208

Анонимен

преди 3 години

A защо няма референдум ?????НАли народът е източник на власт?!

207

Анонимен

преди 3 години

Това ще е последният пирон в ковчега на България, който ще закове лично тиквата!Всичко което е излязло от устата му досега е откровена лъжа и затова и сега българите не трябва да му вярват а да го изритат извън Парламента и Мин. съвет ,за да не вреди повече на държавата.Крайно време е да се предприемат радикални мерки

206

Анонимен

преди 3 години

Тиквата се хвали непрекъснато какво е постигнал но мото веднъж не чух да обясни защо вече трети негов мандат сме най-бедната държава вЕС с най-висока смътност и на 110 мяст по свобода на словото

205

Анонимен

преди 3 години

Всички дето се опитвате да ми репликирате постовете сте затънали в епитети и етикети, и не можете да мислите сами От вас разбирам че ЕС се занимават с организиране на протести срещу законно избрани президенти на трети държави и от вас пак разбирам че и нас някои ръководи протеста.Явно демокрацията е капан за наивници, при все това не разбирам защо ме плюете като ви споделя че от20 години не гласувам?

204

конвенционален

преди 3 години

И след това обикновено НС решава, например, че бракът може да е между социални полове или каквото там спуснат от Брюксел или който си плати.

203

Анонимен

преди 3 години

1000 в София току що показаха по канал 1. Нямаше дори и тромба. Някакъв се упражнява на трибуната. Жито остават в ковчег стотина платени. А ББ увеличи възнаграждението на учителите. Е кой какво реално прави

202

Анонимен

преди 3 години

Феновете на Тиквата а и самият той най-много ме вбесяват с постоянното натякваме че Той е построил магистрали. Това е все едно да се кланам на банкомата, че ми е дал от моите пари. Ясно ли е тикви или да мисля по-*** нани да ви го обяснявам?

201

Анонимен

преди 3 години

Надеждата ми е в Зелените чорапи.

200

Анонимен

преди 3 години

Изборите в България с пълно менте.Първо-няма за кой да се гласува,не виждам алтернатива в нито една партия.Второ-от 10-15г. изборите се фалшифицират и е безмислено да се гласува.

199

Анонимен

преди 3 години

Първата стъпка за промяна в съдебната система трябва да бъде отмяна на възможността служители на системата да си правят самоотвод, да отказват да се занимават с определено дело. Изключение, само ако се отнася до близък роднина.

198

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГрешиш,депутатите работят и за държавата,но доколкото могат и им позволяват, европейците също ни помагат.

197

Анонимен

преди 3 години

Това Народно събрание трябва да бъде закрито.Тези дерибей нищо не правят за народа.Гледат да създават закони обслужващи себе си и тези които са ги сложили там,олигарси ,банкери и мафиоти.

196

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... Отмяната на ВНС,не ми харесва,ама никак,нито ми харесва..... Ами като не ти харесва бабикянче, Фигуранта да внесе своя проект чрез БСП и вече ВНС ще реши каква конституция ще имаме. Нали сте НАРОДЪТ, значи ще имате най-малко 350 депутата във ВНС, ще приемете каквато конституция пожелаете. Може и президентска република с фигуранта пожизнен президент да гласувате.

195

Анонимен

преди 3 години

Стига вече с тази демокраци.Демокрация та демокрация.До най бедни и болни ни докара демокрацията.

194

Анонимен

преди 3 години

Не само, че не трябва да се намалява броят на депутатите за Велико народно събрание, а трябва и да се снижи прагът за партии и коалиции за влизане, за да има по-явно представителство.Предложението за мажоритарен вот има смисъл, само ако участват кандидати, които през последните 10 (примерно) години не са били партийни членове.

193

Анонимен

преди 3 години

Отмяната на ВНС,не ми харесва,ама никак,нито ми харесва съкращението на бройката на депутатите,вие ни пробутвате диктатура!Ако бъде озаконена,ще настъпи край и с малкото останала демокрация в България!

192

Анонимен

преди 3 години

Тази конституция е дело на Шиши,Винету от Банкя,Румен Гайтански-Вълка и Сараяджията от Росенец.Има и други герой от прехода на 90те участвали в нейното създаване.

191

Анонимен

преди 3 години

Написаха на коляно и объркаха герба на България. Е те, такава конституция ли ще имаме, още неродена и сбъркана като държавата ни.

190

Анонимен

преди 3 години

Проектът за отмяна на институцията Велико народно събрание според мен показва, че се предлага намаляване на държавността , на суверенитета на България. Когато промени могат да се правят с една шепа хора, е далеч по-лесно да бъдат обработени за случая.

189

историк

преди 3 години

Държавата също отива в историята.