12

Разликата

преди 3 години

е не само в носенето на маски, но и в начина, по който се носят. Да сте виждали китаец да си носи маската под носа като министър-председател или под брадичката като лигавче?!

11

Анонимен

преди 3 години

Интелигентна жена, което ме кара вече да се съмнявавм дали трябва да казваме изпитания или изпитвания, както упорито твърди Радостина. Все пак изпитвания отговаря на exams, а изпитания - на trials.

10

НЕКОЙ

преди 3 години

Понеже руската ваксина не е от Натуту, не става. Чакаме ваксина от Натуту. Само Натуту ша ни опрай. Ако не е ваксината от "Астра Зенека", тоест на ГЕЙтстчето, значи не става.

9

гост

преди 3 години

До БиволфордА този факт къде го пише и колко е достоверен?

8

Путин

преди 3 години

Сички Руски алкохолици ще ваксинирам щот са фанатици!Ваксината е Китайска,но опаковката е РУСКА!Бой по канчето с черпака!

7

Биволфорд

преди 3 години

Един факт-и руската и оксфордската (не английската) ваксини са направени на базата на аденовирус. И докато оксфордската използва маймунски аденовирус, то руската използва човешки. Нека всеки сам да си направи извода, от коя ваксина би трябвало да се очаква, да е по безопасна.Жокер-колкото вакцината е по близо до човешките белтъци, толкова по безопасна ще е защото, нашия организъм, ще разпознава тези белтъци като свои, и опастноста от алергични реакции е сведена до минимум.

6

Анонимен

преди 3 години

Namerihte li pone virusa? :-)

5

Анонимен

преди 3 години

чудя се ако американците първи бяха патентовали ваксина,дали тези дето ни убеждават сега че руската не струва нямаше първи да ни обесняват нещо друго...ама нали пустата ваксина не е политически коректна няма да я пробваме и това е ,а пък еврейте са поръчали 10млн дози....

4

кви

преди 3 години

ваксини бе от 96година Ухан бацила е дошъл у Бг защо спаха или чакаха да измрем.

3

Анонимен

преди 3 години

Нашите докторя ,чакат американската ,явно ще е по скъпа да правят пачки)

2

Майна

преди 3 години

НЯМА НУЖДА ОТ НИКАКВА ВАКСИНА. ПРИЕМАЙТЕ НАВРЕМЕ БЪЛГАРСКА НАРОДНА МЕДИЦИНА И СЕ НЕ БОЙТЕ!!!! ИМА ДОСТАТЪЧНО ИНФОРМАЦИЯ В НЕТА. ТЪРСЕТЕ И ПРИЛАГАЙТЕ Н А В Р Е М Е!!!!!!!!

1

Анонимен

преди 3 години

Ще има в момента на орлов мост идиЬотите създават Стаден имунитет. Имунитет може и да не се получи, ама стадото е готово.