9

И.Б.

преди 3 години

Удържане на парична сума за остаряла сградна инсталация, построена от друго дружество, си е чиста кражба. Ако бяха обновили или подменили същата с най-модерна, тогава това перо в сметката щеше да е оправдано.

8

Anonimen

преди 3 години

Монополисти бял ден да не видите

7

Анонимен

преди 3 години

До7. Айде по полека. Лозенец в долната част няма централно отопление. Ж.к Илинде също и много имоти се отопляват с локално отопление. Топлофикация в тоя си вид е на загуба постояно.

6

Анонимен

преди 3 години

Ами да върне всичко, зимата ще се греете в жилищните комплекси на дърва, брекети и т.н., ***, етцетера. Путин ще ви направи газта по 12 копейки.

5

Анонимен

преди 3 години

Ул. Шишман е разкопана от дружеството. Това е най губещия модел на топлофициране - централно отопление. Този метод е само в България. Ес от 30 години ни препоръчва да се преватизира.

4

Джедай Мастър

преди 3 години

на мен имат да ми връщат 100 лв. от цената на газа и 300 лв. надвзети - т.е. 400 общо, от 900 за целия сезон. Т.е. надвзели са ми 400 лв., които сега ще ми приспадат от бъдещи сметки. Аз да не съм банка дето дава безлихвени заеми на Топлофикация? Оставка!

3

Анонимен

преди 3 години

Лъжат няма прозрачност. Формулата по която изчисляват сградната инсталация е прогнозна и цената е кръщават служебна. Така монопока Топлофикация си удордисва вземанията. Спасението ни от нея е БЪРЗА ПРЕВАТИЗАЦИЯ ОТ КРАДЛИВАТА ТОПЛОФИКАЦИЯ.

2

баба мара

преди 3 години

уж ми връщат 36 лева но не пишат за какъв период от време удържат ми юни и юливъпреки че съм ги платила предварително пълна бъркотия

1

Анонимен

преди 3 години

Да бе