24

Avalon

преди 3 години

Президент Тръмп знае ли, че го е казал???И...по повод нашия 41 дневен протест нещо??? Или защото сме възпитани и мирни...кучета ни яли!

23

Анонимен

преди 3 години

"Вашингтон - Минск : 7 445 км."---------------------------------------------Минск - посьолок Крабозаводское, о. Шикотан, Курилска грядка, РФ : 11 445 км.

22

Кажи и за нас

преди 3 години

Какво ще кажеш за положението в България, бай Дончо? Как ще коментираш факта, че белоруският диктатор иска да предаде част от властта след произвеждането на референдум за нова конституция, а българският диктатор спешно внесе предложение за промяна в конституцията в НС на РБ без да проведе референдум и без да го интересува иска ли българският народ неграмотна и каруцарски псуваща мутра да прави промени в конституцията?

21

Христо Христов

преди 3 години

Когато 2017та даде швеция за лош пример, цяла европа му се присмяха....

20

баба мара

преди 3 години

ще стане като в украина ще се тре=бят взаимно накрая американците ще сложатнякои като комика в украина които не знае по кои свят е жив и ще се почне еднатепавица и всичко това е насочено срещу русия накрая русия ще им спре кранчетои ще ги видим тогава

19

Анонимен

преди 3 години

Вие сериозно ли ? Не сте го чували как говори, все едно е бил фермер цял живот :)) В това няма лошо да си фермер, но 26 г. моляти се.....:))

18

Анонимен

преди 3 години

тоя ако знае къде е Беларус аз си режа онаа работа...

17

DEUTSCHLAND UBER ALL

преди 3 години

ТЪПИТЕ КРАВАРИ НА ВСЯКА МАНДЖА -МЕРОДИЯ !ДАНО ВИ СЕ ВЪРНЕ СЪЩОТО ,КОЕТО СТОРИХТЕ НА ЯПОНИЯ ПРЕЗ 1945 ГОДИНА! КАЗАХ !

16

Анонимен

преди 3 години

Вашингтон- Минск : 7445 км.

15

Положението в САЩ

преди 3 години

Не според руската или китайската пропаганда, а според един интернет познат от The Rust Belt. (Който знае какво е това - ще разбере, който не знае - при Гугъл.)Белите работници: "Затъваме все повече, помогнете някак."Републиканците: "Няма."Демократите: "Няма, обаче... LGBTQ!!! BLM!!!"Така че рижият клоун да си гледа империйката на глинени крачета.

14

Ист

преди 3 години

ЛУКАШЕНКО = РАДЕВ!!!! ПРЕДАТЕЛ НА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД!!!!

13

Хемус

преди 3 години

И тая дето се води опозиция и дисидентка,много интересно как пътува свободно из Европа,нали злия вълк Лукашенко,бил диктатор и всичките вкарал по затворите!Май от МВФ му спретнаха постановка,щото разкри каква мафия са и не се върза на театъра с коронавируса!Май забравихте,че преди месеци Орбан,беше обявен за диктатор,явно им клекна!

12

Хемус

преди 3 години

Паток,а при нас положението е розово!Да не познавам беларуси,да не съм лафил с тях,за стандарта им на живот при Лукашенко,да повярвам,ама като гледам са дръпнали добре,пред евро-атлантическа България!И какви ще ги дрънка ЕС,като Беларус не им е член!?Обаче лицемерния запад е затворил очи,за какво протестират българите!Мен най ме е яд,че това лято не можах да срещна беларуска мацка!

11

Анонимен

преди 3 години

Тя щото в Щатите ситуацията е цветя и рози!

10

Анонимен

преди 3 години

"САЩ внимателно следят събитията там"Е и?

9

дедо Ташунко

преди 3 години

Изборите в Беларус не бяха фалшифицирани. Народа там си иска Лукашенко, както при нас си иска да ни бъде цар Тиквата. А нищо чудно САЩ набързо да им спретнат един майдан(войница).

8

Анонимен

преди 3 години

300 милиона американци: Какво е Беларус ?

7

Анонимен

преди 3 години

Еврейската марионетка се ицепи

6

Бико Томов

преди 3 години

До Анонимен 4 Петър Младенов каза ли по-добре станко да дойде?

5

Анонимен

преди 3 години

Може и да е ужасно, но масовите информационни потоци са филтрирани за да показват само желаната позиция.А реалността е някъде Другъде, даже не и по средата, щото алтернативните канали за подтиснати.А и за капак, що не гледаме около себе си, а се вторачваме в информационни потоци, които със сигурност не са чисти. Някаква модерна болест, захранвана от медийната пропаганда, но и особена податливост от приемника, щото е вид безделник. В противен случай, нямаше да има време да се занимава с това.