сопи по гърбовете заслужавате напористи л.умпени-партизани.

283

Анонимен

преди 3 години

На изборите пак ще спечели ББ!НЯМА НАЧИН ХОРАТА ДА ХАРЕСВАТ ТЕЗИ БЕЗДЕЛНИЦИ! В ПРЕЗИДНСТВОТО БЕЗДЕЛНИК И ТО ЗЛОБЕН,за да се спаси от закона и ГЕШЕВ РАЗБУНИ ДЪРЖАВАТА ,ИЗПЪЛНЯВА ЧУЖДИ ПОРЪЧКИ В ИЗГОДА НА РУСИЯ И МАФИЯТА НА ОЛИГАРХИЯТА ЧЕРВЕНА

282

Пфу!

преди 3 години

И с цялата си наглост, от триото и по Божков ТВ винят полицията за инцидента. Те не били виновни. Полицията трябвало да им разчиства пътя от нормалните граждани, да можели спокойно да си вилнеят.

281

Серсем

преди 3 години

Тая са и платили да провокира и умишлено с децата да предизвика съжаление. Нормален човек може ли да тръгне в тълпата и да показва среден пръст?

280

Пфу!

преди 3 години

Браво, протестъри!Показахте на една жена и двете й деца колко сте силни и страшни. Потришихте им колата. Доволни ли сте сега!

279

Анонимен

преди 3 години

Спокойно МАНДРИ И ТКЗС ВЕЧИ СА НА ДРУГАРИТЕ! ИЗКУПИХА ЗЕМЯТА НА БЕЗЦЕНИЦА, МЛЯКО ИЗКУПУВАХА 1Л.НА ЦЕНАТА НА ЧАША КАФЕ! ДРУГАРИТЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛНО ОГРАБИХА ВСИЧКИ! СПЕЦИАЛИСТИ ПО ФАЛИТ НА БАНКИ И ЗАВОДИ,ПРИВАТИЗАЦИЯТА, ИЗКУПУВАХА НА БЕЗЦЕНИЦА ДОКАТО УБИХА ДРЕБНИ СТОПАНИ! ЗЕМЕДЕЛИЕ И ГОРИ БЕШЕ В РЪЦЕТЕ НА ДПС! СТАНИШЕВ СЕ ЦЕЛУВА С МЕСТАН!