33

Анонимен

преди 3 години

болгопостана винаги е в челните позиции,само в заплащането е на последно място в ес.Дори през комсомолския период беше най-бедната от всички републики

32

Анонимен

преди 3 години

От къде са сигурни, че не са дошли в България с вируса? Тествани ли са при напускане на Германия? Не

31

Еми

преди 3 години

кво да очакваш от третия свят - мизерия, болести, простотия, престъпност. Аз и без класации знам къде е мястото на нужника

30

Анонимен

преди 3 години

e,браво, те първо го докараха като се прибраха от Германия и Австрия и Италия, сега пък се сърдят, що сме им го върнали тройно !!!!

29

До 29

преди 3 години

Аз имам и познати и приятели, които бяха болби.Сега..доволен ли си?Или според теб...все още вирус не съществува...всичко е конспирация?

28

До 33

преди 3 години

По тъпотия сме винаги в първата тройка.

27

Анонимен

преди 3 години

Ей най сетне не сме на последно място!Няма значение за какво е класацията!Интересно къде сме в класацията по тъпота или глупост - сигурно пак в първата петица а и по напред!

26

Чичо

преди 3 години

До Как решиха...Да те са про.сти хора немците, как верно си го измислиха? .... Ай сети се

25

Анонимен

преди 3 години

Герберите дори с организирането на мерките срещу пандемията не можаха да се справят. Щели да изпуснат чуждите летовници и ресторантите да фалират. Е, колко са *** чуждите летовници да дойдат в територия управлявана от неграмотници и ***?

24

Въпрос

преди 3 години

Как решиха, че България е рискова като критерия 50 новозаразени на 100хил. Е далеч от бройката у нас. Днес имаме 135 при 5252 теста и 7млн. население.

23

Анонимен

преди 3 години

Тия от роберт кох ги видяхме че съобщават каквото си искат. Толкова ли е голяма България че масово хората нямат познати на познати, които да са болни. Всичките положителни май масово от махалата идват и тук тамя някой бял човек. Като не можем да си пазим суверена сега от Танзания могат да дойдат да дават акъл за заразата.

22

Анонимен

преди 3 години

В тази ситуация Големите Батьовци пак тупат с бухалката и налагат техни правила както им е кеф, че то за новия вирус правилата се правят в движение и всеки го върти на неговата както намери, защото досега такъв вирус и правила не е имало.Но... че българите сме Великденски чревоугодници и обичаме агне на село през пандемия си е факт. И никакви закони не могат да ни озаптят.Както и ромеите по нашите земи, които ни закон ги лови, ни сабя сече.Проблемът е комплексен.

21

Хмм

преди 3 години

Аз като гледам една маска не можете да сложите щото се оказаха 90% с някакви дихателни проблеми. По-интересното е че тази година на хората им се каза че трябва и ръцете да си мият и О ЧУДО и това сигурно не е вярно. Как иначе ще изградим имунитет ако не ядем пръст.... понякога се чудя как сте толко "умни" е за това и следващите на власт пак ще ви въртят на пръста си щото акъл за 5 пари нямате. Знаете само да мрънкате, но не и да работите. Проблема е доста по-голям от едни маски ама не се сещате

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22Има българи и българи! Много зависи от нивото на мисловен коефициент и анти-простотия в действие. Ако си *** и не подлежиш на интеграция като например да научиш местния език прилично писмено и говоримо ще те третират като ***-абдул. Ако не можеш да се отлепиш от Булсаткома, ако си мъжЪТ на софрата и вдигаш шум до по късно, ако говориш на висок тон все едно хората около теб са напълно глухи, ако си нагъл по български тертип ти е спукана работата - връщай се от където изпълзя.

19

Анонимен

преди 3 години

стига с тов грип, излагате се вече

18

аз

преди 3 години

я го виж , а герберската калинка министърка разправя че сме били сигурна дестинация..Ами сега?

17

Анонимен

преди 3 години

За западняците българите са хора втора ръка, славяни, полy-човeци, полy-xopa. За тях сме нещо като колония, депо за черноработници. Вече 14та година в ЕС ни използват и си играят игрички с нас - това го заяви в прав текст дори Борисов. И което е най-жалкото, българите го усещат, но продължават да се навеждат и да си смъкват гащите на западняците, да не би да им въведат пак визи, няма да могат да пътуват на Запад да мият улиците. Подметки ще лиже българинът за да пътува на Запад.

16

до Стойю

преди 3 години

1. Не е на орлов мост, а презд румънското посолство2. Майката е започна конфликта ,като се вряза в тълпата с кола. Апропо, подобно нещо в Германия се смята за тероризъм и полиция има право да стреля.3. майката е жива и здрава и то доста бойна в показване на среден пръст. 4. Децата са живи и здрави, въпреки идиотскките действия на майката

15

Прасчо

преди 3 години

Кви болшевики бе то в дьржавата има само един сьс каскет ако не е исфирясал в чужбина деСкоро бе сме чували за епичните му акции срещу престъпността - като проверките на детски центрове и нахлувания в президентството

14

Асен

преди 3 години

Да ве при положение, че теста може да дава положителни резултати повече от месец, определено знаят къде са се заразили, особено при положение, че са безсимптомни всичките. Тези статистики станаха безсмислени вече. Като цяло цялата история вече не е особено интересна.